Scripnic Lilian – declarație de presă – Minciuna, bârfa, denigrarea şi învinuirea neîntemeiată a AUR denotă incapacitatea guvernanţilor de a asigura bunul mers al lucrurilor în România.

Cei ce ne denigrează ignoră o realitate: parlamentarii AUR reprezintă interesele unei părți considerabile din poporul român.

Față de momentul alegerilor, astăzi susținerea pe care o avem din partea românilor e impresionant mai mare.

Oamenii s-au convins că acțiunile noastre sunt pentru salvarea acestei națiuni și a țări. Luptăm pentru păstrarea resurselor naturale și folosirea lor rațională, în folosul românilor, pentru păstrarea valorilor și tradițiilor, pentru punerea în valoare a generațiilor tinere în interiorul României.

Prin denigrarea AUR, celelalte partide nu fac decât să denigreze o parte a societății românești. Acuzațiile mincinoase aduse la adresa partidului și a reprezentanților AUR sunt o insultă și la adresa susținătorilor noștri.

Actualul sistem politic merge pe o cale greșită și nu reprezintă voința poporului. Mai degrabă complotează împotriva poporului și reprezintă interesele altora, și nu ale României.

Agonia sistemului și incapacitatea acestuia de a asigura bunul mers al lucrurilor duce la folosirea celor mai urâte și mizerabile acțiuni îndreptate împotriva AUR și, indirect, împotriva românilor care ne susțin.

Sistemul politic a fost transformat într-o mare bârfă îmbibată cu minciuni. Realitatea e prezentată eronat de o presă aservită, care pune “corectitudinea politică” mai presus de adevăr.

Pe post de arme se folosesc minciuna, bârfa, denigrarea și învinuirea neîntemeiată. Asta denotă neputința în fața realității. Și rezultatele se văd în sondaje.

Iubirea de țară, în viziunea actualei guvernări, înseamnă a fi extremist. Iar a sluji interesele altora, ca servitori umili și ascultători, înseamnă pentru ei democrație și corectitudine. Toate acestea vor fi decontate.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat că printre prioritățile din această sesiune parlamentară se numără reducerea impozitării muncii în România. Astăzi, în a doua zi de la reluarea activității parlamentare, AUR face un prim pas concret în acest sens prin depunerea unei inițiative legislative prin […]
Către: Nicolae-Ionel CIUCĂ, Prim-ministru al Guvernului României Din partea: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureș Subiectul întrebării: Efectele adverse ale vaccinurilor anti-COVID 19 Stimate Domnule Prim-ministru, Atât în Europa, cât și în Statele Unite cresc numărul rapoartelor care demonstrează o legătură directă între procesul […]
Către: Nicolae-Ionel CIUCĂ, Prim-ministru al Guvernului României Din partea: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28, Mureș Subiectul întrebării: Taxarea suplimentară a companiilor energetice Stimate Domnule Prim-ministru, La final de an am asistat la una dintre cele mai îngrijorătoare știri din domeniul energetic, anume faptul că […]
Către: Nicolae-Ionel CIUCĂ, Prim-ministru al Guvernului României Din partea: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28, Mureș Subiectul întrebării: Guvernanța corporativă a întreprinderilor publice Stimate Domnule Prim-ministru, La începutul anului 2023, domnul Silviu Geană, președintele Federației Sindicatelor din Silvicultură (FSS) Silva, trăgea public un semnal de […]
Către: Carol-Eduard NOVÁK, Ministrul sportului Din partea: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureș Subiectul întrebării: Investiții ale statului ungar în România Stimate Domnule Ministru, Statul ungar a finanțat cu 1 milion de euro construirea unei baze sportive la Miercurea Ciuc. La ceremonia de deschidere, […]
Către: Domnul Alexandru RAFILA, Ministrul Sănătății Din partea: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28, Mureș Subiectul întrebării: Campanie de conștientizare asupra importanței vaccinării Stimate Domnule Ministru, Din presa națională reiese faptul că ministerul pe care îl coordonați a inițiat pe SICAP o licitație pentru „servicii […]