Dan Tanasă – declarație politică – Ciolacu, un trădător ordinar de țară, o slugă model a UDMR

După ce timp de 34 de ani a creat o legislație întreagă care favorizează Uniunea Democrată Maghiară din România, o organizație xenofobă, anti-românească, care acționează în România în coordonarea serviciilor secrete ungurești și rusești pentru a altera ordinea constitutională din România, PSD îi propune infamului Kelemen Hunor, prin gura slugoiului Marcel Ciolacu, să pună pe lista UDMR de parlamentare și un membru de la partidele românești, iar la schimb, PSD va include pe lista proprie un membru UDMR.

Propunerea lui Ciolacu a venit în contextul în care a explicat că nu va accepta legi care sa aducă favoruri unor membri ai comunităților etnice din România.

Citez „Nu accept niciodată exagerările. Nu voi accepta niciodată ca România să aibă legi care favorizează anumiți etnici. Cu toții suntem egali, ar trebui să ne respectăm”, a afirmat trădătorul de țară din fruntea PSD.

Oare a uitat Ciolacu de faptul că PSD este artizanul Legii 215/2001 sau a Legii nr. 188/1999 care conțin prevederi folosite abuziv de UDMR pentru epurarea etnică a românilor din instituțiile publice controlate de UDMR unde nu te poți angaja nici măcar ca femeie de serviciu dacă nu cunoști limba maghiară?

Oare a uitat Ciolacu că PSD a făcut posibilă editarea în limba maghiară a Monitorului Oficial al României, publicația oficială a statului român în care singura limbă oficială de stat este limba română iar limba maghiară nu are niciun statut oficial? Această situație, care dovedește cu vârf și îndesat ce partid de slugi este PSD, este unică în lume!

Oare a uitat Ciolacu cum PSD a numit prefecți UDMR în Covasna și Harghita care refuză să aplice legea sau prefecți PSD care au fost, cu mici excepții, slugile perfecte al UDMR?

Oare a uitat Ciolacu că guvernul pe care îl conduce a alocat UDMR pentru anul acesta suma halucinantă de 58,5 milioane de lei, după ce PNL a dat 35 de milioane de lei UDMR în 2021?

Nu, Ciolacu nu a uitat toate aceste acte pe care PSD le-a făcut și continuă să le facă în interesul evident al unei organizații ghidonată de serviciile scerete ale Ungariei și Rusiei pentru a deztabiliza România.

În timp ce acționează slugarnic la adresa UDMR, sfertodoctul Marcel Ciolacu face spume la gură de frica singurilor patrioți din Parlamentul României, a patrioților din AUR. Noi, patrioții din AUR, suntem aici ca să-i reamintim lui Ciolacu că a fost, este și va rămâne un trădător de țară care acționează flagrant în interesul organizației xenofobe și antiromânești UDMR.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Comasare alegerilor reprezintă, cu siguranță, încă o bătaie de joc la adresa cetățenilor acestei țări! Concretizarea acestei coaliții împotriva naturii – PSD-PNL nu reflectă, nici pe departe, vreo preocupare pentru viitorul european al acestei țări ci, mai degrabă, veșnica preocupare a unor adevărate găști mafiote de […]
După eșecul confirmat al ”României Educate”, dublat de eșecul simulării examenelor naționale căruia îi putem adăuga, liniștiți, și nebunia burselor de ”merit” pentru medii de 3 și 4 – o advărată mită electorală din bani publici, pseudoministrul educației, doamna Ligia Deca, recidivează, considerând că examenul de […]
Instituţia militară nu trebuie să fie în topul știrilor!. Cu cât se dă mai puţin în spectacol, cu atât este mai bine pentru ea şi pentru ţară. Calitatea ei se apreciază nu după cum se prezintă în faţa camerelor de luat vederi sau în paginile jurnalelor, […]
O statistică sumbră a Ministerului Sănătății și autorităților locale ne arată că după Revoluția din 1989, construcția de noi spitale este doar promisiune electorală și atât. În campania care l-a scos victorios pe Dragnea, acesta promitea românilor 8 spitale regionale, iar la 8 ani distanță, românii […]
Marcel Boloș refuză să vină în Parlament pentru a da explicații cu privire la situația economică dezastruoasă și la ultimele măsuri luate de ministerul de Finanțe, care nu fac decât să îi sărăcească și mai mult pe români. Concret, ministrul de Finanțe ar fi trebuit să […]
George Simion Meritocratia AUR
Peste 700 de români, specialiști în domenii cheie pentru țară, au aplicat pe LinkedIn la programul „Meritocrația conduce România”, lansat în urmă cu doar trei zile de președintele AUR, George Simion. Sunt români specializați în tehnologie, educație, sănătate, oameni cu experiență vastă, care vor să dea […]