AUR a demarat campania de strângere de semnături pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a dat startul vineri, 1 martie, campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților pentru Alegerile Europarlamentare.

Dis de dimineață, încă de la ora 8:00, ora României, și 7:00 la Bruxelles, chiar în fața Parlamentului European, primii români au semnat pe listele de susținere pentru candidații AUR la Alegerile Europarlamentare.

La Cluj, președintele AUR, George Simion, a declarat că se strâng semnături în toată țara de astăzi, din prima zi de primăvară.

„Dăm drumul strângerii de semnături și aici la Cluj. O să avem mai multe puncte în Cluj-Napoca, și la Turda, și la Câmpia Turzii, și la Dej, și la Gherla. Se strâng semnături în toată țara de astăzi, din prima zi de primăvară. La mulți ani tuturor, trebuie să vină primăvara și pentru români! O să fim în toată țara! Vă îmbrățișăm pe toți de aici, din inima Ardealului, Dumnezeu să binecuvânteze România! Să reușim să strângem milionul de semnături cât mai repede și să dăm la o parte PSD și PNL de la conducerea țării și din viețile noastre”, a spus președintele AUR, George Simion, într-o intervenție live de la Cluj.

George Simion, de la Cluj-Napoca la Alba Iulia

Ajuns și la Alba Iulia, George Simion a spus că AUR are cea mai bună listă pentru Parlamentul European. Potrivit acestuia, dacă PSD și PNL insistă să coordoneze această încălcare a Constituției numită alegeri comasate, AUR este pregătit pentru alegerile locale

„În afară de 1 Decembrie, venim de fiecare dată când ne invitați la Alba Iulia și ne bucurăm de fiecare coleg de-al nostru care ne este alături și care pune umărul la curățenia de primăvară, că asta trebuie să începem, acum, de la 1 martie. Avem cea mai buna listă pentru Parlamentul European. Dacă hoții ăștia insistă să coordoneze într-un fel sau altul această ilegalitate, această încălcare a Constituției numită alegeri comasate, suntem pregătiți și pentru alegerile locale. De departe avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European, oameni cu doctorate făcute pe bune, cadre universitare, șefi de promoții. Ei îl au pe Tudose, un moș libidinos care a fost implicat într-un scandal sexual acolo la Bruxelles, pe Rareș Bogdan, cel care a tăiat pensiile speciale de nu a mai putut, încă taie la ele, și tot felul de sinecuri și papagali care se duc acolo la pensie, pe o sumă de 10.000 de euro, fără să facă nimic”, a declarat președintele AUR.

George Simion, președinte AUR: ”Vine valul care o să măture tot gunoiul”

George Simion a subliniat că AUR rămâne alături de poporul român, rămâne să ducă mai departe ce a început acum patru ani.

„Trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru interesele României, apărători ai Patriei Române. Cum s-au luptat Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Vlad Țepeș, Horea, Cloșca și Crișan, Avram Iancu și toți moții. Asta trebuie să facem și noi în 2024, să trimitem oameni care să lupte, nu mămăligi, nici trădători. Așa că fiecare semnătură care se va da la corturile de strângere de semnături contează mult. Ei se așteaptă să nu fim pregătiți pentru alegerile astea. Începem curățenia și vine valul care o să măture tot gunoiul”.

Președintele AUR a fost prezent și în Sibiu la demararea campaniei de strângere de semnături, acolo unde a transmis un mesaj și pentru Klaus Iohannis:

„Împreună cu toată echipa de la Sibiu am demarat strângerea de semnături. Vrem ca în momentul depunerii semnăturilor să avem un milion de oameni care ne susțin lista, singura listă prezentată cu un an înainte. Dacă vă uitați la PCR, la Partidul Comasat Român, nici acum nu spun care sunt candidații. E o femeie, nu știm ce femeie, poate Laura Codruța Kovesi, care a îngropat țara împreună cu Iohannis. Mesajul nostru, de aici de la Sibiu pentru Iohannis este: nu o să ai șapte case în guvernarea AUR, o să le luăm și pe astea furate aici, pentru că le-ai furat. Nu le-ai luat din meditații, nu le-ai luat pe căi legale, le-ai furat de la sibieni. Te-ai cocoțat în fruntea Primăriei și ți-ai făcut mare averea. Asta ai vrut să faci și la Cotroceni. Nu o să îți meargă, pentru că am apărut noi și noi suntem vocea poporului român! Iar românii, de data asta, nu se mai lasă păcăliți”.

AUR a demarat campania de strângere de semnături pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie! Vă așteptăm alături de noi!

În toată România și în Diaspora, AUR a decis să înceapă strângerea de semnături de susținere a listei de candidați pentru Alegerile Europarlamentare din 9 iunie, cele mai importante alegeri de anul acesta, pentru că ele vor da direcția anului electoral 2024, aceea pe care românii o doresc pentru țară.

Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume, iar vocea poporului român trebuie să se facă auzită pe plan extern și să fie orientată către interesele națiunii noastre. Pentru asta, avem nevoie de cei mai buni reprezentanți în Parlamentul European, iar aceia sunt patrioții.

AUR a fost primul partid politic care a prezentat lista de candidați pentru Parlamentul European cu aproape un an înainte alegeri, pentru că am dorit ca românii să îi cunoască și să îi analizeze atent pe cei care ne vor reprezenta.

AUR vrea să trimită  la Bruxelles oameni care știu să se bată pentru drepturile noastre, nu așa cum, în ultimii ani, au făcut cei de la PSD, PNL, USR care au trimis la Bruxelles aplaudaci, moșnegi politici, aflați pe ultima sută de metri a carierei politice, pe care căutau să îi dea afară din partidele lor și îi trimiteau la pensie în Parlamentul European.

O realitate tristă pe care noi, prin viitorii europarlamentari AUR, vrem să o schimbăm.

Vă așteptăm alături de noi!

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Dan Tanasă candidat AUR Primăria Brașov
Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Brașov, a prezentat vineri, 19 aprilie, candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Brașov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat că AUR prezintă românilor în aceste alegeri locale singura soluție pentru a scăpa de blatul PSD-PNL-USR de la nivelul […]
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, împreună cu președintele George Simion, îi solicită lui Nicușor Dan să declare public, până duminică, suma de bani cheltuită până acum pentru panourile, mesh-uri și bannerele electorale cu care a împânzit Bucureștiul. „Cine sunt candidații propuși de partidele politice […]
Cătălin Silegeanu, candidat AUR la Primăria Botoșani: Ilegalități electorale marca PSD-PNL
În peisajul precampaniei electorale, legislația este mai degrabă un sfetnic decât un stăpân pentru partidele care controlează puterea. Indiferent de interdicțiile formale, străzile din municipiul Botoșani și împrejurimi sunt tapetate cu mesaje electorale care strigă un singur cuvânt: „VOTAȚI”. PSD, neținând cont de niciun canon al […]
cort AUR ridicat Sectorul 3
Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Nu […]
Sorin Lavric AUR
Tupeul și șmecheria au devenit în mod oficial „valorile” de bază pe care actuala coaliție guvernamentală PSD-PNL le susține și le promovează. Iar pentru a le ilustra cetățenilor cât mai bine această “schemă” de reușită în viață, PSD și PNL l-au ales pe medicul Cătălin Cîrstoiu, […]
Cătălin Silegeanu, candidat AUR la Primăria Botoșani
În calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Botoșani, una dintre prioritățile mele vizează protecția tinerilor față de tentațiile și riscurile asociate cu unitățile care comercializează produse pe bază de cafea, tutun și alcool în apropierea școlilor. Această problemă, des întâlnită în preajma unităților […]