Marea manipulare în an electoral a început!

De 2 zile, presa aservită intereselor politice, plătită cu bani grei atât de PSD, cât și de PNL, a început să tureze la maxim motoarele propagandei.

Un protest de peste 10.000 de oameni în toată țara a fost prezentat de unele publicații astfel: „Mitingurile AUR, eșec total la București și Timișoara”. O mare minciună!

La București, protestul organizat de AUR a avut peste 1000 de persoane, în vreme ce propagandiștii șefi de la G4 Media spuneau că au fost prezenti maxim 200 de protestatari. La Timișoara, un miting de peste 300 de persoane a fost prezentat de aceleași bande puse pe manipulare ca fiind un protest de câteva zeci de persoane. În același timp, săptămâna trecută, un protest al REPER, la care au participat mai puțin de 10 persoane, a fost dezbătut pe larg de către aceeași presă aservită.

Manipularea nu s-a oprit aici. Astăzi, de la prima oră, au apărut „breaking news”-urile: „George Simion rămâne fără lideri de organizații în țară, chiar înainte de alegerile locale”. Ce sunt aceste „breaking news”? Niște știri plătite din banii românilor de PSD și PNL.

De unde a pornit?

1) De la o acțiune ridicolă a hoțului Virgil Popescu, cel care s-a lăudat că ar fi atras 15 organizații AUR din Mehedinți. O mare minciună. Ce a făcut de fapt? A luat un membru exclus de AUR Mehedinți încă din data de 6 februarie 2024 și alte persoane care au fost înlăturate de filiala județeană din cauza lipsei performanțelor. 

2) Situația coordonatorului de la municipiul Timișoara poate fi sintetizată astfel: ce naște din PSD, Pavel Kasai (socrul lui Ovidiu Szime, membru marcant în conducerea PSD Timiș) șoareci mănâncă și de români își bate joc. Așa-zisul „lider” de la Timișoara este, în realitate, ginerele unui pesedist, care a dovedit că dragostea pentru PSD nu a dispărut. Când a trebuit să participe la un protest față de PSD, domnul Szime și-a dat demisia.

Pe scurt, realitatea este următoarea: AUR nu rămâne fără lideri de organizații în țară, ci în această perioadă se cerne grâul de neghină.

Forța AUR s-a văzut atât în protestele organizate în această săptămână, cât și în toate manifestațiile publice organizate! Este o forță care îi face pe cei din PSD și PNL să tremure și să acționeze neconstituțional, călcând în picioare democrația.

Nu cedăm, oricât de mult ne atacă acest sistem corupt. Suntem aici să facem dreptate pentru toți românii care au fost călcați în picioare de către o clasă politică disperată acum să își salveze pielea. Rămânem pe poziții indiferent de atacurile furibunde comandate de către Ciolacu și Ciucă, acești doi indivizi care vor să îngroape democrația din România.

Atacați-ne cât vreți, noi avem românii de partea noastră!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat sâmbătă, 15 iunie, candidatul la alegerile prezidențiale, în persoana lui George Simion. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane, în prezența a peste 7.000 de membri și simpatizanți AUR. „Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]