Focșa Dumitru-Viorel – declarație politică – Iohannis și ai lui, criminalii neamului!

Iohannis și ai lui, criminalii neamului!”

                Știu că titlul prezentei declarații politice este foarte dur, dar, din păcate, acesta se bazează pe ceva incontestabil: cifre. Cifre nu inventate de mine sau de vreun coleg “extremist”, așa cum vă place să ne numiți pe noi, parlamentarii AUR, doar pentru că ne iubim neamul și țara, ci prezentate de cea mai înaltă și competentă autoritate în domeniu: Institutul Național de Statistică.

        Așadar, ce spun cifrele INS?

        Că în 2021, România a înregistrat cel mai mare număr de morți din ultimii zece ani: 334.832.

        Cum a fost posibil ca în anul, ce-i drept, pandemic, dar în care întreaga omenire a avut la dispoziție cel puțin trei variante de vaccin anti-Covid, precum și alte variante de tratament de succes, cum ar fi Remdesivir, Favipiravir și anticorpi monoclonali, țara noastră să stabilească un nou record al deceselor?

        Simplu.

        Pentru că între lunile iunie și septembrie ale anului 2021, atunci când toți cei responsabili, de la Klaus Iohannis, la Florin Cîțu și până la Raed Arafat, în loc să fie atenți la evoluția variantei Delta în întreaga lume și să pregătească sistemul sanitar pentru Valul 4, au întors capul și au așezat întreaga țară pe hold.

De ce?

Pentru ca premierul de tristă amintire, Florin Cîțu, și #echipadistrugătoare să câștige alegerile interne din PNL și să aibă acces la puterea totală.

Urmarea?

O explozie a cazurilor de infectare cu varianta Delta și o creștere accelerată a numărului de înmormântări.

Să nu uităm că, pe 24 iunie 2021, președintele Klaus Iohannis anunțase victoria României împotriva pandemiei de Sars-CoV-2. Da, el a câștigat un regim guvernamental semi-personal, însă țara a pierdut, numai în anul 2021, 334.832 de români, dintre care 42.985 din cauza virusului pe care îl biruisem. Să mai spunem că, în anul 2020, atunci când nu existau nici vaccinuri, nici alte tratamente alternative de succes, în țara noastră au murit 298.651 de români, dintre care doar 15.767 de Covid-19. Deci, 2021, anul victoriei împotriva Covid-ului, ne-a adus mai mulți morți, decât anul 2020, anul de luptă împotriva Covid-ului.

Cum o veste proastă nu vine niciodată singură, tot de la INS am aflat că în același an fatidic, 2021, România a înregistrat cea mai scăzută natalitate din ultimii 10 ani, 179.854.

Dacă aplicăm una dintre cele mai simple operații de matematică iar pe cei morți îi scădem din cei născuți, rezultatul scoate în evidență cel mai mare declin demografic din aceeași perioadă de timp, – 154.978.

Din păcate pentru România, aceste cifre reprezintă cel mai elocvent bilanț al mandatelor lui Klaus Iohannis și al guvernării liberale: o țară depopulată și îndoliată, atât la propriu, cât și la figurat.

O țară în care, morții sunt de vină pentru că nu s-au vaccinat, iar cei care le-au grăbit moartea prin iresponsabilitate, incompetență și indolență sunt bine mersi, nederanjați nici măcar cu o întrebare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Către: Ministerul transporturilor și infrastructurii, domnului Ministru Sorin-Mihai GRINDEANU De la: Mihail ALBIŞTEANU, Cristian-Daniel IVĂNUŢĂ, deputați AUR aleși în circumscripția electorală nr. 24 Iași Subiectul întrebării: Demararea procedurii de transferare a 15 spitale și a 20 de policlinici din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a autorităților […]
Către: Ministerul Sănătății, domnului Ministru, prof. univ. Dr. Alexandru RAFILA De la: Mihail ALBIŞTEANU, Cristian-Daniel IVĂNUŢĂ, deputați AUR, circumscripția electorală nr. 24 Iași Subiectul întrebării: Necesitatea construirii Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară în județul Iași Stimate domnule Ministru, Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară din județul Iași, […]
George Simion, președintele AUR, a solicitat conducerii comisiei de anchetă cu privire la achizițiile din timpul pandemiei să demareze lucrările acesteia în cel mai scurt timp, astfel încât cei responsabili să vină să ofere explicații în fața parlamentarilor cu privire la achizițiile din pandemie. „Tragem un […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că una dintre prioritățile legislative pentru prima sesiune a Parlamentului în 2023 vizează reducerea taxării muncii. În acest sens, AUR va iniția un proiect de lege care va modifica impozitarea muncii. „Nu mai […]
Către: Ministerul Sportului Domnului Răzvan BURLEANU, Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal De la: Dan Tanasă, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureş Subiectul întrebării: Incidente la meciul de fotbal SEPSI – „U” CRAIOVA 1948 Stimate domnule Președinte, Chiar dacă seamănă identic cu sute de alte manifestări condamnabile, […]
Către: Domnul Nicolae-Ionel CIUCĂ, Prim-ministrul Guvernului României   De la: Doamna Raisa ENACHI, Deputat AUR, circumscripția electorală nr. 39 Vaslui Subiectul întrebării: Verificările la domiciliu. Românii rămân fără carte de identitate? Se anulează cartea de identitate? Stimate Domnule Prim-ministru, Ministerul Afacerilor Interne a organizat, pe data de […]