Dumitru Flucuș – declarație politică – Cenzura din zilele noastre

Urmăresc de ceva vreme cu mare interes, podcasturile postate de maestrul ION CRISTOIU, unul dintre cei mai mari analiști, jurnaliști și publiciști din țara noastră.

Sâmbătă, 21.10.2023, am constatat că Youtube a decis interzicerea filmulețelor pe care dl. Cristoiu le posta zilnic. Mai precis, Youtube România a sesizat Youtube principal că într-unul din filmulețele sale numit „Lumii de azi îi lipsește un Nicolae Ceaușescu” postat cu o săptămână în urmă, jurnalistul ar fi incitat la ură.

Eu am vizionat acest filmuleț și nu am observat nicăieri vreo incitare la ură.

În general, maestrul Cristoiu are o poziție echilibrată și documentată.

Având o personalitate puternică, o experiență de o viață în jurnalism, precum și o capacitate de sinteză remarcabilă, dl. Cristoiu analizează principalele evenimente ale zilei și le prezintă în fiecare seară într-un filmuleț de 25-45 de minute.

Este unul dintre puținii jurnaliști care nu este manipulat, nu se duce după fentă și nu prezintă vreo știre la ordin.

De cele mai multe ori, opiniile dumnealui și interpretarea pe care o dă evenimentelor diferă fundamental de poziția prezentată de majoritatea jurnaliștilor, a televiziunilor sau a site-urilor de știri.

De asemenea, Cosmin Gușă a anunțat că postul de radio Gold FM a fost blocat pe Youtube.

În prezent, „Statul ticăloșit” a ajuns să controleze o parte foarte mare a mijloacelor de informare în masă.

În mod organizat și planificat, cei care conduc acest stat se folosesc de o mare parte a televiziunilor, a jurnaliștilor și a site-urilor de știri pentru a manipula, pentru a crea și direcționa emoție în anumite obiective.

Cunoscând cât de greu o duc cetățenii de rând, putem trage concluzia că această mare manipulare făcută profesionist dă rezultatele scontate ce către cei care ne conduc.

Eu am trăit în comunism momentele în care toată presa vorbea la unison însă lumea știa și atunci că nu e așa realitatea. Oamenii se informau cum puteau, vorbeau între ei, făceau propriile analize și trăgeau concluziile.

Dar atunci era comunism și cineva își asuma deschis dictatura.

Acum ni se spune că suntem în lumea liberă, în tabăra corectă, în democrație.

Atitudinea actualilor conducători este aceeași ca și cea a comuniștilor. Interzic analiștii care nu se supun ordinelor și nu prezintă știrile în forma manipulatoare.

Actualii conducători nu își asumă decizia, o fac cu viclenie, ascunși în spatele unor instituții putrede.

Interzicerea unor formatori de opinie, profesioniști și oameni corecți cu poporul lor arată că societatea în care trăim nu este deloc liberă.

Sunt alături de Ion Cristoiu, de Cosmin Gușă și de fiecare român care gândește cu propriul cap.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Ziua a treia de la Conservative Political Action Conference – CPAC a fost marcată de discursul susținut de Donald Trump, fostul și cel mai probabil viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Cu acest prilej, președintele AUR George Simion a subliniat că suveranismul trebuie să fie […]
Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference – CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori […]
În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegația AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanți ai Partidului Republican din Statele Unite și cu oficiali europeni, dar și din alte colțuri ale lumii. Președintele AUR, George Simion, a acordat mai multe […]
O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, la Washington DC, că ceea ce se întâmplă zilele acestea în România nu este doar un simplu act politic, ci este un atac asupra instituțiilor statului, asupra competitorilor politici care le sunt potrivnici celor aflați […]
Președintele AUR, George Simion, a transmis, din Statele Unite ale Americii, de la CPAC, un mesaj cu privire la ultimele evoluții de pe scena politică din România. Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în România este inimaginabil, un atac asupra democrației. „Ceea ce se […]