Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR: ”S-au unit, s-au comasat și azi au semnat actele”

Partidul Comasat Român a luat naștere în mod oficial după depunerea candidaturilor comune la alegerile europarlamentare.

Într-un spectacol al ipocriziei și al sfidării tuturor românilor, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au ieșit braț la braț cu candidații pe care îi propun PSD și PNL pentru europarlamentare.

Este o listă a terorii, o listă a groazei, o listă impusă din afară de către Ursula și alți mai mari din PPE, de adevărații conducători ai celor două partide comasate.

Cine deschide lista? Mihai Tudose. El a fost ales să țină locul „femeii independente” în tot acest concubinaj împotriva naturii al PSD și PNL. Un individ acuzat că a hărțuit consiliere este cel care mai vrea un mandat la Bruxelles.

Al doilea pe listă este un mincinos de meserie, Rareș Bogdan. De 5 ani tot le promite românilor că va tăia pensiile speciale. PNL este la guvernare de aproape 5 ani și nici până acum nu au reușit să le elimine. Mai mult, tocmai promotorul eliminării pensiilor speciale în 30 de zile va fi un beneficiar al unei pensii speciale babane în calitate de europarlamentar.

Cine se mai află pe lista PSD și PNL? Nimeni altul decât Virgil Popescu, cunoscut tuturor românilor drept hoțul Virgil, cel care a îngropat sistemul energetic național, cel din cauza căruia românii au plătit facturi uriașe la energie în ultimii ani.

Pe lângă Virgil Popescu se găsesc și candidații impuși de Ursula von der Leyen și PPE, care speră să o păstreze pe aceasta în fruntea Comisiei Europene pentru încă 5 ani. Este vorba despre cele două marionete ale Bruxelles-ului: Siegfried Mureșan (invenția politică a lui Traian Băsescu) și Adina Vălean (a cărei singură realizare în politică a fost aceea că s-a căsătorit cu Crin Antonescu când era președintele PNL).

Din partea PSD-ului avem nume sonore, precum Gabriela Firea căreia i-au dat un post de consolare, jumătatea masculină a familiei Manda – Olguța, precum și un incompetent notoriu care nu a făcut nimic pentru românii din diaspora de care ar fi trebuit să se ocupe, și anume Gheorghe Cârciu.

Încă o dată, PSD și PNL trimit la Bruxelles toate rebuturile politice pentru a nu face absolut nimic pentru România, ci doar să ridice la comandă mâna. Personaje fără niciun fel de pregătire, oameni care și-au demonstrat incompetența și trădarea față de propriul neam sunt promovați pe mai departe de PSD și PNL.

Pe de altă parte, lista AUR este deschisă de singurul europarlamentar care s-a luptat cu Ursula von der Leyen și care i-a cerut să prezinte contractele din timpul pandemiei, și anume Cristian Terheș. Pe lista AUR se află Gheorghe Piperea, cel care s-a luptat pentru drepturile și libertățile românilor. Avem pe lista noastră persoane care și-au luat doctoratul la timp, cercetători, oameni care au în spate un CV exemplar.

Pe 9 iunie depinde de români pe cine vom trimite în Parlamentul European! Vom trimite aceiași trădători ca și până acum de la PSD și PNL sau vom trimite cât mai mulți dintre patrioții pe care îi propune AUR?

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, vineri, 17 mai, în județul Mureș, la Sighișoara și la Târgu Mureș. În urma unui flashmob organizat în centrul orașului Sighișoara, participanții au ajuns în Cetatea Medievală din Târgu […]
Cultura românească este plină de povestiri despre eroism, unitate și patriotism, povestiri care au fost redate de cinematografia națională. Prin intermediul filmelor istorice, publicul poate să cunoască mai bine figuri emblematice ale istoriei românești, care nu doar că au modelat națiunea, dar au și inspirat generații […]
Direcția Națională Anticorupție a început urmărirea penală în cazul lui Nicușor Dan, după sesizările făcute de Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, cu privire la refuzul primarului general de a informa opinia publică despre banii pe care i-a cheltuit pentru campania publicitară. „Am fost chemați […]