Raisa Enachi – declarație de presă – „Măcelul fiscal…”

„Măcelul fiscal…”
„Revoluţia fiscală”, sau mai bine zis „măcelul fiscal”, promovată de Guvernul Ciolacu reprezintă o nouă încercare a celor din conducerea ţării de a-i jecmăni pe români.

Cam cât de mare să fie gaura bugetară creată de PSD şi PNL dacă Marcel Ciolacu şi gaşca iresponsabilă de la guvernare s-au gândit să pună mâna pe banii economisiţi de români la Pilonul II de pensii?
Vorbim despre amendamentul privind naţionalizarea Pilonului II, putem deduce că gaura făcută în bugetul României este atât de mare încât, neştiind de unde să scoată o aşa sumă colosală, au recurs la metode vicioase, aşa cum ştiu ei mai bine.
Nici Marcel Ciolacu şi nici cei din conducerea PSD sau PNL, bineînţeles că nu îşi asumă nicio parte din vină, în momentul în care greşesc, încearcă să dea vina pe altcineva. De data aceasta au găsit un secretar de stat din Ministerul Finanţelor care nu are nici putere de decizie şi nici posibilitatea de a depune amendamente în Parlament.
Ei bine, potrivit acestuia, românii, 8 milioane în total, care au cotizat până în momentul de faţă la Pilonul II de pensii, aveau să nu mai vadă nici măcar un ban în momentul pensionării, dacă nu şi-ar fi exprimat, în scris, faptul că doresc să contribuie în continuare la pilon.
Disperarea după bani este mare la PSD şi PNL, logica lor e simplă: ce mai contează cum trăiesc românii? Ce mai contează că majoritatea pensionarilor din România trăiesc de pe o lună pe alta şi nici nu îşi permit să cumpere nici măcar medicamentele de care au nevoie, că stau în fiecare lună să se gândească cum să îşi drămuiască banii mai bine, dacă să cumpere mâncare, să cumpere medicamente sau să plătească facturile. Asta e realitatea cu care se confruntă lună de lună pensionarii români.
Un milion de oameni scoşi din Pilonul II şi condamnaţi la o pensie nedemnă în viitor, asta este moştenirea PSD-PNL la guvernare!
De ce guvernul Ciolacu, coaliţia pe care PSD o conduce, nu elimină pensiile speciale aşa cum au promis? Până pe 31 august a garantat Marcel Ciolacu că vor fi eliminate pensiile speciale.
Noi, AUR, nu vom permite ca românii să fie umiliţi de actuala guvernare! Românii trebuie să beneficieze la bătrâneţe de banii cu care au contribuit, nu să fie lăsaţi să moară de foame de un stat eşuat.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference – CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori […]
În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegația AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanți ai Partidului Republican din Statele Unite și cu oficiali europeni, dar și din alte colțuri ale lumii. Președintele AUR, George Simion, a acordat mai multe […]
O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, la Washington DC, că ceea ce se întâmplă zilele acestea în România nu este doar un simplu act politic, ci este un atac asupra instituțiilor statului, asupra competitorilor politici care le sunt potrivnici celor aflați […]
Președintele AUR, George Simion, a transmis, din Statele Unite ale Americii, de la CPAC, un mesaj cu privire la ultimele evoluții de pe scena politică din România. Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în România este inimaginabil, un atac asupra democrației. „Ceea ce se […]
conferință de presă AUR
Alianța pentru Unirea Românilor a organizat joi, 22 februarie, o conferință de presă în cadrul căreia s-a prezentat poziția partidului despre desfășurarea alegerilor din acest an. Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a declarat în cadrul conferinței de presă organizată chiar în fața Guvernului României, că actuala coaliție […]