Ana Predescu – declarație politică – Vor mai avea libertatea pentru care am luptat și generațiile viitoare ?

Vor mai avea libertatea pentru care am luptat și generațiile viitoare ?

Observ cum se continuă atacul PSD-PNL la adresa drepturilor și libertăților românilor! Pe ascuns, fără niciun fel de dezbatere publică, Guvernul Ciolacu a adoptat încă o hotărâre monstruoasă care vine împotriva tuturor principiilor care stau la baza unui stat democratic. Îndeplinind ordinele primite de la Bruxelles, Guvernul României a adoptat această Hotărâre în aceeași perioadă în care președinta Comisiei Europene vorbea despre introducerea tarifării globale a carbonului și a „pașapoartelor de carbon”, al căror scop va fi raționalizarea călătoriilor.

Așadar, nu guvernul, nu parlamentul, nu populația, ci niște auto-intitulați specialiști emit această minunată strategie, pe care guvernul României a semnat-o.Vorbim despre un document scris de PriceWatterHouseCoopers!

Ni se bagă pe gât „noua normalitate” printr-o hotărâre care limitează libertatea de mișcare, desființează dreptul la proprietatea de autovehiculepe benzină, motorină și GPL și care afectează transporturile, toate ramurile industriale, dar și agricultura și viața tuturor românilor. Practic, toate pasajele din Constituție în care se vorbește de drepturi, libertăți, proprietate, încep să dispară.

Putem să ne luăm adio de la produsele și alimentele pe care le consumăm zilnic! 24 de km pe zi, pentru transportul de mărfuri, e incredibil de puțin, fiindcă depozitele sunt situate în afara orașului, iar o mașină trebuie să aprovizioneze mai mult decât un singur magazin. Cei 24 de km/zi se referă la un drum dus-întors. Însă cum se va realiza această limitare? Nu știe nimeni încă. Strategia adoptată nu omite niciun sector al economiei și vizează toate aspectele societății.

Nebunia nu se oprește aici se interzic mașinile diesel, hibride, cu GPL, iar cele pe benzină aproape că ar dispărea și ele. Toate IMM-urile care se bazează pe mașini cu motoare termice pentru a funcționa (de exemplu, transport marfă, curierat) trebuie să se reorienteze sau va intra în faliment. Costul total al acestei HG 1215: 1.900 de miliarde de euro. Cât 6 PIB-uri ale României!

Cum va arăta viitorul României până în 2050, conform PSD și PNL?

1. Nu mai avem voie să circulăm singuri în mașina personală, ci doar însoțiți de cel puțin încă un pasager.

2. Nu avem voie să parcurgem mai mult de 6.500 km/an cu mașina personală, iar autovehiculele destinate transportului de pasageri nu pot parcurge mai mult de 64.500 km/an.

3În transporturile publice și de marfă, sunt interzise autovehiculele pe motorină și benzină.

4. Se interzice consumul de motorină în agricultură.

5. Agricultorii trebuie să reducă flatulența erbivorelor cu 10% până în 2030 și cu 30% până în 2050, printr-o alimentație mai scumpă, impusă de UE.

6. Se interzic centralele de apartament, iar toate centralele alimentate cu gaze naturale vor fi adaptate la gaze regenerabile (hidrogen verde, etc.) până în 2036.

Avem de a face cu o aberație de nedescris. Iohannis a promis, iar guvernul Ciolacu s-a supus. Astfel, în gândirea lor, până în 2050 România va salva de una singură planeta.  Pe noi ne condamnă la subdezvoltare, doar pentru a nu face competiție altor state.

Acestă decizie PSD-PNL nu este decât o altă dovadă de prostie și incompetență ieșită din comun. Am luptat pentru libertate, ca astăzi să trăim sfârșitul libertății și al democrației. PSD și PNL. Este  un mijloc de înrobire și de însărăcire a clasei de mijloc,.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii la alegerile europarlamentare! Astăzi, europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcția de președinte al Parlamentului European! Nu putem să fim de acord cu politica dusă de doamna Metsola în ultimii ani, o politică ce a […]
Sute de români stabiliți în Spania s-au întâlnit luni, 15 iulie, cu președintele AUR, George Simion. Cu acest prilej, aceștia au semnat și contractele de înscriere în Planul SIMION, program ce are ca obiectiv înlesnirea întoarcerii acasă a românilor din diaspora. „Avem o țară atât de […]
„Guvernarea PSD-PNL a înregistrat o nouă „performanță” în materie economică. Datoria guvernamentală a urcat, în aprilie 2024, până la 852,816 miliarde lei. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,1%. La această valoare a datoriei, conform legii, guvernul este obligat să ia măsuri urgente! […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, reacționează la afirmațiile făcute de ministrul energiei, Sebastian Burduja, care a declarat că vizează implementarea unui sistem de contorizare inteligent, care să-i taxeze mai mult pe cetățenii care folosesc energie […]
Pentru a-şi asigura poziția în fruntea Comisiei Europene, Ursula von der Leyen promite imposibilul: mai mult Green Deal pentru a obține voturi în Parlament şi mai puțin Green Deal pentru industrie şi noi toți, arată europarlamentarul AUR, Adrian Axinia. Acesta a subliniat că, în această săptămână, […]
Într-o Românie care târăște mii de tineri prin tribunale pentru consum de stupefiante, autoritățile au considerat că un cetățean american care avea asupra sa 18 grame de droguri și care face apologia consumului pe o scenă, în fața unui public larg, nu merită să fie nici […]