INTERNATIONAL CRISIS SUMMIT IV
18-19 NOIEMBRIE 2023 – BUCUREȘTI

AUR si THE GRASSROOTS ASSOCIATION vor organiza cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), care va avea loc la Palatul Parlamentului din București, în perioada 18-19 noiembrie

Forumul va reuni experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.

În timpul crizei pandemice, un grup de profesioniști bine informați și curajoși a luptat fără încetare pentru a dezvălui adevărul – pierzând (aproape) totul pentru a ne proteja drepturile și libertățile. Ceea ce au încercat să expună a fost considerat fake news la vremea respectivă, dar, din ce în ce mai mult, acele informații sunt acum difuzate ca „descoperiri recente” cruciale.

Cele mai noi declarații și știri propagate prin intermediul presei mainstream indică faptul că am putea fi în pragul unei noi isterii globale și că experimentul declanșat la sfârșitul anului 2019 la Wuhan este departe de a se fi încheiat.

 

Mulți dintre acești bravi profesioniști vor fi prezenți la ediția a IV-a a International

Crisis Summit (ICS), care se va desfășura la București.

În cadrul acestui eveniment 
vom prezenta cele mai recente date, statistici și informații, obiectivul fiind crearea unei platforme prin care să lansăm inițiative și să avansăm soluții pentru a ne asigura că ne vom păstra drepturile fundamentale, iar Libertatea va triumfa.


*Dacă doriți să participați la eveniment vă rugăm să completați formularul de înregistrare, până în data de 14 noiembrie, urmând ca apoi să primiți din partea echipei de organizare mesaj cu instrucțiuni pentru accesul dvs în Parlament.