George Simion la Craiova: ”Împreună biruim orice dușman! Oltenii nu sunt trădători!” | VIDEO

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat duminică, 24 martie, o conferință de presă la Craiova, prilej cu care George Simion, președintele partidului, a reiterat ideea că oamenii din PSD, cu ștate vechi, precum Olguța Vasilescu, Claudiu Manda sau Cosmin Vasile nu sunt stăpâni pe aceste meleaguri, ci românii sunt cei care dețin adevărata putere.

”Tipul de luptător al lui Tudor Vladimirescu, al lui Iancu Jianu și al tuturor oltenilor cei mai viteji dintre români vreau să domine campania aceasta electorală. Sperăm până în ultimul moment ca la CCR să oprim această lovitură de stat care este în desfășurare. Vor să dea foc la țară, să creeze haos!”, a spus George Simion, președintele AUR.

Acesta a explicat, încă o dată, anomalia acestor alegeri comasate și a mulțumit celor prezenți pentru lupta pe care o duc în Dolj și în Craiova cu cei de la PSD.

”Timp de 4 luni o să avem primari pe funcție, cum este Lia Olguța Vasilescu și primari aleși, cum va fi Marian Vasile. Președinți de consilii județene cum este Cosmin Dorin Vasile, de la PSD, și președintele ales al Consiliului Județean, cum este Ringo Dămureanu. Singurul motiv pentru care ei fac aceste alegeri comasate este frica de voi, de popor, de români, de cei pe care nu îi pot controla și șantaja. Frica de voi, oltenii liberi! Pentru asta avem datoria să luptăm. Dacă PNL e cumpărat, dacă USR e cumpărat aici, măcar o forță politică să ridice capul și să se lupte cu ei, cu mafia existentă. Împreună biruim orice dușman! Oltenii nu sunt trădători! Eu, toată campania, voi fi alături de voi, alături de candidații AUR. Suntem în Rusia aici? Nu avem voie să avem voci care să vă conteste, doamna Olguța Vasilescu? PSD a condus acest județ timp de 34 de ani. Nu avem voie să facem opoziție? Nu merge așa, doamna Olguța! Vă mulțumesc tuturor celor ce sunteți aici și că există opoziție și în Dolj și în Craiova!”.

Aproape 1.000 de persoane au fost prezente la conferința de presă susținută pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu“.

La conferința de presă organizată pe esplanada Teatrului „Marin Sorescu” au participat, alături de președintele AUR, George Simion, și Ringo Dămureanu, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, și Marian Vasile, candidatul AUR pentru funcția de primar al Craiovei.

Marian Vasile, candidatul AUR pentru funcția de primar al Craiovei, a taxat-o pe Lia Olguța Vasilescu, edilul în funcție al municipiului, pentru ce s-a întâmplat miercuri, 20 martie, la evenimentul de lansare a candidaților AUR la primărie și Consiliul Județean, când jandarmii au agresat participanții la eveniment.

„AUR se bate cu PSD-ul și sistemul, dar nu cu pumnul, ci cu argumente și soluții. Ceea ce a făcut doamna Olguța Vasilescu miercuri a fost exact comportamentul dictatorial al Elenei Ceaușescu din ultimele zile dinainte de Revoluție. Pe 9 iunie trebuie să restartăm Craiova!“, a declarat Marian Vasile.

La rândul lui, deputatul Ringo Dămureanu, candidat la președinția Consiliului Judetean Dolj, a spus:

„Știu ce înseamnă viața la țară. Știu ce înseamnă ca un copil de la țară să ajungă la oraș. Din păcate, asta este o mare problemă a județului Dolj. Prea puține familii mai reușesc să-și trimită copiii azi la școală, la oraș. Asta trebuie să fie în primul rând în atenția noastră: accesul copiilor la educație și la informație. Încă din anul 2016, când am candidat ca independent la funcția de consilier județean, am pus problema educației și am cerut ca toți copiii din județ să aibă acces gratuit la instituțiile de cultură care sunt plătite din bani publici”.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Vreau să aduc în discuție portul din Constanța pentru care guvernul caută în regim de urgență un miliard de Euro pentru construcția de terminale specializate, bani care se doresc aduși din Emiratele Arabe Unite. Acesta a fost și scopul vizitei premierului Ciolacu în Qatar zilele trecute, […]
Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace încă nefolosit, fiindcă statul român nu l-a recepționat nici la patru ani de la terminarea lucrărilor. Care sunt […]
Comasare alegerilor reprezintă, cu siguranță, încă o bătaie de joc la adresa cetățenilor acestei țări! Concretizarea acestei coaliții împotriva naturii – PSD-PNL nu reflectă, nici pe departe, vreo preocupare pentru viitorul european al acestei țări ci, mai degrabă, veșnica preocupare a unor adevărate găști mafiote de […]
După eșecul confirmat al ”României Educate”, dublat de eșecul simulării examenelor naționale căruia îi putem adăuga, liniștiți, și nebunia burselor de ”merit” pentru medii de 3 și 4 – o advărată mită electorală din bani publici, pseudoministrul educației, doamna Ligia Deca, recidivează, considerând că examenul de […]
Instituţia militară nu trebuie să fie în topul știrilor!. Cu cât se dă mai puţin în spectacol, cu atât este mai bine pentru ea şi pentru ţară. Calitatea ei se apreciază nu după cum se prezintă în faţa camerelor de luat vederi sau în paginile jurnalelor, […]
O statistică sumbră a Ministerului Sănătății și autorităților locale ne arată că după Revoluția din 1989, construcția de noi spitale este doar promisiune electorală și atât. În campania care l-a scos victorios pe Dragnea, acesta promitea românilor 8 spitale regionale, iar la 8 ani distanță, românii […]