Dumitru Flucuș – declarație politică – Nici un om nu trebuie tratat astfel!

De curând a fost realizat un film numit „Arsenie, viața de apoi”, care este prezentat în cinematografe sau în diferite locații.

Regizorul filmului se numește ALEXANDRU SOLOMON, cetățean roman aparținând minorității evreiești.

Filmul conține o înșiruire de minciuni, de blasfemii față de Părintele Arsenie Boca, față de credincioșii lui și față de Biserica Ortodoxă Română.

Eu vin dintr-un sat din Țara Făgărașului care îl are ca ocrotitor spiritual pe Părintele Arsenie Boca. Satul nostru a avut onoarea să îl găzduiască de mai multe ori pe Părintele Arsenie. Foarte mulți oameni de la noi și din satele Țării Făgărașului l-au cunoscut direct, i-au ascultat sfaturile și s-au minunat de puterea spirituală a Părintelui.

Nu există casă în satul meu și în zona noastră care să nu aibă fotografia Părintelui Arsenie.

Eu am fotografia Părintelui în casă, pe birou, în mașină, în portofel, și mai presus de toate, îl port în suflet pe Părintele Arsenie Boca.

Eu, împreună cu milioane de credincioși, facem parte dintre cei pe care regizorul îi consider ca fiind neevoluați.

Noi ne simțim profund jigniți de acest film.

Părintele Arsenie Boca este una dintre cele mai luminoase personalități ale românilor și nu trebuie tratat astfel

Niciun om nu trebuie tratat astfel!

În general, trebuie să respecți tot ce este sfânt pentru alții.

Politețea, bunul simț, înțelepciunea sau omenia ne fac să respectăm simbolurile sfinte ale semenilor noștri.

Nu se poate ca o persoană care se autoconsideră educate, cum este regizorul acestui film, să murdărească mișelește, să terfelească imaginea unui sfânt fără vreun motiv.

De unde vine aversiunea și dorința de batjocură față de un sfânt respectat și iubit de o mulțime de credincioși și față de Biserica Ortodoxă Română? Nu a avut condiții să studieze sau să lucreze ce a vrut? I-au făcut românii vreun rău?

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat.

Motivul acestui atac josnic îl putem afla urmărind toate agresiunile la care țara noastră a fost supusă în ultimii 34 de ani.

Am pierdut în favoarea agresorilor capacitățile noastre de producție, resursele naturale, inclusiv o bună parte din terenurile agricole și forestiere; am pierdut cca. o treime din populația țării, împreună cu mândria națională.

În paralel cu pierderea tuturor bogățiilor, ne-am ales cu o datorie externă uriașă, care crește anual, riscând să aducă țara în incapacitate de plată, cu consum de droguri la scară largă, cu prostituție și trafic de persoane sau de organe.

În plan material, agresorii au reușit să ne ia tot, să ne zdrobească.

Încearcă acum același lucru și pe plan spiritual.

România face notă discordantă printre țările europene când vine vorba de credință.

Cu toate condițiile materiale dificile, după 1989, un număr impresionant de lăcașe noi de cult au fost înălțate.

Un număr foarte mare de oameni, cu mult peste media europeană cred în Dumnezeu. Tot mai mulți tineri sunt preocupați de evoluția lor spirituală.

Forța spirituală trezește conștiința poporului nostru. Asta îi sperie pe agresori.

Știm că planul spiritual domină și determină planul material.

Cu alte cuvinte, dacă spiritual nu putem fi doborâți, ne vom putea recupera lipsurile din planul material.

De aceea ne atacă simbolurile Sfinte. De aceea îl atacă pe Părintele Arsenie Boca.

Degeaba încearcă forțele întunericului să oprească trezirea spirituală a poporului român. Nu vor reuși.

Iubirea, lumina, recunoștința sunt trăsături naturale ale poporului nostru, se vor amplifica și ne vor ajuta să câștigăm această luptă spirituală.

Știm că Părintele Arsenie veghează și ne ajută!

Urăm dușmanilor noștri să trăiască să ne vadă fericiți!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, a criticat soluția propusă de ministrul agriculturii, Florin Barbu, prin care ministerul să intervină cu un mecanism prin care să le fie amânate ratele la bănci o anumită perioadă fermierilor. Marius Lulea consideră că, prin această măsură, datoria fermierilor va crește, subliniind […]
George Simion, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al României, a inaugurat luni, 22 iulie, sediul de campanie pentru alegerile de la finalul anului la Magazinul București în prezența a sute de persoane. Oamenii prezenți la evenimentul de deschidere a sediului au semnat contractul de înscriere […]
România se confruntă cu una dintre cele mai severe secete din istoria recentă, fiind cea mai afectată țară din Uniunea Europeană. Din cauza secetei extreme, UE riscă să piardă 800.000 de tone de porumb, jumătate din această cantitate fiind din România. Mai mult, recoltele fermierilor noștri […]
Marcel Ciolacu a organizat astăzi o ședință de urgență la Guvern din cauza riscului de blackout. O întâlnire care, dacă nu ar fi fost politicile distructive din domeniul energetic ale PSD și PNL din ultimii 34 de ani, nu ar fi trebuit să aibă loc. Care […]
Claudiu Târziu Parlamentul European Ursula von der Leyen
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, Claudiu Târziu, a declarat, în contextul sesiunii plenare desfășurate la Strasbourg în cadrul căreia Ursula von der Leyen a fost aleasă cu 401 voturi din 707 valabil exprimate pentru conducerea Comisiei Europene, […]
Delegația AUR în Parlamentul European a votat astăzi împotriva desemnării Ursulei von der Leyen pentru încă un mandat de președinte al Comisiei Europene. În schimb, europarlamentarii PSD – PNL – USR – UDMR au susținut-o entuziaști și au ridicat mâna aprobator pentru continuarea tuturor politicilor de […]