Marea manipulare în an electoral a început!

De 2 zile, presa aservită intereselor politice, plătită cu bani grei atât de PSD, cât și de PNL, a început să tureze la maxim motoarele propagandei.

Un protest de peste 10.000 de oameni în toată țara a fost prezentat de unele publicații astfel: „Mitingurile AUR, eșec total la București și Timișoara”. O mare minciună!

La București, protestul organizat de AUR a avut peste 1000 de persoane, în vreme ce propagandiștii șefi de la G4 Media spuneau că au fost prezenti maxim 200 de protestatari. La Timișoara, un miting de peste 300 de persoane a fost prezentat de aceleași bande puse pe manipulare ca fiind un protest de câteva zeci de persoane. În același timp, săptămâna trecută, un protest al REPER, la care au participat mai puțin de 10 persoane, a fost dezbătut pe larg de către aceeași presă aservită.

Manipularea nu s-a oprit aici. Astăzi, de la prima oră, au apărut „breaking news”-urile: „George Simion rămâne fără lideri de organizații în țară, chiar înainte de alegerile locale”. Ce sunt aceste „breaking news”? Niște știri plătite din banii românilor de PSD și PNL.

De unde a pornit?

1) De la o acțiune ridicolă a hoțului Virgil Popescu, cel care s-a lăudat că ar fi atras 15 organizații AUR din Mehedinți. O mare minciună. Ce a făcut de fapt? A luat un membru exclus de AUR Mehedinți încă din data de 6 februarie 2024 și alte persoane care au fost înlăturate de filiala județeană din cauza lipsei performanțelor. 

2) Situația coordonatorului de la municipiul Timișoara poate fi sintetizată astfel: ce naște din PSD, Pavel Kasai (socrul lui Ovidiu Szime, membru marcant în conducerea PSD Timiș) șoareci mănâncă și de români își bate joc. Așa-zisul „lider” de la Timișoara este, în realitate, ginerele unui pesedist, care a dovedit că dragostea pentru PSD nu a dispărut. Când a trebuit să participe la un protest față de PSD, domnul Szime și-a dat demisia.

Pe scurt, realitatea este următoarea: AUR nu rămâne fără lideri de organizații în țară, ci în această perioadă se cerne grâul de neghină.

Forța AUR s-a văzut atât în protestele organizate în această săptămână, cât și în toate manifestațiile publice organizate! Este o forță care îi face pe cei din PSD și PNL să tremure și să acționeze neconstituțional, călcând în picioare democrația.

Nu cedăm, oricât de mult ne atacă acest sistem corupt. Suntem aici să facem dreptate pentru toți românii care au fost călcați în picioare de către o clasă politică disperată acum să își salveze pielea. Rămânem pe poziții indiferent de atacurile furibunde comandate de către Ciolacu și Ciucă, acești doi indivizi care vor să îngroape democrația din România.

Atacați-ne cât vreți, noi avem românii de partea noastră!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alături de activistul Tiberiu Boșutar, dăm startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrem să aducem investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care […]
Alianța pentru Unirea Românilor îi îndeamnă pe românii patrioți, indiferent de culoarea politică, să se alieze la alegerile locale împotriva reprezentanților PNL-PSD, care țin România în subdezvoltare de mai bine de 30 de ani. „Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de StatisticăDe către: Deputat Boris VOLOSATÎI, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țăriiCircumscripția: nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara graniţelor ţăriiObiectul întrebării: Datele recensămintelor generale ale populației României privind […]
Către: Domnul Ion-Marcel CIOLACU, Prim-ministrul RomânieiDe la:Dan TANASĂ, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureş Subiectul întrebării: Renovarea Palatului Victoria Stimate domnule Prim-ministru, Având în vedere anunțul recent al Premierului Marcel Ciolacu privind planurile de reabilitare a Palatului Victoria, finanțate cu fonduri europene, exprimăm preocupare specială asupra […]
Către: Florin – Ionuț BARBU, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării RuraleDe la: Dan TANASĂ, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureş Subiectul întrebării: Lipsa măsurilor eficiente în beneficiul agricultorilor Stimate domnule Ministru, Situația agriculturii din România reprezintă unul dintre principalele subiecte de interes și preocupare pentru cetățenii țării, […]
Către: Domnul Ion-Marcel CIOLACU, Prim-ministrul Guvernului RomânieiDe la: Dan TANASĂ, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureş Subiectul întrebării: Decizia de impozitare a concediilor medicale și a indemnizației de maternitate Stimate domnule Prim-ministru, Recenta introducere a unei noi taxe pentru angajații aflați în concediu medical sau de […]