Dumitru Flucuș – declarație politică – Cenzura din zilele noastre

Urmăresc de ceva vreme cu mare interes, podcasturile postate de maestrul ION CRISTOIU, unul dintre cei mai mari analiști, jurnaliști și publiciști din țara noastră.

Sâmbătă, 21.10.2023, am constatat că Youtube a decis interzicerea filmulețelor pe care dl. Cristoiu le posta zilnic. Mai precis, Youtube România a sesizat Youtube principal că într-unul din filmulețele sale numit „Lumii de azi îi lipsește un Nicolae Ceaușescu” postat cu o săptămână în urmă, jurnalistul ar fi incitat la ură.

Eu am vizionat acest filmuleț și nu am observat nicăieri vreo incitare la ură.

În general, maestrul Cristoiu are o poziție echilibrată și documentată.

Având o personalitate puternică, o experiență de o viață în jurnalism, precum și o capacitate de sinteză remarcabilă, dl. Cristoiu analizează principalele evenimente ale zilei și le prezintă în fiecare seară într-un filmuleț de 25-45 de minute.

Este unul dintre puținii jurnaliști care nu este manipulat, nu se duce după fentă și nu prezintă vreo știre la ordin.

De cele mai multe ori, opiniile dumnealui și interpretarea pe care o dă evenimentelor diferă fundamental de poziția prezentată de majoritatea jurnaliștilor, a televiziunilor sau a site-urilor de știri.

De asemenea, Cosmin Gușă a anunțat că postul de radio Gold FM a fost blocat pe Youtube.

În prezent, „Statul ticăloșit” a ajuns să controleze o parte foarte mare a mijloacelor de informare în masă.

În mod organizat și planificat, cei care conduc acest stat se folosesc de o mare parte a televiziunilor, a jurnaliștilor și a site-urilor de știri pentru a manipula, pentru a crea și direcționa emoție în anumite obiective.

Cunoscând cât de greu o duc cetățenii de rând, putem trage concluzia că această mare manipulare făcută profesionist dă rezultatele scontate ce către cei care ne conduc.

Eu am trăit în comunism momentele în care toată presa vorbea la unison însă lumea știa și atunci că nu e așa realitatea. Oamenii se informau cum puteau, vorbeau între ei, făceau propriile analize și trăgeau concluziile.

Dar atunci era comunism și cineva își asuma deschis dictatura.

Acum ni se spune că suntem în lumea liberă, în tabăra corectă, în democrație.

Atitudinea actualilor conducători este aceeași ca și cea a comuniștilor. Interzic analiștii care nu se supun ordinelor și nu prezintă știrile în forma manipulatoare.

Actualii conducători nu își asumă decizia, o fac cu viclenie, ascunși în spatele unor instituții putrede.

Interzicerea unor formatori de opinie, profesioniști și oameni corecți cu poporul lor arată că societatea în care trăim nu este deloc liberă.

Sunt alături de Ion Cristoiu, de Cosmin Gușă și de fiecare român care gândește cu propriul cap.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat sâmbătă, 15 iunie, candidatul la alegerile prezidențiale, în persoana lui George Simion. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane, în prezența a peste 7.000 de membri și simpatizanți AUR. „Noi știm să depunem efort. Poate de aceea sunt singurul care […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]