George Simion: „Din sânul poporului român și din oamenii nemulțumiți de atâtea blaturi succesive și de felul în care au fost păcăliți s-a născut o forță, una care crește pe zi ce trece!”

Președintele AUR, George Simion, a transmis sâmbătă, în cadrul unui eveniment de prezentare a candidaților AUR pentru alegerile locale din județul Ilfov, un mesaj direct către liderii PSD și PNL prin care le-a spus că, din sânul poporului român și din oamenii nemulțumiți de atâtea blaturi succesive și de felul în care au fost păcăliți, s-a născut o forță.

Una care crește pe zi ce trece și care va dărâma blaturile PSD și PNL.

„Noi ne-am prezentat în iulie anul trecut, la Arenele Romane, candidații pe care îi vom avea pe buletinul de vot pentru alegerile din 9 iunie, alegerile europarlamentare. Sigur că au fost tocați, au fost analizați, dar este normal. Am făcut acest lucru în condițiile în care comasații de astăzi, PSD – PNL, nu au făcut-o nici până acum și nici nu o să o facă pentru că le este rușine de numele pe care le au pe listă.

Partidul Comasat Român, care chipurile guvernează țara, nu și-a prezentat nici până astăzi candidatul la Primăria municipiului București și nu cred că știe măcar pe cine o să pună. Nu vor să deranjeze. Ei se gândesc să rămână președinți de partid – la PSD, la PNL -, să guverneze încă 5 ani, să aibă un deceniu de stabilitate în care cei care le aduc voturi o să producă pentru ei. Am o veste proastă pentru ei! Din sânul poporului român și din oamenii nemulțumiți de atâtea blaturi succesive și de felul în care au fost păcăliți s-a născut o forță! O forță care crește pe zi ce trece, o forță care va dărâma blaturile lor și va da de pământ cu Partidul Comasat Român”, a spus George Simion.

Acesta a subliniat că, la fel cum au bătut palma Pandele și Thuma în Ilfov, la fel „a bătut și PSD cu PNL palma la nivel național”.

„Cât de mult pot să suporte cei de la PSD și PNL umilințe din partea găinarilor mici Thuma și Pandele, din partea găinarilor mari Ciolacu și Ciucă? Și ei, la rândul lor, suportă umilințe din ordinele venite de la Comisia Europeană. Ultima umilință a fost că le-a pus un candidat la alegerile europarlamentare care nu are nici treabă cu PSD, nu are nici treabă cu PNL: doamna Ramona Chiriac, despre care ați auzit că este un tehnocrat și un bun specialist, este pusă de un partid, nu PSD, nu PNL, nu Partidul Comasat Român, ci de partidul LGBT. Nu știu dacă ați auzit de acest partid. Este partidul care dictează în Europa în anul 2024 și își pune candidați peste tot. Noi cică trăim într-o democrație și ar trebui să fim fericiți cu versiunea oficială care ni se livrează. Ar trebui să fim fericiți, să stăm închiși în case, să ne vaccinăm, și noi și pe copiii noștri, ar trebui să plătim impozite și rate la bănci din ce în ce mai mari, ar trebui să înțelegem faptul că plătim astăzi cel mai mare preț la energie dintre toate țările UE, în condițiile în care suntem producători. Să stăm liniștiți la locurile noastre, că au ei grijă de noi și știu ei ce e mai bine pentru noi și pentru copiii noștri și pentru familiile noastre”, a completat președintele AUR.

George Simion a precizat că este bucuros că „în ciuda felului în care ei au încercat să ne blocheze, în ciuda felului în care ei încearcă să comaseze alegerile, prezentăm candidați pentru toate localitățile județului Ilfov”.

„Sunt bucuros că oamenii aceștia și-au asumat, înainte de termen, cu 4 luni înainte de termenul normal pentru alegerile locale, să se lupte. Unii vor reuși, alții nu vor reuși. Pentru mine este important să nu facă blat. Pentru mine este important să nu se predea acestei mafii”.

Liderul AUR a subliniat că, pentru partidul pe care îl conduce, lucrurile cele mai de preț sunt: cinstea, onoarea, demnitatea.

„Am ridicat o formațiune politică și o mișcare de redeșteptare națională de la zero și este foarte important să onorăm speranțele a milioane de oameni care și-au pus baza în noi”, a mai spus George Simion.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Vreau să aduc în discuție portul din Constanța pentru care guvernul caută în regim de urgență un miliard de Euro pentru construcția de terminale specializate, bani care se doresc aduși din Emiratele Arabe Unite. Acesta a fost și scopul vizitei premierului Ciolacu în Qatar zilele trecute, […]
Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace încă nefolosit, fiindcă statul român nu l-a recepționat nici la patru ani de la terminarea lucrărilor. Care sunt […]
Comasare alegerilor reprezintă, cu siguranță, încă o bătaie de joc la adresa cetățenilor acestei țări! Concretizarea acestei coaliții împotriva naturii – PSD-PNL nu reflectă, nici pe departe, vreo preocupare pentru viitorul european al acestei țări ci, mai degrabă, veșnica preocupare a unor adevărate găști mafiote de […]
După eșecul confirmat al ”României Educate”, dublat de eșecul simulării examenelor naționale căruia îi putem adăuga, liniștiți, și nebunia burselor de ”merit” pentru medii de 3 și 4 – o advărată mită electorală din bani publici, pseudoministrul educației, doamna Ligia Deca, recidivează, considerând că examenul de […]
Instituţia militară nu trebuie să fie în topul știrilor!. Cu cât se dă mai puţin în spectacol, cu atât este mai bine pentru ea şi pentru ţară. Calitatea ei se apreciază nu după cum se prezintă în faţa camerelor de luat vederi sau în paginile jurnalelor, […]
O statistică sumbră a Ministerului Sănătății și autorităților locale ne arată că după Revoluția din 1989, construcția de noi spitale este doar promisiune electorală și atât. În campania care l-a scos victorios pe Dragnea, acesta promitea românilor 8 spitale regionale, iar la 8 ani distanță, românii […]