AUR a demarat campania de strângere de semnături pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a dat startul vineri, 1 martie, campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților pentru Alegerile Europarlamentare.

Dis de dimineață, încă de la ora 8:00, ora României, și 7:00 la Bruxelles, chiar în fața Parlamentului European, primii români au semnat pe listele de susținere pentru candidații AUR la Alegerile Europarlamentare.

La Cluj, președintele AUR, George Simion, a declarat că se strâng semnături în toată țara de astăzi, din prima zi de primăvară.

„Dăm drumul strângerii de semnături și aici la Cluj. O să avem mai multe puncte în Cluj-Napoca, și la Turda, și la Câmpia Turzii, și la Dej, și la Gherla. Se strâng semnături în toată țara de astăzi, din prima zi de primăvară. La mulți ani tuturor, trebuie să vină primăvara și pentru români! O să fim în toată țara! Vă îmbrățișăm pe toți de aici, din inima Ardealului, Dumnezeu să binecuvânteze România! Să reușim să strângem milionul de semnături cât mai repede și să dăm la o parte PSD și PNL de la conducerea țării și din viețile noastre”, a spus președintele AUR, George Simion, într-o intervenție live de la Cluj.

George Simion, de la Cluj-Napoca la Alba Iulia

Ajuns și la Alba Iulia, George Simion a spus că AUR are cea mai bună listă pentru Parlamentul European. Potrivit acestuia, dacă PSD și PNL insistă să coordoneze această încălcare a Constituției numită alegeri comasate, AUR este pregătit pentru alegerile locale

„În afară de 1 Decembrie, venim de fiecare dată când ne invitați la Alba Iulia și ne bucurăm de fiecare coleg de-al nostru care ne este alături și care pune umărul la curățenia de primăvară, că asta trebuie să începem, acum, de la 1 martie. Avem cea mai buna listă pentru Parlamentul European. Dacă hoții ăștia insistă să coordoneze într-un fel sau altul această ilegalitate, această încălcare a Constituției numită alegeri comasate, suntem pregătiți și pentru alegerile locale. De departe avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European, oameni cu doctorate făcute pe bune, cadre universitare, șefi de promoții. Ei îl au pe Tudose, un moș libidinos care a fost implicat într-un scandal sexual acolo la Bruxelles, pe Rareș Bogdan, cel care a tăiat pensiile speciale de nu a mai putut, încă taie la ele, și tot felul de sinecuri și papagali care se duc acolo la pensie, pe o sumă de 10.000 de euro, fără să facă nimic”, a declarat președintele AUR.

George Simion, președinte AUR: ”Vine valul care o să măture tot gunoiul”

George Simion a subliniat că AUR rămâne alături de poporul român, rămâne să ducă mai departe ce a început acum patru ani.

„Trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru interesele României, apărători ai Patriei Române. Cum s-au luptat Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Vlad Țepeș, Horea, Cloșca și Crișan, Avram Iancu și toți moții. Asta trebuie să facem și noi în 2024, să trimitem oameni care să lupte, nu mămăligi, nici trădători. Așa că fiecare semnătură care se va da la corturile de strângere de semnături contează mult. Ei se așteaptă să nu fim pregătiți pentru alegerile astea. Începem curățenia și vine valul care o să măture tot gunoiul”.

Președintele AUR a fost prezent și în Sibiu la demararea campaniei de strângere de semnături, acolo unde a transmis un mesaj și pentru Klaus Iohannis:

„Împreună cu toată echipa de la Sibiu am demarat strângerea de semnături. Vrem ca în momentul depunerii semnăturilor să avem un milion de oameni care ne susțin lista, singura listă prezentată cu un an înainte. Dacă vă uitați la PCR, la Partidul Comasat Român, nici acum nu spun care sunt candidații. E o femeie, nu știm ce femeie, poate Laura Codruța Kovesi, care a îngropat țara împreună cu Iohannis. Mesajul nostru, de aici de la Sibiu pentru Iohannis este: nu o să ai șapte case în guvernarea AUR, o să le luăm și pe astea furate aici, pentru că le-ai furat. Nu le-ai luat din meditații, nu le-ai luat pe căi legale, le-ai furat de la sibieni. Te-ai cocoțat în fruntea Primăriei și ți-ai făcut mare averea. Asta ai vrut să faci și la Cotroceni. Nu o să îți meargă, pentru că am apărut noi și noi suntem vocea poporului român! Iar românii, de data asta, nu se mai lasă păcăliți”.

AUR a demarat campania de strângere de semnături pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie! Vă așteptăm alături de noi!

În toată România și în Diaspora, AUR a decis să înceapă strângerea de semnături de susținere a listei de candidați pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie, cele mai importante alegeri de anul acesta, pentru că ele vor da direcția anului electoral 2024, aceea pe care românii o doresc pentru țară.

Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume, iar vocea poporului român trebuie să se facă auzită pe plan extern și să fie orientată către interesele națiunii noastre. Pentru asta, avem nevoie de cei mai buni reprezentanți în Parlamentul European, iar aceia sunt patrioții.

AUR a fost primul partid politic care a prezentat lista de candidați pentru Parlamentul European cu aproape un an înainte alegeri, pentru că am dorit ca românii să îi cunoască și să îi analizeze atent pe cei care ne vor reprezenta.

AUR vrea să trimită  la Bruxelles oameni care știu să se bată pentru drepturile noastre, nu așa cum, în ultimii ani, au făcut cei de la PSD, PNL, USR care au trimis la Bruxelles aplaudaci, moșnegi politici, aflați pe ultima sută de metri a carierei politice, pe care căutau să îi dea afară din partidele lor și îi trimiteau la pensie în Parlamentul European.

O realitate tristă pe care noi, prin viitorii europarlamentari AUR, vrem să o schimbăm.

Vă așteptăm alături de noi!

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii la alegerile europarlamentare! Astăzi, europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcția de președinte al Parlamentului European! Nu putem să fim de acord cu politica dusă de doamna Metsola în ultimii ani, o politică ce a […]
Sute de români stabiliți în Spania s-au întâlnit luni, 15 iulie, cu președintele AUR, George Simion. Cu acest prilej, aceștia au semnat și contractele de înscriere în Planul SIMION, program ce are ca obiectiv înlesnirea întoarcerii acasă a românilor din diaspora. „Avem o țară atât de […]
„Guvernarea PSD-PNL a înregistrat o nouă „performanță” în materie economică. Datoria guvernamentală a urcat, în aprilie 2024, până la 852,816 miliarde lei. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,1%. La această valoare a datoriei, conform legii, guvernul este obligat să ia măsuri urgente! […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, reacționează la afirmațiile făcute de ministrul energiei, Sebastian Burduja, care a declarat că vizează implementarea unui sistem de contorizare inteligent, care să-i taxeze mai mult pe cetățenii care folosesc energie […]
Pentru a-şi asigura poziția în fruntea Comisiei Europene, Ursula von der Leyen promite imposibilul: mai mult Green Deal pentru a obține voturi în Parlament şi mai puțin Green Deal pentru industrie şi noi toți, arată europarlamentarul AUR, Adrian Axinia. Acesta a subliniat că, în această săptămână, […]
Într-o Românie care târăște mii de tineri prin tribunale pentru consum de stupefiante, autoritățile au considerat că un cetățean american care avea asupra sa 18 grame de droguri și care face apologia consumului pe o scenă, în fața unui public larg, nu merită să fie nici […]