Sorin Muncaciu – declarație politică – Strategia de vaccinare

Strategia vaccinării elaborată de către Ministerul Sănătății nu ține loc de lucruri extrem de grave care se desfășoară pe piața vaccinurilor.

Astfel, în 1986, Legea Vaccinării elaborată în SUA, prevedea că nimeni nu poate intenta un proces împotriva producătorilor și distribuitorilor de vaccinuri. Nu există nicio industrie pe această lume care să se bucure de o asemenea protecție, chiar imunitate, am putea spune.

Datorită acestui fapt, vaccinurile au fost elaborate fără să se aibă în vedere riscrurile pe care le implică, precum și reacțiile adverse pe care acestea le produc.

În loc ca producătorul să fie stimulat pentru a reduce ponderea reacțiilor adverse sau gradul de periculozitate a vaccinului, de fapt singura cale prin care un producător de vaccinuri ar putea fi acuzat, este aceea care presupune inițierea acuzării numai  dacă producătorul deși știa că exista o reacție adversă sau letală a continuat să distribuie vaccinul. Așadar există o stimulare negativă, adică, producătorul să fie tentat să nu afle niciodată dacă vaccinul are reacții adverse sau letale.

Amintesc cu precădere faptul că acum 37 de ani,  în anul de grație 1986,  în farmacopeea americană existau 11 vaccinuri, care erau responsabile de un procent de 12,5% tulburări ale dezvoltării cerebrale la copii.

Acum 6 ani, în anul  de grație 2017,  în aceeași farmacopee americană,  erau 53 vaccinuri responsabile cu producerea a 54,3% tulburări de dezvoltare intelectuală la copii! Este enorm, aici vorbim, în fapt, de o epidemie! Acest procent alarmant este datorat în primul rând faptului că producătorii de vaccinuri nu răspund penal în fața Justiției!

Dar care este viitorul? Vorbim, fără îndoială de un viitor sumbru, unul negru la propriu! Vor fi dezvoltate 100 de vaccinuri peste încă 7 ani, până în 2030! Vă dați seama ce procent enorm de tulburare de dezvoltare la copii vom avea în 2030!

Există un studiu realizat în anul 2017, pentru vaccinul   anti -DTP (Diftero-Tetano-Pertussis), care a fost administrat în Guineea – Bissau. Experimentul s-a făcut în felul următor. Au existat două categorii: categoria copiilor „placebo” (nevaccinați) și copii vaccinați.

Rezultatul a fost tulburător și deosebit de îngrijorător în același timp. În rândul copiilor vaccinați, mortalitatea a fost de 10 ori mai mare decât în rândul copiilor „placebo”.  Deși copiii vaccinați au fost protejați pentru  DTP (Diftero-Tetano-Pertussis) ei au murit din alte motive pentru că vaccinul a interferat cu imunitatea lor, aceasta a fost slăbită atât de mult încât alți agenți patogeni i-au îmbolnăvit ireversibil, fapt care a condus la decesul acestora. Este șocant să afli așa ceva!

Mai mult decât atât!  Noi, în acest moment,  ignorăm faptul că CDC-ul american a evaluat, în anul 1986,  că 1 din 6 copii ( aproape 17%) aveau probleme de dezvoltare în sfera cognitivă sau emoțională iar astăzi, 54% dintre copii prezintă o afecțiune în privința dezvoltării intelectuale. Este enorm de mult! Noi nu ținem cont ce se întâmplă pe piața vaccinurilor, dar eu vă spun că astăzi, un student american în primul an de studii trebuie să dovedească faptul că are 78 de ”înțepături” –  53 de vaccinuri ( adică de ”antigene”) la care se adaugă „rapelurile”. Deci, un copil din SUA, care ajunge la o universitate americană, trebuie să dovedească faptul că are 78 de vaccinuri!

Acolo vrea domnul ministru Rafila să ne ducă? Este absurd! Această absurditate a pieței vaccinurilor prin marketing agresiv și lipsit de orice fundament științific și prin crearea unei necesități absolut artificiale pentru vaccinuri, de fapt riscă să distrugă o bună parte din șansele de dezvoltare intelectuală a copiilor noștri.

De aceea, noi ne opunem cu toată fermitatea acestei strategii de vaccinare care, de fapt, va însemna un genocid împotriva copiilor, un atentat la viitorul Națiunii Române!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference – CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori […]
În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegația AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanți ai Partidului Republican din Statele Unite și cu oficiali europeni, dar și din alte colțuri ale lumii. Președintele AUR, George Simion, a acordat mai multe […]
O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, la Washington DC, că ceea ce se întâmplă zilele acestea în România nu este doar un simplu act politic, ci este un atac asupra instituțiilor statului, asupra competitorilor politici care le sunt potrivnici celor aflați […]
Președintele AUR, George Simion, a transmis, din Statele Unite ale Americii, de la CPAC, un mesaj cu privire la ultimele evoluții de pe scena politică din România. Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în România este inimaginabil, un atac asupra democrației. „Ceea ce se […]
conferință de presă AUR
Alianța pentru Unirea Românilor a organizat joi, 22 februarie, o conferință de presă în cadrul căreia s-a prezentat poziția partidului despre desfășurarea alegerilor din acest an. Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a declarat în cadrul conferinței de presă organizată chiar în fața Guvernului României, că actuala coaliție […]