Românii s-au trezit acum ori niciodată din somnul cel de moarte și s-au unit! Ne-am unit pentru a ne salva țara!

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din data de 9 iunie, a ajuns duminică, 2 iunie, în județul Argeș, la Mausoleul de la Mateiaș.

În fața a peste 1.500 de persoane, George Simion, președintele AUR, a spus, de pe scenă, că a venit în Argeș pentru a declara război securiștilor care au prădat România în ultimii 34 de ani.

“Ne-au călcat rușii, ne-au călcat nemții, ne-au călcat diferite imperii, fanarioții.
Dar cum ne-au călcat hoții ăștia și cum au distrus țara în 34 de ani, n-a făcut-o nimeni.
Și nu doar securiștilor, ci și întregii clase politice care nu doar că a girat jaful pus la cale de către băieții șmecheri din sistem, ci și a contribuit din plin la acesta.Prea mult s-au crezut ei de neatins, prea mult au făcut tot ce le-a trecut prin cap în țara noastră dragă. A venit momentul să-i aducem cu picioarele pe pământ!”, a spus George Simion.

Apoi, a continuat: “Mă bucur, mă bucur mult să vă văd așa de determinați, așa de hotărâți, așa de frumoși, așa de mulți! Suntem uniți, suntem mulți și suntem puternici! Și sunt convins că anul ăsta, românii de care le e frică lor – că de asta au comasat alegerile, o să le dea acestor securiști care și-au bătut joc de România cea mai mare lecție din viața lor.
Gata cu bătaia de joc! Gata cu minciunile! Gata! Este timpul să luăm atitudine și să ne apărăm interesele noastre, ale românilor! E momentul să punem piciorul în prag și să ne recăpătăm suveranitatea, într-o Europă a națiunilor în care să fim și noi respectați. A venit vremea să ne ridicăm în picioare după 34 de ani de stat în genunchi și să-i privim direct în ochi pe cei care au încercat să ne supună în acești ani”.

“Anul acesta, cu toții avem oportunitatea să fim apărători ai patriei române, să facem parte din oastea legendară a lui Ștefan cel Mare și Sfânt, a lui Vlad Țepeș, a lui Mihai Viteazu și Mircea cel Bătrân. Ori câștigăm tot, ori rămânem în istorie drept cei care au îndrăznit să ridice capul, dar n-au fost îndeajuns de uniți încât să izbutească. Dar dacă ar fi să mă iau după căldura cu care suntem primiți prin toată țara în ultima lună, eu zic totuși, că într-un final, românii s-au trezit acum ori niciodată din somnul cel de moarte și s-au unit! Ne-am unit pentru a ne salva țara! Noi suntem schimbarea în anul 2024 la toate rundele de alegeri! Vorbiți cu toți în această săptămână avem cinci buletine de vot! Puneți cinci ștampile pe AUR!”, a încheiat, în aplauzele publicului, președintele AUR, George Simion.

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR candidat la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a spus în discursul său că nu doar de frica AUR s-au comasat alegerile.

“Le-au comasat și pentru că au vrut să nu știți, să nu aflați, să nu existe dezbatere pe problemele reale care pornesc de la Bruxelles și care vă afectează pe toți, ne afectează pe toți și la București și la Pitești și la Dâmbovicioara și în ultimul sat și în ultimul cătun”

“Faptul că ei ne interzic încălzirea cu lemne nu-i doare doar pe unii, ci 85% dintre românii care se încălzesc cu lemn. Faptul că ei vor să ne termine fermele de animale și să ne înlocuiască alimentația cu gângănii ne afectează pe toți și economia și sănătatea. Faptul că ei vor pornografie în școli afectează tinerele generații în mod grav și pentru multă vreme. Faptul că ei vor imigranți ilegali în România, ca în toată Uniunea Europeană, de asemenea ne va afecta tot mai mult și pe noi cei care încă nu cunoaștem acest flagel, dar îl vedem cum acționează la celelalte state din Uniunea Europeană din vest. Faptul că ei vor să ne rescrie istoria și să ne facă incapabili de reacționa, incapabili de a accesa această sursă de putere care este istoria noastră, această sursă de putere care constă în eroii noștri, în sfinții noștri și în martirii noștri, este o crimă abominabilă. La toate acestea noi trebuie să ne opunem și să spunem ce vrem! Noi vrem dreptate pentru România!”, a conchis Claudiu Târziu.

Mircia Chelaru, deputat AUR de Argeș, a explicat, pe scenă, că AUR căută să îndrepte ce s-a urâțit, să îndreptăm ceea ce ne-a fost furat.

“Noi suntem aici nu pentru a înjura pe cineva, nu pentru a ne pune într-o antiteză cu cei care nici măcar nu merită să-i amintim, ci pentru a fi semn că începe schimbarea societății românești decadente. AUR vrea dreptate până la capăt împotriva uzurpatorilor de țară, împotriva denigratorilor de dreptate, împotriva celor care zic că fac justiție, dar sunt mână-n mână cu câmpurile tactice și cu cei care urăsc neamul românesc! AUR este alternativa, dragii mei! AUR este soluția unică pentru a scoate țara din marasmul în care este! De aceea suntem aici!”, a spus acesta.

Bogdan Velcescu, coordonatorul AUR Argeș, le-a spus celor prezenți că acum cinci ani, când a plecat pe acest drum, nu și-a imaginat nicio secundă că o să ajungem în punctul ăsta.

“Nu mi-am imaginat nicio secundă că există oameni cu inimi atât de mari, cu inimi atât de puternice și cu suflete și mai puternice. Cu fiecare an ce a trecut, s-au tot alăturat lângă noi frați. Cu fiecare încercare prin care am trecut, am ieșit și am devenit mult mai puternici.
Mă uit în ochii voștri și văd oameni care au lăsat familie, au lăsat finanțe ca să fie alături de noi, ca să ducem visul ăsta mai departe. De fiecare dată când va fi greu, să vă aduceți aminte că a fost și mai greu. Dacă nu pentru noi, pentru înaintașii noștri.
Pentru că ei și-au vărsat sângele ca astăzi să avem noi unde să spunem țară, unde să ne rugăm și unde să vorbim românește.
Pământul ăsta, peste tot pe unde călcăm prin România, este pământ sfânt. Este sfânt pentru că este plin de sângele străbunilor noștri care s-au apărat”.

La finalul evenimentului, conducerea AUR alături de participanți, a ținut un moment de reculegere în fața Mausoleului, după ce a depus o coroană pentru eroii neamului.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

  Adresată: Domnului Florin-Ionuț BARBU, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Situația industriei de morărit […]
Adresată:  Doamnei Raluca TURCAN, ministru al Culturii De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18.06.2024 Obiectul întrebării: Protejarea și recuperarea operelor lui Brâncuși de […]
Președintelui AUR, George Simion, i s-a restricționat astăzi accesul în incinta Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune o solicitare de restituire a telefonului mobil, confiscat în mod abuziv de procurori. „E o țară în care procurorii au voie să te ridice în mod […]
Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR). „Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne […]
  Adresată:  domnului Alexandru RAFILA, ministrul Sănătății De către: Senator Gheorghe Adrian CĂTANĂ Circumscripția electorală: nr. 34 Sibiu Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18/06/2024 Obiectul interpelării: fără sprijin guvernamental în țară nu se mai produc medicamente inovative Stimate domnule ministru, România nu mai produce […]
  Adresată: Doamnei Luminiţa-Teodora ODOBESCU, Ministrul Afacerilor Externe De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Înființarea Institutului Cultural Român la Cernăuți […]