Dorinel Cosma – Declarație politică – Nu mai vindeți țara, toți suntem români!

Adresată de către domnul senator: COSMA Dorinel

Circumscripția electorală: nr.07, Botoșani

Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)


Titlul declaraţiei politice:

Nu mai vindeți țara, toți suntem români

Stimați colegi,

          În 1989, România a reușit ceea ce nu s-a întâmplat în nicio țară până atunci. Și-a achitat în întregime datoriile externe. Astăzi avem datorii care se apropie de alte praguri istorice, iar viitorul copiilor și nepoților noștri este deja amanetat.

          Politicile externe actuale par să fie orientate spre distrugerea cu totul a acestei țări, slujind în genunchi intereselor unor noi puteri externe.

          Partidele politice de după 1989, cu excepția AUR, au apărut din fostele structuri politice controlate de securitate. În 34 de ani s-a creat imaginea falsă de democrație autentică. Prostituția politică este la ea acasă în România. Politicienii de tip nou par să fie instruiți pentru misiunea de a transforma țara în colonie, chiar dacă au jurat altceva cu mâna pe Biblie.

Partidele au culori diferite, dar în spatele tribunelor oficiale împart afaceri oneroase, vrând parcă să adeverească vorbele lui Vadim Tudor care spunea că ”Mafia nu are culoare politică”.

          Din cauza imaturității politice și a lipsei de cultură generală, cauzată de un învățământ neperformant, românii au făcut alegeri greșite. Pe acest aspect mizează multe partide și în acest an. Dar să știți că oamenii au înțeles că se poate și altfel decât a fost până acum.

Românii au învățat să nu mai uite promisiunile electorale neonorate și nu mai au fascinația omului politic, transformat de mass-media dintr-un ilustru necunoscut în reper politic. Nici măcar în mediul rural vechile metode nu mai sunt agreate. Omul de rând, omul muncitor și patriot de la țară nu se mai lasă șantajat de reprezentanții administrației locale.

          România are nevoie de dezvoltare și strategii economice pe termen mediu și lung. Dar anul electoral 2024, al cărui start a fost deja furat, le ocupă tot timpul celor trimiși de popor în urmă cu patru ani în structurile statului.

          O țară și o națiune nu devin puternice doar prin maldărele de promisiuni reinventate o dată la patru ani. Țara are nevoie de politici reale și de oameni de stat cu demnitate și drag de România.

          Acum, mai mult ca niciodată, până nu e prea târziu, ar trebui ca toți să ne îndreptăm atenția spre nevoile și voința celor mulți, din satele și orașele țării.

          Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să înțelegem că trebuie să oprim tăvălugul distrugerii acestei țări. Până nu e prea târziu.

           Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne mai vindeți țara și că toți suntem români!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, solicită președintelui Klaus Iohannis să se prezinte cât mai repede în fața Parlamentului pentru a explica condițiile pe care le-a acceptat, ca urmare a donării sistemului Patriot către Ucraina. „Președintele Iohannis trebuie să […]
„A fost nevoie să moară oameni pentru a conștientiza și Ciolacu și Ciucă și Iohannis faptul că avem o reală problemă cu urșii în România. Abia acum și-au dat seama cât de scăpată de sub control este populația de urși, după ce o tânără și-a pierdut […]
Europarlamentarul AUR Georgiana Teodorescu, cadru didactic universitar, oferă stagii de practică și vizite la Parlamentul European elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat. Absolvenții de liceu care își doresc să acceseze aceste stagii/vizite la Parlamentul European pot trimite e-mail la următoarea adresă: [email protected] „Partidul AUR […]
„Problema urșilor care au devenit tot mai numeroși și, inevitabil, a contactului lor cu oamenii a evoluat în timp. Situația la care s-a ajuns astăzi e una critică, în care urșii atacă oameni. Alianța pentru Unirea Românilor acuză partidele Sistemului, care s-au perindat la guvernare în […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, avertizează despre implementarea unui nou instrument abuziv, care are ca scop controlul populației, fiind astfel aduse grave prejudicii vieții private a românilor. „Guvernul Ciolacu a abrogat viața privată în România. Printr-un nou abuz […]
„De mai bine de o lună, România este una dintre cele mai scumpe piețe spot de energie din Europa. Țara noastră înregistrează prețuri la energia electrică peste media țărilor europene, cu toate că producem mai multă energie decât multe alte state din Uniunea Europeană. România este […]