Roman Nicolae – declarație politică – “Populaţia României trebuie protejată. Parlamentul trebuie să lucreze pentru viitorul României”

Domnul Nicolae Roman:

Înainte de a începe declaraţia politică, stimaţi colegi, daţi-mi voie să mă alătur distinsului nostru coleg, domnul deputat Daniel Gheorghe, să mă înclin şi eu în faţa memoriei celor aproape 4.000 de români care, la 1 aprilie 1941, au fost măcelăriţi la Fântâna Albă şi să nu uităm că România a trecut, trece şi poate va mai trece prin astfel de momente.

Doamnă preşedinte,

Distinşi colegi,

Declaraţia mea politică de astăzi vizează tema “Populaţia României trebuie protejată.”

Şi mă voi referi, în continuare, la faptul că Parlamentul trebuie să lucreze pentru viitorul României.

În societatea românească, se insinuează ideea că statul-naţiune nu mai are viitor. În România, se experimentează şi se urmăresc reacţiile sociale, prin impunerea unor indivizi care nu simt nimic pentru această ţară. Aceste fiinţe nu au nimic în comun cu acest popor, pentru că parcă nu au mamă, nu au tată.

Stimaţi colegi,

În ceea ce mă priveşte, vreau să vă spun că timp de 40 de ani, în cariera mea militară am comandat peste 150.000 de oameni. Deciziile pe care le-am luat au vizat soarta a sute de mii de oameni. Am aflat, după 31 de ani, că sunt criminal şi securist.

De aceea, vă anunţ, acum şi aici, că numitul Bulai Iulian, care se pare că este deputat în Parlamentul României, va fi dat în judecată mâine.

Domnilor colegi,

Sub această cupolă avem imunitate. În afara ei trebuie să ne comportăm şi să nu uităm de cei şapte ani de acasă.

Sunt contrariat, de asemenea, că începând cu ziua de 1 noiembrie a anului trecut, prin diferite mijloace mass-media mi-a fost atacată familia şi propria persoană.

De aceea, de la această tribună, solicit ca preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului să-mi răspundă ce măsuri a luat împotriva organelor de presă care continuă să facă astfel de lucruri împotriva cetăţenilor României. Şi mă refer în mod deosebit la Realitatea Plus, care a găzduit, pe data de 15 martie, la ora 21,00, pe acest cetăţean, Bulai Iulian, care, în direct, să-şi permită să mă denigreze, iar acest post de radio, nelucrând deontologic, nu m-a contactat, pentru a avea un drept la replică.

Distinşi colegi şi distinse colege,

Parlamentul României, în acest moment, ia decizii doar pentru a realiza obiectivele unei agende ascunse, instituţia este astfel lipsită de rolul său fundamental de a reprezenta interesele poporului român.

Imediat, doamnă!

Pe această cale, vă anunţăm că vom lupta cu toate instrumentele legale, care ne sunt accesibile, pentru ca globalismul să nu devină un fenomen ireversibil în această ţară.

Personal, din acest moment voi da vot favorabil numai pentru ce consider că este în beneficiul poporului meu.

În concluzie, Parlamentul României trăieşte în prezent, dar lucrează pentru trecutul, şi nu pentru viitorul ţării!

Vă mulţumesc, doamnă!

Deputat Roman Nicolae, Circumscripţia nr. 10 Buzău.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MAI MULTE ARTICOLE

Claudiu Tarziu
Adresată de către senator: Claudiu Târziu Circumscripția electorală: nr. 42 – București Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Ședința Senatului din data de: 13.09.2022 Avram Iancu – 150 de ani de la sfârșitul pământesc al simbolului unei generații La 10 septembrie 1872, Avram Iancu închidea ochii […]
Adresată: Domnului PETRE DAEA, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale De către Domnul senator: Dorinel COSMA Circumscripția electorală: Nr. 7, Botoșani Grupul Parlamentar: A.U.R. Ședința Senatului din data de: 14.09.2022 Obiectul întrebării – Situația reală a sistemului de irigații din județul Botoșani           Județul Botoșani are a doua cea mai […]
Adresată: Domnului PETRE DAEA, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale De către Domnul senator: Dorinel COSMA Circumscripția electorală: Nr. 7, Botoșani Grupul Parlamentar: A.U.R. Ședința Senatului din data de: 14.09.2022 Obiectul întrebării – Situația pagubelor culturilor agricole din județul Botoșani din cauza secetei.           Vara acesta județul […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține în mod necondiționat nominalizarea deputatului Ciprian Titi Stoica în funcția de membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, în ciuda refuzului anunțat de liderul PSD din Cameră, Alfred Simonis. Într-un gest fără precedent, social-democratul a cerut schimbarea nominalizării lui Ciprian […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită prim-ministrului Nicolae Ciucă să retragă din parcursul legislativ proiectele de legi privind educația și să facă publice numele autorilor acestor legi. Este dreptul întregii societăți românești să îi cunoască pe cei care, din interes sau din incompetență, au elaborat niște […]
AUR
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depus miercuri un memoriu la sediul Avocatului Poporului prin care solicită acestei instituții să sesizeze instanța de contencios constituțional în legătură cu neconstituționalitatea Ordonanței Guvernului nr. 16/2022 privind modificarea Codului Fiscal. „Modificările aduse regimului de impozitare a microîntreprinderilor creează premisa […]