Domnul Nicolae Roman:

Domnule preşedinte de şedinţă,

Doamnelor şi domnilor colegi,

Astăzi, fiindcă poporul român trebuie să ştie, mă voi referi la tema “Perpetuarea naţiei poate fi în pericol!”

Din analiza comentariilor referitoare la vaccinare, făcute în spaţiul public de către unii medici şi specialişti, rezultă mai multe concluzii, pe care doresc să vi le prezint.

Pentru a nu încălca cutuma cu timpul, eu am identificat, vă spun, 6 dintre ele, dar le voi prezenta pe ultimele două.

5. Întreaga campanie mass-media de promovare şi de îndemn la vaccinare, dar mai ales atitudinea ministrului educaţiei, care anunţă triumfalist numărul de copii vaccinaţi zilnic, creează confuzie privind scopurile acţiunii.

6. Conform afirmaţiilor de pe contul personal, doamna Ursula von der Leyen susţine – citez – “S-au securizat 1,8 miliarde doze pentru 2022 şi 2023”, ceea ce creează pentru cele 508 milioane de persoane ale Uniunii Europene suspiciuni privind scopul acestei activităţi. Actualele produse nu asigură protecţia, deci nu au efect imunizant, fiind necesară reluarea vaccinării în anii care urmează. Afirmaţia potrivit căreia vaccinarea masivă a populaţiei este soluţia salvatoare, înseamnă că este falsă.

Ritmul lent de vaccinare ne poate duce la concluzia că pentru campaniile de vaccinare viitoare este posibil să se aplice măsuri abuzive de determinare a populaţiei pentru a participa. Certificatul de vaccinare este de fapt unul de control al acţiunii de imunizare, nu de liberă circulaţie.

Japonia consideră că este inacceptabil să se administreze cetăţenilor săi un produs insuficient testat şi a cerut Companiei Pfizer date suplimentare.

De ce Guvernul României nu a cerut niciun fel de garanţii pentru a-şi proteja cetăţenii, dar a acordat, în schimb, imunitate firmelor producătoare?

De ce nu este informată populaţia că nu s-au făcut studii de genotoxicitate, adică capacitatea de a produce mutaţii genetice, şi nici de carcinogenitate, adică capacitatea de a induce cancer, deşi lipsa acestor studii este menţionată în prospecte?

Acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin. Situaţia este susceptibilă de a avea consecinţele menţionate anterior?

Tot mai multe voci afirmă public că vaccinarea copiilor nu trebuie să se întâmple, fiind posibilă afectarea genetică a acestora şi, implicit, a naţiei noastre.

Pentru cei constituiţi în instrumentarea acestei dictaturi politico-medicale transfrontaliere, le spun de la această înaltă tribună un singur lucru – Jos ghearele de pe copiii României! 

Deputat AUR, Circumscripţia 10 Buzău, Nicolae N. Roman.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forță patrotică, creștină și conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreședinții formațiunii George Simion și Claudiu Târziu. AUR îi îndeamnă pe toți românii care nu sunt reprezentați politic să […]
28 iunie 1940, vineri Într-o zi de vineri a fost răstignit Hristos, pe nedrept, El, cel fără de greșeală. Într-o zi de vineri a fost cedată Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța, aproximativ 18% din suprafața României de atunci, teritorii locuite de 4 milioane de […]
Duminică, 30 mai, ora 18:00, Alianța pentru Unirea Românilor a organizat un protest la ambasada Serbiei din București ca urmare a abuzului săvârșit de grănicerii sârbi care au împiedicat participarea deputatului AUR Ringo Dămureanu la manifestările organizate de comunitatea românească din regiunea Timoc cu ocazia Zilei […]
În seara zilei de 29 mai 2021 domnului Ringo Dămureanu, deputat AUR și membru al Grupului de Prietenie România-Serbia din Camera Deputaților, i s-a interzis accesul în Republica Sârbă în timp ce se îndrepta spre Valea Moraviei pentru a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni alături de comunitatea istorică românească din […]
Decizia de a impune restricții de circulație obligatorii și, mai ales carantina totală pentru persoanele în vârstă de peste 65, asumată public de Președintele Iohannis este disproporționată, inumană și în dezinteresul României. Izolarea la domiciliu a tuturor persoanelor de peste 65 ani, în lipsa unui sistem […]
În plină eră digitală, când informația este mai accesibilă ca oricând în istorie, rațiunea, logica și luciditatea ar trebui să primeze. Problema e că, deși educația se vrea a fi la apogeu, unii dintre noi nu sunt capabili să gândească logic și să acționeze rațional. România are […]