George Simion: „Trebuie să ducem iarăși România acolo unde îi este locul! Cu cei care ne-au condus timp de 33 de ani nu se mai poate”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat sâmbătă, 10 februarie, la Călărași, în fața a peste 800 de persoane, lista pe care o propune pentru alegerile europarlamentare de anul acesta.

AUR propune o listă compusă din profesioniști, oameni care și-au demonstrat fidelitatea pentru România.

În cadrul discursului său, președintele AUR, George Simion, a declarat că evenimentul de la Călărași a fost organizat în semn de respect pentru locuitorii acestui județ sărăcit de baronii locali care l-au condus, așa cum au condus baronii PSD-PNL majoritatea județelor sărăcite din țară.

Liderul AUR a făcut o comparație între lista AUR și listele pe care le vehiculează PSD și PNL.

„DA, avem cei mai buni candidați pentru Parlamentul European! DA, avem cei mai buni oameni! Sunt mândru de lista pe care partidul AUR, prin toate filialele sale, a decis să o trimită pentru a se bate în Parlamentul European și în toate instituțiile de la nivelul Europei. Nu știți care este lista lor, dar vă spun eu de pe acum ce o să găsiți pe ea. O să găsiți moși libidinoși, care știți cu ce se ocupă în afară de beții pe acolo pe la Bruxelles și pe la Strasbourg? Hărțuiesc sexual consiliere parlamentare. Este cazul lui Mihai Tudose, care se anunță a fi primul pe lista PSD-ului. Tot pe listele celelalte, când se vor anunța, că nu s-a decis ordinea, sinecuri, mari interese, o să îl găsiți pe Rareș Bogdan care tăia pensiile speciale în 30 de zile. Încă mai taie la ele, săracu’. Și mai vrea un mandat acolo. Oamenii aceștia pe care i-ați văzut în fața voastră, lectori și profesori universitari, șefi de promoție, oameni cu doctorate pe bune, merită să reprezinte România și să fie apărători ai patriei române”, a spus George Simion.

Acesta a precizat că e frică mare din cauza AUR în consiliile județene, primării și în Parlament.

„E o frică mare, nu mai știu ce să facă. Toată ziua numai știri despre AUR, ce a făcut AUR. Fac mitinguri împotriva noastră, cu asta se ocupă baronii lor locali”.Președintele AUR a mai spus că „trebuie să ducem iarăși România acolo unde îi este locul. Cu cei care ne-au condus timp de 33 de ani nu se mai poate”.

„Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și un deceniu de stabilitate, un deceniu de stabilitate pentru ei în care România ce să facă? Încă 10 ani să fie îngenuncheată și reprezentanții noștri de la Bruxelles să voteze legi împotriva României, să voteze legi ca și în țara noastră să umble bărbați care se consideră femei cu pene în cap spunând că vor să înfieze copiii noștri. Până aici! De aceea există AUR. Pentru că agricultorii români trebuie să primească o răsplată după munca lor, pentru că de energia produsă în România și de Dunăre și de spațiul Schengen în care vă mint că am fost admiși, dar de fapt suntem cetățeni de mâna a doua, și de toate lucrurile normale trebuie să beneficieze românii, nu conducătorii pe care i-a avut această țară timp de 33 de ani”, a mai afirmat George Simion.

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a afirmat, în cadrul discursului său, că trăim un moment în care democrația firavă din țara noastră este amenințată foarte tare tocmai de cei care ar trebui să o păzească, de cei care guvernează.

„Toate alegerile sunt despre urgențe, dragii mei, cele pentru Parlamentul European nu fac excepție. Vedem câte urgențe se nasc din nepriceperea guvernanților noștri, vedem câte urgențe se nasc din trădarea politicienilor care guvernează, vedem câte urgențe se nasc din nepăsarea lor. Agricultură, transporturi, sănătate, educație, toate stau sub imperiul urgenței, pentru că vreme de mai bine de trei decenii au fost greșit guvernate toate aceste domenii, au fost batjocorite, au fost slab finanțate, au fost ignorate, iar astăzi au ajuns într-o situație deplorabilă. Aproape că nu mai avem producție în România. Stăm în servicii și în consum. Asta ne face vulnerabili din punct de vedere economic, iar dacă nu avem o economie puternică nu putem spera să ne asigurăm un stat suveran. Pentru că suveranitatea se apără, nu este pentru totdeauna. Și se apără dacă ai cu ce: bani, armată, inteligență, politică externă. Nu avem nici de unele. Iată un sumar, un extract, din noianul de urgențe sub care urmează patru rânduri de alegeri”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, România are o șansă să facă o cotitură în destinul național prin alegeri libere și neviciate.

„România poate să își aleagă un alt drum, inclusiv la nivel european. Nu, nu ieșind din Uniunea Europeană, așa cum agită ca pe o sperietoare perspectiva aceasta dușmanii românilor, pentru că asta sunt. În interiorul Uniunii Europene, dar cu fermitate, cu demnitate, cu dibăcie și printr-o plasă de relații internaționale, pe sistem conservator. Putem să facem asta cu o singură condiție: ca românii să fie lăsați să aleagă în mod liber și să nu se fure votul, să nu se vicieze votul. Știu guvernanții lucrul acesta? Evident că îl știu. Tocmai de aceea încearcă să împiedice organizarea de alegeri libere și neviciate. Tocmai de aceea au plănuit să comaseze alegerile locale cu cele europarlamentare. Nicio legătură directă între cele două tipuri de campanii. Una este să vorbești despre administrația locală, cu totul altceva este să vorbești și să transmiți mesajul corect și în mod convingător despre ce trebuie să facă România în Uniunea Europeană. Cum vom reuși să distingem între cele două mesaje? Cum vom reuși să convingem că noi avem soluția și nu alții? Ei nu gândesc așa, ei gândesc că au o armată de aleși locali pe care se bizuie să le câștige și alegerile europarlamentare. Dar se înșală amarnic, pentru că românii nu sunt proști. Tot timpul am fost suspectați de slăbiciune, tot timpul am fost subestimați noi, românii, și de cei care ne-au condus și de cei cu care am avut relații în afară. Și la răstimpuri i-am contrazis. Asta se va întâmpla, cu siguranță, și în alegerile din acest an. Îi vom contrazice la urne și sunt absolut convins că, indiferent cum vor gândi ei să fure aceste alegeri pentru că numai la asta le stă capul, românii vor învinge și românii au o singură cale spre victorie. Aceasta este AUR”.

Claudiu Târziu a subliniat că „nu trebuie să mai ajungem să fim negociați la masa verde noi, românii. Trebuie să ne apărăm drepturile și libertățile noastre, trebuie să ne apărăm suveranitatea noastră, trebuie să ne apărăm libertatea acestui popor, trebuie să apărăm interesul nostru național. Acest lucru este posibil dacă la Bruxelles și în Parlamentul de la București vor fi trimiși patrioți, oameni hotărâți să apere interesul național. Acești patrioți sunt doar sub flamurile AUR!”

Europarlamentarul Cristian Terheș a vorbit în discursul său despre intenția actualei coaliții de a comasa alegerile locale cu cele europarlamentare, subliniind că a intrat spaima în actuala coaliție.

„A intrat spaima în actuala coaliție odioasă PSD-PNL încât vor, încă discută de fapt, ca în iunie să se comaseze alegerile locale cu europarlamentare, astfel încât noi, cei care suntem aici, când venim în fața dumneavoastră, dar și ceilalți candidați de la alte partide, să nu mai poată vorbi despre subiectele europene care vă afectează și ne afectează pe toți, ci să vină fiecare candidat la consiliu sau la primărie să spună că a vopsit un gard sau a mai pus cine știe ce șindrilă, sau a mai pus plante pe nu știu pe unde.Alegerile din iunie nu sunt nici măcar despre Europa, ci despre fiecare dintre dumneavoastră. Ce fel de Românie, ce fel de județ și ce fel de localitate mai doriți să avem în România, cât o mai fi România. Dacă actuala majoritate odioasă PNL-PSD și USR de la nivel european ajunge să formeze din nou o majoritate, vor trece modificări la tratate astfel încât România va deveni un județ al Europei, cum vor deveni și celelalte țări. Și mă îndoiesc că doriți lucrul acesta și că dorim lucrul acesta”, a spus Cristian Terheș.

Potrivit acestuia, în luna iunie alegerile sunt despre români.

„Venim în fața dumneavoastră cu un mesaj foarte clar: suntem în Europa, nu ne mută nimeni de aici. Geografic am fost aici, am ținut piept la multe năvăliri și, în timp ce alții se huzureau în Vest dezvoltându-și colonii peste mări și țări, noi am fost ba pașalâc turcesc, ba sub influență țaristă, ba sub influență austro-ungară. Noi știm ce înseamnă să fii la confluența dintre trei mari imperii. Și, totuși, în această confluență am reușit să ne păstrăm credința, limba și identitatea națională. Dacă la Bruxelles nu se crează o majoritate conservatoare, național-suveranistă în Parlamentul European pentru a opri acest asalt neo-marxist, globalist care e asupra noastră, nu va mai conta cine e ales în România, pentru că nu va mai avea un cuvânt de spus”, a completat acesta.

Cristian Terheș a conchis că „miza la tot ceea ce va fi în următorii patru ani, în care România nu va mai avea alegeri, va începe de la alegerile europarlamentare”.

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a afirmat că românii au foarte mari așteptări de la AUR, precizând că, de fiecare dată „când marcăm un gol suntem aplaudați”, însă, de fiecare dată când se ratează o ocazie deosebită „se aude în sală un vuiet”.

„Ei vor rămâne în continuare alături de noi, însă noi trebuie să devenim din ce în ce mai buni. La Bruxelles trebuie să îi trimitem pe cei mai buni, dacă nu vrem să fim umiliți în continuare. România, prin politicienii pe care i-a trimis, acolo s-a comportat ca o țară de mâna a doua. S-au dus acolo să trăiască în lux, să-și încaseze banii de zeci de mii de euro, să aibă consilieri, să se simtă ca niște prinți. Au avut și ei o singură problemă de rezolvat – bine, puteau să rezolve multe – intrarea României în Schengen. Atât președintele, cât și cei pe care i-am trimis acolo au ratat-o, deși România trebuia să fie în Schengen încă de acum 10 ani. Și au venit să ne spună, ca la proști, de parcă românii nu înțeleg ce se întâmplă, că va fi bine, vom primi ceva. Însă, realitatea este că vom primi nimic, pentru că nu există o perspectivă. Dacă granițele terestre ale României s-ar fi deschis, atunci nu ni s-ar fi zis că vă dăm ceva, pentru că nu aveau niciun motiv. Realitatea e una singură: nu există nicio perspectivă pe următorii ani pentru ca ele să dispară”, a declarat Marius Lulea.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat sâmbătă, 15 iunie, candidatul la alegerile prezidențiale, în persoana lui George Simion. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane, în prezența a peste 7.000 de membri și simpatizanți AUR. „Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]