Aelenei Dănuț – întrebare către Agenţia Naţională pentru Sport/ Compania Naţională de Investiţii/Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației – Ce se întâmplă cu stadionul ”Gheorghe Hagi” ?

Către: Domnului, Adrian–Ioan VEȘTEA – Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației;
Doamnei, Manuela Irina PĂTRĂȘCOIU – Președinte al Companiei Naționale de Investiții S.A.;
Doamnei, Elisabeta LIPĂ – Președinte al Agenției Naționale pentru Sport;

De la: Deputat AUR Dănuț AELENEI – Circumscripția electorală nr. 14 Constanța;

Subiectul întrebării: Ce se întâmplă cu stadionul ”Gheorghe Hagi” ?

Stimate doamne și stimate domnule ministru al
Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

 Potrivit Legii nr.96/2006, republicată privind statutul deputaților și al senatorilor, deputații și senatorii sunt reprezentanți aleși ai poporului român prin care acesta își exercită suveranitatea, iar în exercitarea mandatului, deputații și senatorii sunt în serviciul poporului având îndatorirea de a acționa în interesul întregii națiuni.
 În calitate de deputat al județului Constanța, în Parlamentul României, vă adresez prezenta întrebare parlamentară cu privire la situația stadionului ”Gheorghe Hagi” din Constanța.
 Lucrările de construcție ale stadionului au început în anul 2018 și ar fi trebuit să fie finalizate în anul 2022. Cu toate acestea, lucrările nu sunt încă finalizate și nu există o dată clară pentru finalizarea acestora. Prin urmare, vă rog să îmi răspundeți următoarelor întrebări:

Care sunt motivele care au dus la întârzierea lucrărilor de construcție a stadionului ”Gheorghe Hagi”?
Care sunt termenele estimative pentru finalizarea lucrărilor?
Care sunt costurile totale ale investiției?
Aceaste întrebări parlamentare sunt relevante pentru situația din județul Constanța, deoarece evidențiază faptul că lucrările de construcție ale stadionului ”Gheorghe Hagi” sunt întârziate.

Prin aceste întrebări, îmi exprim totala îngrijorare cu privire la această problemă și solicit, în mod specific, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației să ofere informații clare despre stadiul lucrărilor și despre termenele estimative pentru finalizarea acestora.
Totodată, solicit să îmi remiteți fotocopii ale documentelor, după noul angajament al constructorului agreat și responsabil de efectuarea lucrărilor, privind garantarea termenelor de finalizare a lucrărilor de construcții la acest obiectiv de o importanță deosebită pentru județul Constanța.
Întrebările sunt formulate într-un mod clar și concis și sunt specifice și relevante.
De asemenea, întrebarea este adresată direct ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care are obligația legală de a răspunde.
Răspunsurile la aceste întrebări ar putea oferi o imagine mai clară a situației și ar putea ajuta la identificarea unor soluții pentru rezolvarea problemei întârzierii lucrărilor.
Întrebarea este formulată într-un mod concret și clar, iar informațiile solicitate sunt relevante pentru activitatea parlamentară.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR votat împotriva implicării militare a UE în Ucraina
Delegația AUR din Parlamentul European s-a poziționat împotriva unei rezoluții privind „necesitatea ca UE să sprijine Ucraina continuu”. Textul redactat de grupul Popularilor Europeni, din care fac parte atât partidul Ursulei von der Leyen, cât și PNL, propune aruncarea Europei în haos economic și aducerea frontului […]
Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii la alegerile europarlamentare! Astăzi, europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcția de președinte al Parlamentului European! Nu putem să fim de acord cu politica dusă de doamna Metsola în ultimii ani, o politică ce a […]
Sute de români stabiliți în Spania s-au întâlnit luni, 15 iulie, cu președintele AUR, George Simion. Cu acest prilej, aceștia au semnat și contractele de înscriere în Planul SIMION, program ce are ca obiectiv înlesnirea întoarcerii acasă a românilor din diaspora. „Avem o țară atât de […]
„Guvernarea PSD-PNL a înregistrat o nouă „performanță” în materie economică. Datoria guvernamentală a urcat, în aprilie 2024, până la 852,816 miliarde lei. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,1%. La această valoare a datoriei, conform legii, guvernul este obligat să ia măsuri urgente! […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, reacționează la afirmațiile făcute de ministrul energiei, Sebastian Burduja, care a declarat că vizează implementarea unui sistem de contorizare inteligent, care să-i taxeze mai mult pe cetățenii care folosesc energie […]
Pentru a-şi asigura poziția în fruntea Comisiei Europene, Ursula von der Leyen promite imposibilul: mai mult Green Deal pentru a obține voturi în Parlament şi mai puțin Green Deal pentru industrie şi noi toți, arată europarlamentarul AUR, Adrian Axinia. Acesta a subliniat că, în această săptămână, […]