Gianina Șerban (AUR): ”România este pusă pe pauză de majoritatea parlamentarilor care lipsesc de la ședințe! Românii nu merită asta!”

Sunt profund indignată de faptul că suntem doar o mână de parlamentari care, deși trimiși de români aici, în Parlament, majoritatea lipsesc de la ședințe. România nu stă pe loc din cauza alegerilor ce vor urma în mai puțin de o lună. Țara asta nu e bătaia de joc a PSD și PNL! Cumva ei au stabilit că pot fi prezenți doar în campanie electorală?

Românii nu trebuie puși pe planul doi sau trei, suntem plătiți de ei să ne facem treaba în Parlament, nu în altă parte!

România este pusă pe pauză, din punct de vedere al activității parlamentare. Însă, constat că România a devenit un șantier, însă unul prost gestionat, cu lucrări ce au început haotic, alarmist, fără vreo noimă, doar-doar mai scoateți ochii alegătorilor că mai faceți ceva și pentru ei.

Șantierele, așa cum am văzut la fiecare 4 ani, rămân neînchise, lucrările se opresc brusc după alegeri pentru a reîncepe abia după alți patru ani în care alegatorii, românii, sunt amețiți, păcăliți de-a binelea, îi prostiți ieftin pentru voi și extrem de scump pentru ei. Bugetul de stat a ajuns demult să fie doar o modalitate  pentru a atrage foloase necuvenite pentru sinecurile și caracatițele locale create în ultimii 34 de ani, sprijinite de voi, cei care sunteți la putere.

Ați înțeles greșit domnilor ce înseamnă puterea. Aveți puterea de a face lucrurile să meargă în România așa cum trebuie. Sunt probleme la firul ierbii, dar cum să le vezi cățărat pe putere?

Vreau să atrag atenția și asupra unui subiect pe care l-am abordat de nenumărate ori: violența domestică.

Săptămâna trecută am avut în audiență o mamă disperată, o mamă din județul Ilfov care a venit să îmi ceară ajutorul. Fiica ei a fost agresată sexual de tatăl vitreg. Acest individ a primit ordin de restricție, însă nu este monitorizat cu o astfel de brățară electronică, iar amenințările și starea psihica a mamei și a copilului este deplorabilă.

Programul brățărilor electronice a intrat în vigoare în județul Ilfov la începutul anului 2024. Acum, mă întreb, unde sunt brățările electronice alocate pentru acest județ.

Am depus un proiect de lege pentru castrarea chimică a violatorilor. Umblă vorba pe la colțuri că ar fi un tratament inuman pentru agresori. Dar ceea ce li se întamplă victimelor abuzurilor sexuale sau violurilor este uman?!

Avem o lege votată în unanimitate încă din 2021, însă numărul victimelor violenței domestice a crescut în România în primele trei luni ale anului 2024, la peste 28.000 de cazuri. Domnule Predoiu, doamna Gorghiu, la dumneavoastră se aude?

Sunt dezamăgită de cum văd colegii de la PSD și PNL că ar trebui să se desfășoare activitatea în Parlament și mai ales pentru ce. Am intrat în politică, am sperat că de aici se dă direcția bună în care merge țara. Însă ei au o singură direcție, una proastă de altfel: să facă rău.

Dar, știți ceva? Poate e mai bine că nu sunt la muncă, pentru că decât să facă rău, mai bine nu fac nimic. Dar nici să nu mai prostească o țară întreagă!”

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, luni seară, în Suceava, la Cetatea de scaun! Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, alegeri comasate neconstituțional de frica AUR, au […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea […]
Sfânta zi de Duminică, 19 mai, a prilejuit oprirea Caravanei Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, în județul Maramureș, la Baia Mare. Sute de oameni au participat la Baia Mare la prezentarea unora dintre candidații AUR la alegerile […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]