A.U.R. este alături de antreprenorii români, de companii și de autoritățile locale pentru eficientizarea accesării finanțărilor comunitare

A.U.R. asigură – prin specialiști consacrați în domeniu – suport concret pentru accesarea finanțărilor comunitare (fondurilor europene)

În contextul actual foarte defavorabil parcurs de România pe plan economic și social, accesarea finanțărilor comunitare reprezintă unica soluție pentru asigurarea cash-flow-ului marii majorități a companiilor românești și reprezintă, de asemenea, una dintre puținele oportunități la dispoziția Autorităților Publice Locale pentru realizarea de investiții în infrastructură atât de necesară creșterii calității vieții la nivelul fiecărei localități din România.

De suportul oferit de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va putea beneficia fiecare român, fără absolut nici o limitare implicată de apartenența politică, religioasă, etnică sau de orice altă natură, fiindcă – în primul rând – suntem români, iar interesul național al fiecăruia dintre noi este dezvoltarea durabilă a României.

Așteptăm propunerile dvs. referitor la domeniul foarte complex al programelor de finanțare, prin coordonatorul programului, respectiv Ec.Ing. Victor Catavei, pe adresa de email ” [email protected]” sau prin formularul de mai jos.

Vom răspunde punctual fiecărui subiect și fiecărei solicitări adresate de către toate persoanele interesate.

În fiecare lună se va realiza și o prezentare a programelor de finanțare disponibile precum și propunerile de eficientizare a programelor de finanțare (în conformitate cu consultările realizate împreună cu fiecare dintre dvs.).