Ringo Dămureanu – declarație politică – Pe străzile din Craiova s-a scandat aseară ”Jos Olguța”

Pe străzile din Craiova s-a scandat aseară ”Jos Olguța”

Craiova a încetat să mai fie un oraș democratic și sigur, în care cetățenii să-și vadă liniștiți de viața și treburile lor. Un regim de tip feudal a transformat urbea într-un țarc al disprețului.

Clanul Vasilescu – Manda, patronat de Lia Olguța Vasilescu și familia soțului său, calcă în picioare municipiul și județul, instaurând corupția, indiferența, sfidarea, iar la adresa cetățenilor teama, abuzul, intimidarea. Instituțiile au ajuns să fie folosite nedemocratic și represiv la adresa celor ce îi plătesc pe acești îmbogățiți din banii noștri.

Pentru a beneficia de transport școlar din bani publici, Regia de Transport Craiova și Inspectoratul Școlar Județean Dolj le cer elevilor și părinților date personale, împotriva prevederilor legale, pentru ca PSD să le folosească în campaniile electorale.

Minorii sunt puși să semneze, sub amenințarea Codului Penal, declarații că sunt elevi la școlile din Craiova, deși acest lucru se dovedește prin adeverințe eliberate de școli, potrivit legii, copiii semnează împuterniciri ca Regia de Transport să le prelucreze datele cu caracter personal.

Au încetat această acțiune mârșavă după ce o delegație AUR a intervenit marți și a cerut încetarea acestor abuzuri.

Deranjată de demersurile noastre în apărarea copiilor și a cetățenilor Craiovei, la câteva ore, Olguța Vasilescu a activat altă instituție din subordine să răspundă altei comenzi murdare, anume să treacă la intimidarea membrilor AUR.

Marți seara, în timpul unei ședințe a Comitetului județean AUR, la sediul Biroului parlamentar situat pe strada Obedeanu, un echipaj al Poliției Locale a fost trimis să amendeze membrii AUR care aveau mașinile parcate pe acea stradă, motivând că sunt parcate pe trotuar.

Sediul nostru se află la o adresă privată, după ce Olguța Vasilescu a refuzat să ne ofere un spațiu corespunzător unui birou parlamentar, sfidând Parlamentul și ideea de democrație.

Zeci de proprietari de mașini au fost amendați de polițiștii locali, victime colaterale fiind și cetățenii care locuiesc pe acea stradă. Primăria nu a asigurat niciodată locuri pe parcare, autorizând construirea de blocuri în curți de locuințe, fără a impune crearea de locuri de parcare.

Vrem locuri de parcare și mașinile în oraș, nu orașe de 15 minute.

Zecile de craioveni nemulțumiți s-au revoltat împotriva acestor abuzuri și au scandat minute în șir: ”Jos Olguța”.

Chiar dacă PSD se află în cădere în preferințele craiovenilor, folosirea instituțiilor publice în campanii de denigrare și intimidare a cetățenilor și a oponenților politici este inadmisibilă și cerem revenirea la normalitate și echilibru.

Craiova are nevoie de o conducere democratică și demnă, iar AUR este gata să le asigure.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Democrația a fost oficial ucisă de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, disperați să rămână la putere pentru următorii 10 ani de iluzorie stabilitate. Ce nu înțeleg ei este că românii s-au săturat de cele două partide care au nenorocit România timp de 34 de ani și […]
AUR a luat act de protestele românilor în privința amplasării statuii Hidra a sculptorului contemporan Costin Ioniță în fața grupului statuar al Voievozilor Români, lucrare de artă de for public, din perioada interbelică, șapte dintre statui fiind incluse în lista monumentelor istorice. Întrebarea legitimă este cine […]
Demiterea șefului APIA, Ionuț Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri nu este altceva decât o mascaradă făcută de ministrul PSD al agriculturii, Florin Barbu, nimeni altul decât marioneta lui Paul Stănescu, doar pentru a ascunde adevăratul […]
Alături de activistul Tiberiu Boșutar, dăm startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrem să aducem investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care […]
Alianța pentru Unirea Românilor îi îndeamnă pe românii patrioți, indiferent de culoarea politică, să se alieze la alegerile locale împotriva reprezentanților PNL-PSD, care țin România în subdezvoltare de mai bine de 30 de ani. „Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de StatisticăDe către: Deputat Boris VOLOSATÎI, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țăriiCircumscripția: nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara graniţelor ţăriiObiectul întrebării: Datele recensămintelor generale ale populației României privind […]