Dumitru Flucuș – declarație politică – Nici un om nu trebuie tratat astfel!

De curând a fost realizat un film numit „Arsenie, viața de apoi”, care este prezentat în cinematografe sau în diferite locații.

Regizorul filmului se numește ALEXANDRU SOLOMON, cetățean roman aparținând minorității evreiești.

Filmul conține o înșiruire de minciuni, de blasfemii față de Părintele Arsenie Boca, față de credincioșii lui și față de Biserica Ortodoxă Română.

Eu vin dintr-un sat din Țara Făgărașului care îl are ca ocrotitor spiritual pe Părintele Arsenie Boca. Satul nostru a avut onoarea să îl găzduiască de mai multe ori pe Părintele Arsenie. Foarte mulți oameni de la noi și din satele Țării Făgărașului l-au cunoscut direct, i-au ascultat sfaturile și s-au minunat de puterea spirituală a Părintelui.

Nu există casă în satul meu și în zona noastră care să nu aibă fotografia Părintelui Arsenie.

Eu am fotografia Părintelui în casă, pe birou, în mașină, în portofel, și mai presus de toate, îl port în suflet pe Părintele Arsenie Boca.

Eu, împreună cu milioane de credincioși, facem parte dintre cei pe care regizorul îi consider ca fiind neevoluați.

Noi ne simțim profund jigniți de acest film.

Părintele Arsenie Boca este una dintre cele mai luminoase personalități ale românilor și nu trebuie tratat astfel

Niciun om nu trebuie tratat astfel!

În general, trebuie să respecți tot ce este sfânt pentru alții.

Politețea, bunul simț, înțelepciunea sau omenia ne fac să respectăm simbolurile sfinte ale semenilor noștri.

Nu se poate ca o persoană care se autoconsideră educate, cum este regizorul acestui film, să murdărească mișelește, să terfelească imaginea unui sfânt fără vreun motiv.

De unde vine aversiunea și dorința de batjocură față de un sfânt respectat și iubit de o mulțime de credincioși și față de Biserica Ortodoxă Română? Nu a avut condiții să studieze sau să lucreze ce a vrut? I-au făcut românii vreun rău?

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat.

Motivul acestui atac josnic îl putem afla urmărind toate agresiunile la care țara noastră a fost supusă în ultimii 34 de ani.

Am pierdut în favoarea agresorilor capacitățile noastre de producție, resursele naturale, inclusiv o bună parte din terenurile agricole și forestiere; am pierdut cca. o treime din populația țării, împreună cu mândria națională.

În paralel cu pierderea tuturor bogățiilor, ne-am ales cu o datorie externă uriașă, care crește anual, riscând să aducă țara în incapacitate de plată, cu consum de droguri la scară largă, cu prostituție și trafic de persoane sau de organe.

În plan material, agresorii au reușit să ne ia tot, să ne zdrobească.

Încearcă acum același lucru și pe plan spiritual.

România face notă discordantă printre țările europene când vine vorba de credință.

Cu toate condițiile materiale dificile, după 1989, un număr impresionant de lăcașe noi de cult au fost înălțate.

Un număr foarte mare de oameni, cu mult peste media europeană cred în Dumnezeu. Tot mai mulți tineri sunt preocupați de evoluția lor spirituală.

Forța spirituală trezește conștiința poporului nostru. Asta îi sperie pe agresori.

Știm că planul spiritual domină și determină planul material.

Cu alte cuvinte, dacă spiritual nu putem fi doborâți, ne vom putea recupera lipsurile din planul material.

De aceea ne atacă simbolurile Sfinte. De aceea îl atacă pe Părintele Arsenie Boca.

Degeaba încearcă forțele întunericului să oprească trezirea spirituală a poporului român. Nu vor reuși.

Iubirea, lumina, recunoștința sunt trăsături naturale ale poporului nostru, se vor amplifica și ne vor ajuta să câștigăm această luptă spirituală.

Știm că Părintele Arsenie veghează și ne ajută!

Urăm dușmanilor noștri să trăiască să ne vadă fericiți!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Ziua a treia de la Conservative Political Action Conference – CPAC a fost marcată de discursul susținut de Donald Trump, fostul și cel mai probabil viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Cu acest prilej, președintele AUR George Simion a subliniat că suveranismul trebuie să fie […]
Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference – CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori […]
În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegația AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanți ai Partidului Republican din Statele Unite și cu oficiali europeni, dar și din alte colțuri ale lumii. Președintele AUR, George Simion, a acordat mai multe […]
O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, la Washington DC, că ceea ce se întâmplă zilele acestea în România nu este doar un simplu act politic, ci este un atac asupra instituțiilor statului, asupra competitorilor politici care le sunt potrivnici celor aflați […]
Președintele AUR, George Simion, a transmis, din Statele Unite ale Americii, de la CPAC, un mesaj cu privire la ultimele evoluții de pe scena politică din România. Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în România este inimaginabil, un atac asupra democrației. „Ceea ce se […]