Valentin Florea, candidatul AUR la Primăria Sectorului 6: “O singură capitală, o singură primărie, desființarea primăriei de sector!”

Valentin Florea, candidatul AUR la Primăria Sectorului 6

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat astăzi, 30 martie, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul pentru Primăria Sectorului 6 al Capitalei, în persoana lui Valentin Florea.

Valentin Florea este un om de afaceri născut și crescut în sectorul 6, care își iubește țara. Acesta a terminat Facultatea de Drept, iar experiența sa profesională atât în domeniul imobiliar, cât și în cel notarial îl va ajuta să elimine birocrația în Sectorul 6.

„Oameni buni, avem străzi fără asfalt, nu avem un spital în Sectorul 6, abia acum am intrat în legitimitate să se facă un spital după 34 de ani. Avem blocuri în continuare care nu au parte de canalizare. Administrația Școlilor din Sectorul 6 a distrus școlile din Sectorul 6. S-au schimbat șapte directori în patru ani de zile, această instabilitate politică nu poate să aducă lucruri bune.

Îmi voi depune tot efortul pentru ca Sectorul 6 să arate ca o parte importantă a unei capitale europene, pentru că al nostru obiectiv este să existe o singură administrație, Mihai Enache să fie primar 8-12 ani, să nu mai avem șapte aparate administrative, sute de consilieri, instituții care nu aduc plus societății”, a declarat Valentin Florea în cadrul conferinței de presă.

Acesta a făcut bilanțul actualului primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

„În 2020, conducerea de azi a Sectorului 6, domnul Ciprian Ciucu, PNL-ist pe hârtie, USR-ist prin doctrină, ne-a promis cot la cot cu domnul Nicușor Dan apă caldă, deși această promisiune nu ține de primăria de sector. Apă caldă nu am avut, cartierul Militar o poate spune, de asemenea și Crângași. Tot în 2020 am avut promisiunea a 257 de blocuri reabilitate, din păcate au fost reabilitate 31 de blocuri. A promis 12 creșe, una e finalizată, și 12 grădinițe, două sunt finalizate. În condițiile în care în fiecare an se nasc în sector o mie de bebeluși. Suntem într-o situație grea, tocmai doctrina sa USR-istă nu încurajează demografia. A promis locuințele sociale, cele 257 de locuințe sociale nu au fost nici acum finalizate, un proiect început în mandatul lui Gabriel Mutu”, a subliniat Florea.

La eveniment a fost prezent și Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Capitalei.

„Am încredere în Valentin că va duce o luptă de la egal la egal cu un primar de natură USR-ist, vopsit PNL în 2020 și azi susținut de PSD și Partidul Comasat Român”, a declarat Mihai Enache.

La rândul său, Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a vorbit despre comasarea total neconstituțională a alegerilor locale cu cele europarlamentare.

„Chiar în aceste momente noi ne aflăm într-o lovitură de stat. Partidul Comasat Român, două relicve ale trecutului care s-au născut din asasinatele din 1989 vor să mențină puterea contrar voinței românilor. Românii nu îi mai vor, dar ei inventează tot felul de lucruri pentru a rămâne la putere. Dacă în trecut au decis ca primarii să fie aleși într-un singur tur, fapt ce a instituit domnia baronilor în fiecare localitate din România, astăzi, din panica față de AUR au trecut la comasarea alegerilor. Au lăsat vreo 30 de zile pentru ca românii să poată semna susținerea pentru un partid sau altul”, a declarat Marius Lulea.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, împreună cu o echipă de voluntari, au organizat o acțiune de curățenie în Delta Văcărești din București. Această zonă, situată la doar 5 km de centrul orașului, reprezintă cel mai mare spațiu verde compact din București, acoperind o suprafață […]
Specialiștii care au lucrat la programul de guvernare propus de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) au prezentat vineri, 12 aprilie, în cadrul unui eveniment organizat la Grand Hotel București, mai multe măsuri care apar în acesta. AUR a ales să prezinte măsuri ale programului de guvernare […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, a reacționat foarte dur față de votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, a dreptului la avort. „O oroare fără margini a fost votată de […]
Revendicăm atenția asupra unui eveniment profund șocant, care a avut loc recent în cadrul sistemului medical românesc și care aruncă o umbră întunecată asupra integrității acestui malaxor condus de Ministrul Rafila. Un asistent medical din cadrul Spitalului Sf. Pantelimon din București aduce acuzații grave, sugerând că […]
În această săptămână, la Bruxelles, s-a votat dosarul privind gestionarea situațiilor legate de azil și migrație care prevede impunerea unor cote de refugiați pentru statele membre, un subiect fierbinte ce revine periodic în prim-plan și care a creat de-a lungul timpului controverse și tensiuni între reprezentanții […]
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Municipiului București, solicită președinților PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, retragerea de urgență a candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la funcția de primar al Capitalei. Potrivit lui Mihai Enache, în ultimele zile au apărut mai multe informații care devoalează […]