Lilian Scripnic – declarație de presă – România, marele experiment social din Carpaţi!

România, marele experiment social din Carpaţi!


Atunci când organele vitale ale unui om sunt nefuncţionale singura modalitate de a ţine acea persoană în viaţă sunt aparatele medicale care ajută corpul să funcţioneze într-un mod artificial.

Cam în această situaţie se află România astăzi. Anul 2024 ne găseşte conectaţi la aparatele datoriilor externe, care ne dau impresia unei aparente prosperităţi, dar care în fapt sunt doar o mare minciună.
Principalele ,,organe” vitale ale neamului românesc sunt resursele naturale, industria grea, şi demografia. Toate aceste trei domenii sunt nefuncţionale, sabotate, şi subminate.


Dintre acestea trei, demografia este cea mai importantă resursă, pentru că o naţiune nu poate dăinui fără popor.


Deplângem scăderea demografică din România, deplângem exodul tinerilor şi a forţei de muncă calificate. Rămânem în mare parte cu cei care nu produc plusvaloare economică (pensionari şi asistaţi social).
Deplângem că nu avem muncitori pe şantiere sau medici în spitale.


Deplângem că nu se nasc suficienţi copii în România, ci mai degrabă numărul nou-născuţilor în rândul românilor este mai mare în afara graniţelor decât în interiorul lor. Este logic, doar tineretul a plecat de pe la noi.


Societatea în care trăim mai poate fi comparată cu un mare laborator în care se aplică multiple experimente pe subiecţii care suntem noi, cetăţenii.


Politicul face cercetări şi constatări asupra efectelor experimentelor sociale. Doar naivitatea ne poate face să credem că lucrurile decurg 100% natural şi că în spate nu există rele intenţii.


Acest ,,laborator“ a început să testeze pe noi efectele multor inginerii sociale, începând cu cele medicale şi continuând cu cele financiare, iar şirul poate fi prelungit la nesfârşit, până la lucruri aberante şi greu de imaginat.


În asemenea condiţii apare un stres cronic în societate, cauzat de nemulţumirile sociale, financiare, medicale…. Unde mai pui şi un război în proximitatea ţării. Pentru unii dintre noi supravieţuirea este chiar o luptă.


În toate aceste condiţii, nu văd cum ar putea societatea românească să crească demografic. Am ajuns la nişte indici demografici critici, aproape imposibil de restaurat. Mixtura societăţii româneşti cu migranţi asiatici împletită cu exodul românilor în străinătate poate rezulta pe termen lung o catastrofă demografică şi pune în pericol chiar existenţa naţiunii noastre!


Cam ce ne aşteaptă în următorii ani şi cine comandă aceste direcţii?


Un lucru vreau să-l afirm răspicat! ACOLO UNDE SUNT EU, NU SE COMANDĂ ÎMPOTRIVA INTERESELOR NAȚIONALE ȘI A PROPRIEI MELE PATRII! CHIAR DACĂ UNII ȘI ALȚII ÎMPROAȘCĂ CU NOROI, VIITORUL ȚĂRII NU SE NEGOCIAZĂ ȘI NU ESTE SUBIECT DE CANCAN!


Cu stimă şi preţuire pentru românii mei.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat un memorandum de opoziție la realegerea Ursulei von der Leyen în funcția de președinte al Comisiei Europene. Inițiativa vine ca urmare a Conferinței Internaționale “Make Europe Great Again”, care a avut loc la București, în perioada 27-28 aprilie 2024. […]
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, candidat pentru Parlamentul European la alegerile din 9 iunie, explică în detaliu care sunt cele patru obiective majore ale misiunii europarlamentarilor AUR în Parlamentul European. “În campania AUR pentru Parlamentul European, pusă sub […]
Moldova nu e a lor, e a noastră! Iașiul nu e al lor, e al nostru! România nu e a lor, e a noastră! Vrem dreptate pentru Iași, vrem dreptate pentru România! Iar pentru noi toți asta înseamnă valori naționale, tradiție, cultură, așa cum și Iașul […]
După ce Biroul Electoral Județean Alba a dispus, printr-o decizie nejustificată și abuzivă, înlăturarea afișelor electorale AUR cu imaginea lui Avram Iancu stilizată, iată că acum a venit rândul Biroului Electoral Central să desființeze hotărârea BEJ Alba, dând dreptate Alianței pentru Unirea Românilor. AUR și-a asumat […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta publicului candidații la alegerile europarlamentare și locale din data de 9 iunie, a ajuns joi seară în Bacău, acolo unde a fost așteptată de sute de persoane entuziaste. Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat un memorandum de opoziție la realegerea Ursulei von der Leyen în funcția de președinte al Comisiei Europene. Inițiativa vine ca urmare a Conferinței Internaționale “Make Europe Great Again”, care a avut loc la București, în perioada 27-28 aprilie 2024. […]