Focșa Dumitru-Viorel – declarație politică – Iohannis și ai lui, criminalii neamului!

Iohannis și ai lui, criminalii neamului!”

                Știu că titlul prezentei declarații politice este foarte dur, dar, din păcate, acesta se bazează pe ceva incontestabil: cifre. Cifre nu inventate de mine sau de vreun coleg “extremist”, așa cum vă place să ne numiți pe noi, parlamentarii AUR, doar pentru că ne iubim neamul și țara, ci prezentate de cea mai înaltă și competentă autoritate în domeniu: Institutul Național de Statistică.

        Așadar, ce spun cifrele INS?

        Că în 2021, România a înregistrat cel mai mare număr de morți din ultimii zece ani: 334.832.

        Cum a fost posibil ca în anul, ce-i drept, pandemic, dar în care întreaga omenire a avut la dispoziție cel puțin trei variante de vaccin anti-Covid, precum și alte variante de tratament de succes, cum ar fi Remdesivir, Favipiravir și anticorpi monoclonali, țara noastră să stabilească un nou record al deceselor?

        Simplu.

        Pentru că între lunile iunie și septembrie ale anului 2021, atunci când toți cei responsabili, de la Klaus Iohannis, la Florin Cîțu și până la Raed Arafat, în loc să fie atenți la evoluția variantei Delta în întreaga lume și să pregătească sistemul sanitar pentru Valul 4, au întors capul și au așezat întreaga țară pe hold.

De ce?

Pentru ca premierul de tristă amintire, Florin Cîțu, și #echipadistrugătoare să câștige alegerile interne din PNL și să aibă acces la puterea totală.

Urmarea?

O explozie a cazurilor de infectare cu varianta Delta și o creștere accelerată a numărului de înmormântări.

Să nu uităm că, pe 24 iunie 2021, președintele Klaus Iohannis anunțase victoria României împotriva pandemiei de Sars-CoV-2. Da, el a câștigat un regim guvernamental semi-personal, însă țara a pierdut, numai în anul 2021, 334.832 de români, dintre care 42.985 din cauza virusului pe care îl biruisem. Să mai spunem că, în anul 2020, atunci când nu existau nici vaccinuri, nici alte tratamente alternative de succes, în țara noastră au murit 298.651 de români, dintre care doar 15.767 de Covid-19. Deci, 2021, anul victoriei împotriva Covid-ului, ne-a adus mai mulți morți, decât anul 2020, anul de luptă împotriva Covid-ului.

Cum o veste proastă nu vine niciodată singură, tot de la INS am aflat că în același an fatidic, 2021, România a înregistrat cea mai scăzută natalitate din ultimii 10 ani, 179.854.

Dacă aplicăm una dintre cele mai simple operații de matematică iar pe cei morți îi scădem din cei născuți, rezultatul scoate în evidență cel mai mare declin demografic din aceeași perioadă de timp, – 154.978.

Din păcate pentru România, aceste cifre reprezintă cel mai elocvent bilanț al mandatelor lui Klaus Iohannis și al guvernării liberale: o țară depopulată și îndoliată, atât la propriu, cât și la figurat.

O țară în care, morții sunt de vină pentru că nu s-au vaccinat, iar cei care le-au grăbit moartea prin iresponsabilitate, incompetență și indolență sunt bine mersi, nederanjați nici măcar cu o întrebare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a strâns la nivel național, precum și din diaspora, peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României. „Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis. Această campanie s-a bucurat de o largă susținere […]
Către: Domnul Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății Domnul Attila-Zoltán Cseke, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adresată de către: Senator Adrian Costea Circumscripţia electorală: 23 Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Obiectul întrebării: Deficitul de medici de familie în România Data: 22 iunie 2022 Stimați Domni Miniștri, […]
Adresată: Domnului Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Dorinel Cosma Circumscripţia electorală: Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Controalele la  societățile comerciale ce practică arderi ilegale de deșeuri Stimate domnule Ministru, Pe 14 aprilie au avut loc […]
 Adresată:  Domnului ministru Carol Eduard NOVAK, Ministrul Sporturilor De către:  Domnul Senator Sorin Cristian MATEESCU  Circumscripţia electorală nr.14 Constanța,  Grupul  Parlamentar  AUR – Senat  şi prezentată în şedinţa Plenului din 22.06.2022 Obiectul întrebării : situația în care fostului mare fotbalist  Stelian Carabaș  i s-a îngrădit dreptul […]
Adresată: Domnului Ministru al Transporturilor Și Infrastructurii, Sorin Mihai GRINDEANU De către: Senator Andrei BUSUIOC Circumscripția electorală: NR. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Obiectul întrebării: Probabilitatea dezvoltării unui drum de mare viteză pe ruta Tișița- Vama Albița. Data: 22.06.2022 Stimate domnule ministru, Sorin […]
Către: Domnul Sorin Mihai Câmpeanu, Ministrul Educației Adresată de către: Evdochia Aelenei Circumscripția electorală: Nr. 14, Constanța Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Ședința Senatului din: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Clarificări cu privire la măsuri de prevenirea abandonului școlar Domnule Ministru, Proiectul „România Educată” a început […]