Roman Nicolae – declarație politică – “Populaţia României trebuie protejată. Parlamentul trebuie să lucreze pentru viitorul României”

Domnul Nicolae Roman:

Înainte de a începe declaraţia politică, stimaţi colegi, daţi-mi voie să mă alătur distinsului nostru coleg, domnul deputat Daniel Gheorghe, să mă înclin şi eu în faţa memoriei celor aproape 4.000 de români care, la 1 aprilie 1941, au fost măcelăriţi la Fântâna Albă şi să nu uităm că România a trecut, trece şi poate va mai trece prin astfel de momente.

Doamnă preşedinte,

Distinşi colegi,

Declaraţia mea politică de astăzi vizează tema “Populaţia României trebuie protejată.”

Şi mă voi referi, în continuare, la faptul că Parlamentul trebuie să lucreze pentru viitorul României.

În societatea românească, se insinuează ideea că statul-naţiune nu mai are viitor. În România, se experimentează şi se urmăresc reacţiile sociale, prin impunerea unor indivizi care nu simt nimic pentru această ţară. Aceste fiinţe nu au nimic în comun cu acest popor, pentru că parcă nu au mamă, nu au tată.

Stimaţi colegi,

În ceea ce mă priveşte, vreau să vă spun că timp de 40 de ani, în cariera mea militară am comandat peste 150.000 de oameni. Deciziile pe care le-am luat au vizat soarta a sute de mii de oameni. Am aflat, după 31 de ani, că sunt criminal şi securist.

De aceea, vă anunţ, acum şi aici, că numitul Bulai Iulian, care se pare că este deputat în Parlamentul României, va fi dat în judecată mâine.

Domnilor colegi,

Sub această cupolă avem imunitate. În afara ei trebuie să ne comportăm şi să nu uităm de cei şapte ani de acasă.

Sunt contrariat, de asemenea, că începând cu ziua de 1 noiembrie a anului trecut, prin diferite mijloace mass-media mi-a fost atacată familia şi propria persoană.

De aceea, de la această tribună, solicit ca preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului să-mi răspundă ce măsuri a luat împotriva organelor de presă care continuă să facă astfel de lucruri împotriva cetăţenilor României. Şi mă refer în mod deosebit la Realitatea Plus, care a găzduit, pe data de 15 martie, la ora 21,00, pe acest cetăţean, Bulai Iulian, care, în direct, să-şi permită să mă denigreze, iar acest post de radio, nelucrând deontologic, nu m-a contactat, pentru a avea un drept la replică.

Distinşi colegi şi distinse colege,

Parlamentul României, în acest moment, ia decizii doar pentru a realiza obiectivele unei agende ascunse, instituţia este astfel lipsită de rolul său fundamental de a reprezenta interesele poporului român.

Imediat, doamnă!

Pe această cale, vă anunţăm că vom lupta cu toate instrumentele legale, care ne sunt accesibile, pentru ca globalismul să nu devină un fenomen ireversibil în această ţară.

Personal, din acest moment voi da vot favorabil numai pentru ce consider că este în beneficiul poporului meu.

În concluzie, Parlamentul României trăieşte în prezent, dar lucrează pentru trecutul, şi nu pentru viitorul ţării!

Vă mulţumesc, doamnă!

Deputat Roman Nicolae, Circumscripţia nr. 10 Buzău.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

˝Admite în parte cererea modificată. Anulează în parte Ordinul ANRE nr. 15/2022 astfel cum a fost modificat prin Ordinul nr. 95/2022, respectiv art.11 alin. 3 capitolul IV din Anexa la Ordinul 15/2022, modificat prin Ordinul nr. 95/2022. Cu drept de a formula recurs, în termen de […]
Către: Guvernul României, domnului prim-ministru Nicolae-Ionel CIUCĂ           Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, domnului viceprim-ministru Sorin Mihai GRINDEANU           Ministerul Afacerilor Interne, domnului ministru Lucian Nicolae BODE De la: Antonio ANDRUȘCEAC Deputat AUR, circumscripția electorală nr. 4, Bacău Subiectul întrebării: Solicitarea Prim-ministrului României de trecere a unităților […]
Către: Nicolae-Ionel Ciucă, Prim-ministrul României De la: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureș Subiectul întrebării: Românii cu mai multe locuințe pot plăti un preț de 5 lei/kWh Stimate Domnule Prim-ministru,           Conform declarațiilor oficialilor români din urmă cu câteva zile, „nici o lege nu […]
Către: domnul Florin Marian SPĂTARU, Ministrul Economiei De la: domnul Silviu-Titus PĂUNESCU, Deputat AUR, circumscripţia electorală nr.23 IALOMIŢA Obiectul întrebării: Situația primelor acordate în cadrul companiilor aflate în portofoliul, în subordinea și sub autoritatea Ministerului Economiei                                      Stimate Domnule ministru,           În ciuda unei situații economice […]
Către: domnul Sorin Mihai GRINDEANU, Viceprim-ministru, ministrul transporturilor și infrastructurii De la: domnul Silviu-Titus PĂUNESCU, Deputat AUR, circumscripţia electorală nr.23 IALOMIŢA Obiectul întrebării: Situația primelor acordate în cadrul companiilor aflate în portofoliul, în subordinea și sub autoritatea Ministerului Transporturilor                                      Stimate Domnule ministru,           În ciuda […]
Către: domnul Virgil Daniel Popescu, Ministrul Energiei De la: domnul Silviu-Titus PĂUNESCU, Deputat AUR, circumscripţia electorală nr.23 IALOMIŢA Obiectul întrebării: Situația primelor acordate în cadrul companiilor aflate în portofoliul, în subordinea și sub autoritatea Ministerului Energiei                                      Stimate Domnule ministru,           În ciuda unei situații economice […]