Ringo Dămureanu – declarație de presă – O informaţie recentă le dă românilor fiori pe şira spinării: Statul ne va monitoriza, în scurt timp, pe toţi: cetăţeni, Opoziţie şi presă! Nu este o păcăleală de Halloween, nici glumă proastă din ciclul Vela – Arafat.

O informaţie recentă le dă românilor fiori pe şira spinării: Statul ne va monitoriza, în scurt timp, pe toţi: cetăţeni, Opoziţie şi presă! Nu este o păcăleală de Halloween, nici glumă proastă din ciclul Vela – Arafat.

Guvernul României, prin Ministerul Afacerilor Externe, a cumpărat un sistem de tip Big-Brother, cu care va monitoriza, în timp real, reţelele sociale, site-urile de ştiri şi chiar influencerii din România, după cum informează Știrile ProTV.


Regimul Iohannis-PSD aruncă pe fereastră cu banii românilor şi cu cei europeni, tot publici la o adică, şi cumpără fel de fel de produse şi servicii de care nimeni nu are nevoie. Mai nou, această aparatură prin care să ne urmărească, în orice moment.


Nici Ceauşescu şi nici vreun alt dictator nu a făcut până acum aşa ceva. Statul român, condus de mafia politică PSD-PNL, cumpără din bani publici un Big Brother digital contra românilor. Este o hidoşenie foarte periculoasă, prin care se introduce cenzura, altfel interzisă de Constituţie.


Legea fundamentală ne spune că România este patrie comună, fără a deosebi între opiniile cetăţenilor. Gândirea şi libertatea opiniilor nu pot fi îngrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie contrară convingerilor sale. Cenzura de orice fel este interzisă. Publicaţiile nu pot fi suprimate. Mijloacele de informare în masă au obligaţia să asigure informarea corectă a opiniei publice. Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
A devenit, iată, posibil ca, într-un stat care a renunţat să se mai proclame democratic, cetăţenii să fie urmăriţi secundă de secundă, întocmai ca şi cei care fac crime, iar presa, atâta câtă mai există, să fie monitorizată şi intimidată de un sistem dezumanizat şi automatizat, la butoanele căruia se află cei care conduc în Stat.


S-a ajuns ca inteligenţa artificială să ne dicteze ce să scriem, cum să gândim, cum să ne exprimăm, ce ştiri să citim şi, mai ales, pe cine să nu avem voie să urmărim sau să votăm?
Se vede treaba că nicio clipă conspiraţioniştii nu dorm, ci urzesc planuri diabolice contra democraţiei, pe bani publici, profitând de lipsa noastră de reacţie. Până unde vor merge?
Va fi primul pas spre controlul abuziv, total, al românilor?


Primii vizaţi sunt parlamentarii Opoziţiei, adică ai AUR, fiindcă USR este un partid al Sistemului, care îşi joacă foarte bine rolul său în siajul statului paralel, cu PSD, PNL şi UDMR.
Alături de Opoziţia democratică din AUR vin jurnaliştii şi formatorii de opinie, după aceea absolut oricine îi urmăreşte pe aceştia sau deranjează prin ce gândeşte sau exprimă.


În loc să investească în sănătate sau în învăţământ, Guvernul ”Meu”, alias ”Nicu şi Marcel”, investeşte milioane de lei să ţină românii în lesă şi să-i lege la ochi, ca să nu poată vedea şi rosti adevărul evident.
Românii au dreptul să aleagă pentru ei atunci când vine vorba de presă sau de politică. Nu vom permite întoarcerea la cenzură. Nu vom îngădui ca România să revină la dictatură.


Din 2024, după ce AUR va fi trimis de români să conducă Țara, vom dezactiva acest mecanism sinistru de atingere a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, iar vinovaţii vor fi chemaţi să răspundă.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat sâmbătă, 15 iunie, candidatul la alegerile prezidențiale, în persoana lui George Simion. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane, în prezența a peste 7.000 de membri și simpatizanți AUR. „Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]