Scripnic Lilian – declarație de presă – Minciuna, bârfa, denigrarea şi învinuirea neîntemeiată a AUR denotă incapacitatea guvernanţilor de a asigura bunul mers al lucrurilor în România.

Cei ce ne denigrează ignoră o realitate: parlamentarii AUR reprezintă interesele unei părți considerabile din poporul român.

Față de momentul alegerilor, astăzi susținerea pe care o avem din partea românilor e impresionant mai mare.

Oamenii s-au convins că acțiunile noastre sunt pentru salvarea acestei națiuni și a țări. Luptăm pentru păstrarea resurselor naturale și folosirea lor rațională, în folosul românilor, pentru păstrarea valorilor și tradițiilor, pentru punerea în valoare a generațiilor tinere în interiorul României.

Prin denigrarea AUR, celelalte partide nu fac decât să denigreze o parte a societății românești. Acuzațiile mincinoase aduse la adresa partidului și a reprezentanților AUR sunt o insultă și la adresa susținătorilor noștri.

Actualul sistem politic merge pe o cale greșită și nu reprezintă voința poporului. Mai degrabă complotează împotriva poporului și reprezintă interesele altora, și nu ale României.

Agonia sistemului și incapacitatea acestuia de a asigura bunul mers al lucrurilor duce la folosirea celor mai urâte și mizerabile acțiuni îndreptate împotriva AUR și, indirect, împotriva românilor care ne susțin.

Sistemul politic a fost transformat într-o mare bârfă îmbibată cu minciuni. Realitatea e prezentată eronat de o presă aservită, care pune “corectitudinea politică” mai presus de adevăr.

Pe post de arme se folosesc minciuna, bârfa, denigrarea și învinuirea neîntemeiată. Asta denotă neputința în fața realității. Și rezultatele se văd în sondaje.

Iubirea de țară, în viziunea actualei guvernări, înseamnă a fi extremist. Iar a sluji interesele altora, ca servitori umili și ascultători, înseamnă pentru ei democrație și corectitudine. Toate acestea vor fi decontate.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită partidelor aflate la guvernare să renunțe la propunerea de creștere cu 60% a impozitului pe dividende și cu 80% a TVA-ului pentru industria HORECA, măsuri fiscale care ar afecta dramatic antreprenorii români. „În loc să procedeze la debirocratizare, la reducerea […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a strâns la nivel național, precum și din diaspora, peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României. „Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis. Această campanie s-a bucurat de o largă susținere […]
Către: Domnul Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății Domnul Attila-Zoltán Cseke, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adresată de către: Senator Adrian Costea Circumscripţia electorală: 23 Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Obiectul întrebării: Deficitul de medici de familie în România Data: 22 iunie 2022 Stimați Domni Miniștri, […]
Adresată: Domnului Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Dorinel Cosma Circumscripţia electorală: Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Controalele la  societățile comerciale ce practică arderi ilegale de deșeuri Stimate domnule Ministru, Pe 14 aprilie au avut loc […]
 Adresată:  Domnului ministru Carol Eduard NOVAK, Ministrul Sporturilor De către:  Domnul Senator Sorin Cristian MATEESCU  Circumscripţia electorală nr.14 Constanța,  Grupul  Parlamentar  AUR – Senat  şi prezentată în şedinţa Plenului din 22.06.2022 Obiectul întrebării : situația în care fostului mare fotbalist  Stelian Carabaș  i s-a îngrădit dreptul […]
Adresată: Domnului Ministru al Transporturilor Și Infrastructurii, Sorin Mihai GRINDEANU De către: Senator Andrei BUSUIOC Circumscripția electorală: NR. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Obiectul întrebării: Probabilitatea dezvoltării unui drum de mare viteză pe ruta Tișița- Vama Albița. Data: 22.06.2022 Stimate domnule ministru, Sorin […]