George Simion: ”Nu facem coaliții cu broasca și cu știuca, cei care au distrus România” | VIDEO

George Simion la Caraș Severin

George Simion, președintele AUR, a declarat, sâmbătă seară, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Caraș Severin că pentru Banat este o mare rușine ce reprezentanți are la nivel național.

George Simion a fost prezent sâmbătă la Caraș Severin, acolo unde a vorbit și despre situația din Banat și reprezentarea sa la nivel național.

”Pentru Banat este o mare rușine ce reprezentanți are la nivel național. România se împrumută cu încă 4 miliarde de euro, iar nimeni nu zice nimic. Ce se întâmplă cu acești bani? Alfred Simonis, care e președinte interimar al Camerei Deputaților, are parte de o vilă de protocol. Numărul doi din PSD este Sorin Grindeanu. În 1989 oamenii au ieșit pe străzi în Reșița, în Timișoara, în toată țara, tocmai ca să scape de eșalonul 2-3 din Partidul Comunist, de ceea ce atunci era domnul Coman în Timiș și acum au parte de Sorin Grindeanu, care e un securist notorium, același om al sistemului care nu îi reprezintă cu nimic pe cetățenii acestor meleaguri”, a spus George Simion.

Referindu-se la programul de guvernare AUR, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a reiterat ideea că AUR, așa cum a promis, vine cu programe sectoriale, cum ar fi programul pe sănătate, venim cu lucruri pe care partidul le-a făcut deja din opoziție fiind.

”În județul Caraș Severin spitalul mobil AUR a fost prezent deja. În ciuda tuturor celor nemulțumiți, celor care spun că nu este democratic, am implementat deja digitalizarea, sediul central al partidului este aici, pe telefonul fiecăruia dintre noi. Aici votăm inițiative, plătim cotizații, votăm inițiative,vedem evenimentele, cei care doresc să candideze o pot face folosind această aplicație pe telefon”.

Despre beneficiile pe care cetățeanul român le are din partea statului, președintele AUR, George Simion, a amintit că aleșii din ultimii ani au preferat să își mărească numărul de membri de partid și de angajați la stat, și, de asta, s-a ajuns de la 800.000 în anii 2000 la 1.300.000 în administrațiile publice.

”Acești oameni servesc interesele celor care i-au numit, dar nu servesc interesele cetățeanului. Cetățeanul simplu nu are niciun beneficiu pentru că sunt mai mulți angajați în administrațiile publice”.

Vorbind despre lista candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare, George Simion a subliniat încă o dată faptul că AUR nu a procedat precum restul partidelor din România, care au ales să trimită în Parlamentul European sinecuriști, oameni care merge acolo ca să iasă la pensie din politică.

”Sloganul campaniei noastre la europarlamentare este Apărătorii Patriei Române. Am ales ca lista să fie condusă de domnul Terheș, singura voce care în timpul pandemiei și a crizelor a dus interesul românilor și în Parlamentul European, a arătat tuturor ce se întâmplă acolo. Suntem singura formațiune suveranistă cu reprezentare parlamentară și e important ca pe temele majore – Green deal, identitate digitală sau schimbarea tratatelor – partidele suveraniste din statele UE să reușească sa câștige alegerile în țara lor”.

Președintele AUR a vorbit și despre vizita sa în Polonia, acolo unde a avut mai multe întâlniri cu colegii din Partidul Lege și Justiție care au transmis aceeași îngrijorare asupra intenției de a schimba nedemocratic tratatele UE și de a renunța la dreptul de veto.

”Nu facem coaliții cu broasca și cu știuca, cei care au distrus România. 33 de ani nu am avut conducători, am avut bieți guvernanți slabi care nu erau proprii lor stăpâni, de asta am ajuns unde am ajuns”, a conchis George Simion.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Stadionul Cotroceni Muzeului Risipirii Banului Public
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, a prezentat un nou exponat din cadrul Muzeului Risipirii Banului Public: stadionul Cotroceni, evaluat la zeci de milioane de euro și abandonat de 15 ani. La inaugurare au participat Lidia Vadim Tudor, candidatul AUR pentru Primăria Sectorului 5, Monica […]
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, anunță Conferința “Make Europe Great Again” din acest weekend de la Palatul Parlamentului ca fiind cel mai mare si mai important eveniment al mișcării conservatoare organizat până acum în România.   “Institutul Conservator […]
Mihai Enache AUR Primăria capitalei provocare
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre noii candidați ai Coaliției PSD-PNL pentru postul de primar al Bucureștiului. Acesta a subliniat că acum, în loc de un candidat pierzător Coaliția are doi candidați pierzători și a detaliat: […]
Claudiu Târziu președintele CNC al AUR
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a vorbit, în cadrul conferinței de presă a AUR de marți, 23 aprilie, despre evenimentul M.E.G.A., cel mai mare eveniment conservator desfășurat vreodată pe pământ românesc. ”Partidul AUR prin Institutul pentru Studii Politice […]
Deputatul AUR Adrian Axinia atrage atenția că România s-ar putea confrunta în acest an cu o situație economică fără precedent, din cauza măsurilor luate de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. „Este o nebunie ce vedem în momentul de față. Practic, cu banii împrumutați, Guvernul încearcă să creeze […]
Adresată: Domnului Mircea FECHET, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Andrei HANGAN Circumscripţia electorală: nr. 9 Brăila Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 23.04.2024 Obiectul întrebării: Provocările în aplicarea Planului Național pentru stoparea traficului de deșeuri din lipsa de personal Stimate domnule […]