Lilian Scripnic – declarație de presă – România, marele experiment social din Carpaţi!

România, marele experiment social din Carpaţi!


Atunci când organele vitale ale unui om sunt nefuncţionale singura modalitate de a ţine acea persoană în viaţă sunt aparatele medicale care ajută corpul să funcţioneze într-un mod artificial.

Cam în această situaţie se află România astăzi. Anul 2024 ne găseşte conectaţi la aparatele datoriilor externe, care ne dau impresia unei aparente prosperităţi, dar care în fapt sunt doar o mare minciună.
Principalele ,,organe” vitale ale neamului românesc sunt resursele naturale, industria grea, şi demografia. Toate aceste trei domenii sunt nefuncţionale, sabotate, şi subminate.


Dintre acestea trei, demografia este cea mai importantă resursă, pentru că o naţiune nu poate dăinui fără popor.


Deplângem scăderea demografică din România, deplângem exodul tinerilor şi a forţei de muncă calificate. Rămânem în mare parte cu cei care nu produc plusvaloare economică (pensionari şi asistaţi social).
Deplângem că nu avem muncitori pe şantiere sau medici în spitale.


Deplângem că nu se nasc suficienţi copii în România, ci mai degrabă numărul nou-născuţilor în rândul românilor este mai mare în afara graniţelor decât în interiorul lor. Este logic, doar tineretul a plecat de pe la noi.


Societatea în care trăim mai poate fi comparată cu un mare laborator în care se aplică multiple experimente pe subiecţii care suntem noi, cetăţenii.


Politicul face cercetări şi constatări asupra efectelor experimentelor sociale. Doar naivitatea ne poate face să credem că lucrurile decurg 100% natural şi că în spate nu există rele intenţii.


Acest ,,laborator“ a început să testeze pe noi efectele multor inginerii sociale, începând cu cele medicale şi continuând cu cele financiare, iar şirul poate fi prelungit la nesfârşit, până la lucruri aberante şi greu de imaginat.


În asemenea condiţii apare un stres cronic în societate, cauzat de nemulţumirile sociale, financiare, medicale…. Unde mai pui şi un război în proximitatea ţării. Pentru unii dintre noi supravieţuirea este chiar o luptă.


În toate aceste condiţii, nu văd cum ar putea societatea românească să crească demografic. Am ajuns la nişte indici demografici critici, aproape imposibil de restaurat. Mixtura societăţii româneşti cu migranţi asiatici împletită cu exodul românilor în străinătate poate rezulta pe termen lung o catastrofă demografică şi pune în pericol chiar existenţa naţiunii noastre!


Cam ce ne aşteaptă în următorii ani şi cine comandă aceste direcţii?


Un lucru vreau să-l afirm răspicat! ACOLO UNDE SUNT EU, NU SE COMANDĂ ÎMPOTRIVA INTERESELOR NAȚIONALE ȘI A PROPRIEI MELE PATRII! CHIAR DACĂ UNII ȘI ALȚII ÎMPROAȘCĂ CU NOROI, VIITORUL ȚĂRII NU SE NEGOCIAZĂ ȘI NU ESTE SUBIECT DE CANCAN!


Cu stimă şi preţuire pentru românii mei.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR a luat act de protestele românilor în privința amplasării statuii Hidra a sculptorului contemporan Costin Ioniță în fața grupului statuar al Voievozilor Români, lucrare de artă de for public, din perioada interbelică, șapte dintre statui fiind incluse în lista monumentelor istorice. Întrebarea legitimă este cine […]
Demiterea șefului APIA, Ionuț Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri nu este altceva decât o mascaradă făcută de ministrul PSD al agriculturii, Florin Barbu, nimeni altul decât marioneta lui Paul Stănescu, doar pentru a ascunde adevăratul […]
Alături de activistul Tiberiu Boșutar, dăm startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrem să aducem investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care […]
Alianța pentru Unirea Românilor îi îndeamnă pe românii patrioți, indiferent de culoarea politică, să se alieze la alegerile locale împotriva reprezentanților PNL-PSD, care țin România în subdezvoltare de mai bine de 30 de ani. „Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de StatisticăDe către: Deputat Boris VOLOSATÎI, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țăriiCircumscripția: nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara graniţelor ţăriiObiectul întrebării: Datele recensămintelor generale ale populației României privind […]
Către: Domnul Ion-Marcel CIOLACU, Prim-ministrul RomânieiDe la:Dan TANASĂ, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureş Subiectul întrebării: Renovarea Palatului Victoria Stimate domnule Prim-ministru, Având în vedere anunțul recent al Premierului Marcel Ciolacu privind planurile de reabilitare a Palatului Victoria, finanțate cu fonduri europene, exprimăm preocupare specială asupra […]