Sorin Muncaciu – declarație politică – Strategia de vaccinare

Strategia vaccinării elaborată de către Ministerul Sănătății nu ține loc de lucruri extrem de grave care se desfășoară pe piața vaccinurilor.

Astfel, în 1986, Legea Vaccinării elaborată în SUA, prevedea că nimeni nu poate intenta un proces împotriva producătorilor și distribuitorilor de vaccinuri. Nu există nicio industrie pe această lume care să se bucure de o asemenea protecție, chiar imunitate, am putea spune.

Datorită acestui fapt, vaccinurile au fost elaborate fără să se aibă în vedere riscrurile pe care le implică, precum și reacțiile adverse pe care acestea le produc.

În loc ca producătorul să fie stimulat pentru a reduce ponderea reacțiilor adverse sau gradul de periculozitate a vaccinului, de fapt singura cale prin care un producător de vaccinuri ar putea fi acuzat, este aceea care presupune inițierea acuzării numai  dacă producătorul deși știa că exista o reacție adversă sau letală a continuat să distribuie vaccinul. Așadar există o stimulare negativă, adică, producătorul să fie tentat să nu afle niciodată dacă vaccinul are reacții adverse sau letale.

Amintesc cu precădere faptul că acum 37 de ani,  în anul de grație 1986,  în farmacopeea americană existau 11 vaccinuri, care erau responsabile de un procent de 12,5% tulburări ale dezvoltării cerebrale la copii.

Acum 6 ani, în anul  de grație 2017,  în aceeași farmacopee americană,  erau 53 vaccinuri responsabile cu producerea a 54,3% tulburări de dezvoltare intelectuală la copii! Este enorm, aici vorbim, în fapt, de o epidemie! Acest procent alarmant este datorat în primul rând faptului că producătorii de vaccinuri nu răspund penal în fața Justiției!

Dar care este viitorul? Vorbim, fără îndoială de un viitor sumbru, unul negru la propriu! Vor fi dezvoltate 100 de vaccinuri peste încă 7 ani, până în 2030! Vă dați seama ce procent enorm de tulburare de dezvoltare la copii vom avea în 2030!

Există un studiu realizat în anul 2017, pentru vaccinul   anti -DTP (Diftero-Tetano-Pertussis), care a fost administrat în Guineea – Bissau. Experimentul s-a făcut în felul următor. Au existat două categorii: categoria copiilor „placebo” (nevaccinați) și copii vaccinați.

Rezultatul a fost tulburător și deosebit de îngrijorător în același timp. În rândul copiilor vaccinați, mortalitatea a fost de 10 ori mai mare decât în rândul copiilor „placebo”.  Deși copiii vaccinați au fost protejați pentru  DTP (Diftero-Tetano-Pertussis) ei au murit din alte motive pentru că vaccinul a interferat cu imunitatea lor, aceasta a fost slăbită atât de mult încât alți agenți patogeni i-au îmbolnăvit ireversibil, fapt care a condus la decesul acestora. Este șocant să afli așa ceva!

Mai mult decât atât!  Noi, în acest moment,  ignorăm faptul că CDC-ul american a evaluat, în anul 1986,  că 1 din 6 copii ( aproape 17%) aveau probleme de dezvoltare în sfera cognitivă sau emoțională iar astăzi, 54% dintre copii prezintă o afecțiune în privința dezvoltării intelectuale. Este enorm de mult! Noi nu ținem cont ce se întâmplă pe piața vaccinurilor, dar eu vă spun că astăzi, un student american în primul an de studii trebuie să dovedească faptul că are 78 de ”înțepături” –  53 de vaccinuri ( adică de ”antigene”) la care se adaugă „rapelurile”. Deci, un copil din SUA, care ajunge la o universitate americană, trebuie să dovedească faptul că are 78 de vaccinuri!

Acolo vrea domnul ministru Rafila să ne ducă? Este absurd! Această absurditate a pieței vaccinurilor prin marketing agresiv și lipsit de orice fundament științific și prin crearea unei necesități absolut artificiale pentru vaccinuri, de fapt riscă să distrugă o bună parte din șansele de dezvoltare intelectuală a copiilor noștri.

De aceea, noi ne opunem cu toată fermitatea acestei strategii de vaccinare care, de fapt, va însemna un genocid împotriva copiilor, un atentat la viitorul Națiunii Române!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

În vizita sa în Munchen cu ocazia Campionatului European de Fotbal, George Simion s-a întâlnit și cu românii stabiliți în Germania, cărora le-a mulțumit pentru susținere și le-a vorbit despre sistemul corupt care a acaparat țara. „Mulțumesc că ne-ați votat, mulțumesc că mulți dintre voi sunteți […]
Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat sâmbătă, 15 iunie, candidatul la alegerile prezidențiale, în persoana lui George Simion. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane, în prezența a peste 7.000 de membri și simpatizanți AUR. „Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]