Roman Nicolae – declarație politică – “Populaţia României trebuie protejată. Parlamentul trebuie să lucreze pentru viitorul României”

Domnul Nicolae Roman:

Înainte de a începe declaraţia politică, stimaţi colegi, daţi-mi voie să mă alătur distinsului nostru coleg, domnul deputat Daniel Gheorghe, să mă înclin şi eu în faţa memoriei celor aproape 4.000 de români care, la 1 aprilie 1941, au fost măcelăriţi la Fântâna Albă şi să nu uităm că România a trecut, trece şi poate va mai trece prin astfel de momente.

Doamnă preşedinte,

Distinşi colegi,

Declaraţia mea politică de astăzi vizează tema “Populaţia României trebuie protejată.”

Şi mă voi referi, în continuare, la faptul că Parlamentul trebuie să lucreze pentru viitorul României.

În societatea românească, se insinuează ideea că statul-naţiune nu mai are viitor. În România, se experimentează şi se urmăresc reacţiile sociale, prin impunerea unor indivizi care nu simt nimic pentru această ţară. Aceste fiinţe nu au nimic în comun cu acest popor, pentru că parcă nu au mamă, nu au tată.

Stimaţi colegi,

În ceea ce mă priveşte, vreau să vă spun că timp de 40 de ani, în cariera mea militară am comandat peste 150.000 de oameni. Deciziile pe care le-am luat au vizat soarta a sute de mii de oameni. Am aflat, după 31 de ani, că sunt criminal şi securist.

De aceea, vă anunţ, acum şi aici, că numitul Bulai Iulian, care se pare că este deputat în Parlamentul României, va fi dat în judecată mâine.

Domnilor colegi,

Sub această cupolă avem imunitate. În afara ei trebuie să ne comportăm şi să nu uităm de cei şapte ani de acasă.

Sunt contrariat, de asemenea, că începând cu ziua de 1 noiembrie a anului trecut, prin diferite mijloace mass-media mi-a fost atacată familia şi propria persoană.

De aceea, de la această tribună, solicit ca preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului să-mi răspundă ce măsuri a luat împotriva organelor de presă care continuă să facă astfel de lucruri împotriva cetăţenilor României. Şi mă refer în mod deosebit la Realitatea Plus, care a găzduit, pe data de 15 martie, la ora 21,00, pe acest cetăţean, Bulai Iulian, care, în direct, să-şi permită să mă denigreze, iar acest post de radio, nelucrând deontologic, nu m-a contactat, pentru a avea un drept la replică.

Distinşi colegi şi distinse colege,

Parlamentul României, în acest moment, ia decizii doar pentru a realiza obiectivele unei agende ascunse, instituţia este astfel lipsită de rolul său fundamental de a reprezenta interesele poporului român.

Imediat, doamnă!

Pe această cale, vă anunţăm că vom lupta cu toate instrumentele legale, care ne sunt accesibile, pentru ca globalismul să nu devină un fenomen ireversibil în această ţară.

Personal, din acest moment voi da vot favorabil numai pentru ce consider că este în beneficiul poporului meu.

În concluzie, Parlamentul României trăieşte în prezent, dar lucrează pentru trecutul, şi nu pentru viitorul ţării!

Vă mulţumesc, doamnă!

Deputat Roman Nicolae, Circumscripţia nr. 10 Buzău.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

privire
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) critică noile măsuri ”de relaxare” anunțate de CNSU, care nu reprezintă altceva decât noi măsuri jignitoare la adresa românilor cinstiți și muncitori, a căror singură vină este că nu s-au vaccinat. „Așa-numitele <<măsuri de relaxare>> nu rezolvă, în esență, nimic, pentru […]
Adresată: Domnului Ministru al Afacerilor Interne-Lucian Nicolae Bode De către: Senator Rodica Boancă Circumscripția: nr. 23, Ialomița Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Ședința Senatului din data de: 08.12.2021 Obiectul întrebării: construirea noului stadion Dinamo Stimate domnule Ministru, Lucian Nicolae Bode,                 Sportul înseamnă în primul […]
Adresată:  Domnului Sorin Mihai GRINDEANU, viceprim-ministru, ministru al Transporturilor și Infrastructurii                    Domnului Mihai-Cătălin VĂSII, prefect al județului Brașov                    Domnului István RÁDULY, prefect al județului Covasna De către: Senator Ionuț NEAGU, secretar al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: […]
Rodica Boancă
Adresată: Domnului Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila De către: Senator Rodica Boancă Circumscripția: nr. 23, Ialomița Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Ședința Senatului din data de: 08.12.2021 Obiectul interpelării: Costul tratamentului pentru Covid-19 Stimate domnule Ministru Alexandru Rafila,          Nu mai este niciun secret faptul […]
Adresată: Domnului Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila De către: Senator AELENEI Evdochia Circumscripția: nr. 14, Constanţa Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Ședința Senatului din data de: 08.12.2021 Obiectul interpelării: certificatele verzi versus adeverințele de vaccinare Stimate Domnule Ministru Alexandru Rafila,           De la săptămână la […]
Adresată: Domnului Ministru al Economiei, Florin Marian SPĂTARU De către: Senator Valentin-Rică Cioromelea Circumscripția: nr. 38, Tulcea Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Ședința Senatului din data de: 08.12.2021 Obiectul interpelării: resursele neexploatate de grafit Stimate domnule Ministru, Florin Marian SPĂTARU             Deși mare parte a […]