În ajunul alegerilor prezidențiale din SUA, A.U.R. își exprimă sprijinul ferm pentru Donald Trump

Președintele Trump este un lider care îi inspiră pe patrioții și creștinii din toată lumea, iar exemplul lui are puterea de a schimba lumea.
Reamintim cuvintele lui istorice, rostite la a 74-a sesiune a Adunării Generale ONU:

„Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente care își apără cetățenii, își respectă vecinii și onorează diferențele care dau fiecărei țări specificitatea și caracterul ei unic.”

Ca partid conservator, AUR are cu Partidul Republican din SUA, condus de Donald Trump, profunde afinități politico-doctrinare și spirituale, bazate pe valori comune: familia, națiunea, credința, libertatea personală, politică și economică.

Alianța pentru Unirea Românilor dorește președintelui Trump succes în alegeri, reafirmându-și în același timp angajamentul față de Parteneriatul Strategic România-SUA.

Din 1997, când relația bilaterală cu SUA a fost ridicată la nivel de Parteneriat Strategic, acesta este un reper esențial al politicii externe și de securitate a României.

Alianța pentru Unirea Românilor aderă la principiile Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI, adoptate în 2011, care confirmă Parteneriatul excelent și stabilește pilonii relaţiei România–SUA: dialog politic, securitate, economie, contacte interumane, ştiinţă şi tehnologie, cercetare, educaţie, cultură.

A.U.R. dorește continuarea dialogului strategic bilateral instituit în 2012 și consolidarea dimensiunii politico-militare şi de securitate.

Parteneriatul cuprinde domenii de cooperare precum apărarea, securitatea energetică, comerț și investiții, buna guvernare și lupta contra corupției, securitatea rețelelor 5G, sectorul nuclear civil.

AUR dorește aprofundarea componentei economice a Parteneriatului Strategic prin consolidarea prezenţei investiţionale americane în România, creşterea volumului schimburilor comerciale și dinamizarea cooperării bilaterale.

Un obiectiv al A.U.R. este accesul la programul Visa Waiver pentru reducerea ratei de refuz al solicitărilor de viză din partea românilor.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forță patrotică, creștină și conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreședinții formațiunii George Simion și Claudiu Târziu. AUR îi îndeamnă pe toți românii care nu sunt reprezentați politic să […]
28 iunie 1940, vineri Într-o zi de vineri a fost răstignit Hristos, pe nedrept, El, cel fără de greșeală. Într-o zi de vineri a fost cedată Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța, aproximativ 18% din suprafața României de atunci, teritorii locuite de 4 milioane de […]
Duminică, 30 mai, ora 18:00, Alianța pentru Unirea Românilor a organizat un protest la ambasada Serbiei din București ca urmare a abuzului săvârșit de grănicerii sârbi care au împiedicat participarea deputatului AUR Ringo Dămureanu la manifestările organizate de comunitatea românească din regiunea Timoc cu ocazia Zilei […]
În seara zilei de 29 mai 2021 domnului Ringo Dămureanu, deputat AUR și membru al Grupului de Prietenie România-Serbia din Camera Deputaților, i s-a interzis accesul în Republica Sârbă în timp ce se îndrepta spre Valea Moraviei pentru a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni alături de comunitatea istorică românească din […]
Decizia de a impune restricții de circulație obligatorii și, mai ales carantina totală pentru persoanele în vârstă de peste 65, asumată public de Președintele Iohannis este disproporționată, inumană și în dezinteresul României. Izolarea la domiciliu a tuturor persoanelor de peste 65 ani, în lipsa unui sistem […]
În plină eră digitală, când informația este mai accesibilă ca oricând în istorie, rațiunea, logica și luciditatea ar trebui să primeze. Problema e că, deși educația se vrea a fi la apogeu, unii dintre noi nu sunt capabili să gândească logic și să acționeze rațional. România are […]