Dan Tanasă – declarație politică – Ciolacu, un trădător ordinar de țară, o slugă model a UDMR

După ce timp de 34 de ani a creat o legislație întreagă care favorizează Uniunea Democrată Maghiară din România, o organizație xenofobă, anti-românească, care acționează în România în coordonarea serviciilor secrete ungurești și rusești pentru a altera ordinea constitutională din România, PSD îi propune infamului Kelemen Hunor, prin gura slugoiului Marcel Ciolacu, să pună pe lista UDMR de parlamentare și un membru de la partidele românești, iar la schimb, PSD va include pe lista proprie un membru UDMR.

Propunerea lui Ciolacu a venit în contextul în care a explicat că nu va accepta legi care sa aducă favoruri unor membri ai comunităților etnice din România.

Citez „Nu accept niciodată exagerările. Nu voi accepta niciodată ca România să aibă legi care favorizează anumiți etnici. Cu toții suntem egali, ar trebui să ne respectăm”, a afirmat trădătorul de țară din fruntea PSD.

Oare a uitat Ciolacu de faptul că PSD este artizanul Legii 215/2001 sau a Legii nr. 188/1999 care conțin prevederi folosite abuziv de UDMR pentru epurarea etnică a românilor din instituțiile publice controlate de UDMR unde nu te poți angaja nici măcar ca femeie de serviciu dacă nu cunoști limba maghiară?

Oare a uitat Ciolacu că PSD a făcut posibilă editarea în limba maghiară a Monitorului Oficial al României, publicația oficială a statului român în care singura limbă oficială de stat este limba română iar limba maghiară nu are niciun statut oficial? Această situație, care dovedește cu vârf și îndesat ce partid de slugi este PSD, este unică în lume!

Oare a uitat Ciolacu cum PSD a numit prefecți UDMR în Covasna și Harghita care refuză să aplice legea sau prefecți PSD care au fost, cu mici excepții, slugile perfecte al UDMR?

Oare a uitat Ciolacu că guvernul pe care îl conduce a alocat UDMR pentru anul acesta suma halucinantă de 58,5 milioane de lei, după ce PNL a dat 35 de milioane de lei UDMR în 2021?

Nu, Ciolacu nu a uitat toate aceste acte pe care PSD le-a făcut și continuă să le facă în interesul evident al unei organizații ghidonată de serviciile scerete ale Ungariei și Rusiei pentru a deztabiliza România.

În timp ce acționează slugarnic la adresa UDMR, sfertodoctul Marcel Ciolacu face spume la gură de frica singurilor patrioți din Parlamentul României, a patrioților din AUR. Noi, patrioții din AUR, suntem aici ca să-i reamintim lui Ciolacu că a fost, este și va rămâne un trădător de țară care acționează flagrant în interesul organizației xenofobe și antiromânești UDMR.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, solicită președintelui Klaus Iohannis să se prezinte cât mai repede în fața Parlamentului pentru a explica condițiile pe care le-a acceptat, ca urmare a donării sistemului Patriot către Ucraina. „Președintele Iohannis trebuie să […]
„A fost nevoie să moară oameni pentru a conștientiza și Ciolacu și Ciucă și Iohannis faptul că avem o reală problemă cu urșii în România. Abia acum și-au dat seama cât de scăpată de sub control este populația de urși, după ce o tânără și-a pierdut […]
Europarlamentarul AUR Georgiana Teodorescu, cadru didactic universitar, oferă stagii de practică și vizite la Parlamentul European elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat. Absolvenții de liceu care își doresc să acceseze aceste stagii/vizite la Parlamentul European pot trimite e-mail la următoarea adresă: [email protected] „Partidul AUR […]
„Problema urșilor care au devenit tot mai numeroși și, inevitabil, a contactului lor cu oamenii a evoluat în timp. Situația la care s-a ajuns astăzi e una critică, în care urșii atacă oameni. Alianța pentru Unirea Românilor acuză partidele Sistemului, care s-au perindat la guvernare în […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, avertizează despre implementarea unui nou instrument abuziv, care are ca scop controlul populației, fiind astfel aduse grave prejudicii vieții private a românilor. „Guvernul Ciolacu a abrogat viața privată în România. Printr-un nou abuz […]
„De mai bine de o lună, România este una dintre cele mai scumpe piețe spot de energie din Europa. Țara noastră înregistrează prețuri la energia electrică peste media țărilor europene, cu toate că producem mai multă energie decât multe alte state din Uniunea Europeană. România este […]