Daniel Gheba – declarație de presă – Singurul partid care propune soluții concrete este AUR !

Singurul partid care propune soluții concrete este AUR !

Antagonizat, denigrat, portretizat și blamat de către o parte a presei și a televiziunilor aservite, dar iubit, apreciat de către români,  în plină expansiune și foarte implicat în societatea românească. În acest fel am putea caracteriza prezența partidului AUR pe scena politică din România.

Un partid cu totul nou, o spaimă pentru tagma de politicieni clasici ai ultimilor 33 de ani, politicieni care își simt amenințate privilegiile nemeritate și mult prea costisitoare suportate din truda unui popor sărac precum poporul român.  Partidul AUR se remarcă prin munca neobosită de care dă dovadă, prin oamenii noi și de calitate pe care îi propune, iar mai nou se remarcă printr-un plan concret de guvernare pe care l-a lansat oficial spre dezbatere publică încă din data de 11 mai 2023.

Partidul AUR a promis încă de la începutul legislaturii parlamentare din 2020 că nu va face alianță cu nici un partid ,,dinozaur’’ din rândul celor care au condamnat România la eșec și faliment. Astăzi ocupăm ultimele locuri din Europa la majoritatea aspectelor economice și sociale. Am promis că nu ne unim cu ei și ne-am ținut de cuvânt, singura alianță a noastră fiind cu poporul român.

Iată-ne acum ajunși în a doua parte a mandatului parlamentar, mandat pe care 10% dintre români l-au oferit Alianței pentru Unirea Românilor. Până acum, am reușit cu eforturi colosale dar și cu susținerea poporului să apărăm interesele civile, naționale și drepturile românilor.

  • Am fost aproape de români atunci când restricțiile aburde ale Guvernelor Orban sau Cîțu apăsau greu peste mediul de afaceri din România și suprimau în mod abuziv libertățile unui întreg popor.
  • Am fost alături de români demascând amanetarea resurselor naturale ale țării pe sume derizorii către entități străine, acțiuni girate prin personaje obscure așezate în poziții cheie ale Statului, precum fostul ministrul al energiei, Virgil Popescu.
  • Ne-am luptat punând presiune pe parlamentarii puterii să nu ne implice într-un război armat care nu este al nostru și care ne-ar aduce daune foarte grave.
  •  Am luat apărarea fermierilor români cerând interzicerea importurilor de cereale din Ucraina, cereale care sufocau fermierul român, lăsându-l cu marfa nevându-tă și conducându-l în mod sigur spre faliment.
  • Am luptat alături de părinții României pentru a opri o lege care amenința foarte mult unitatea și bunăstarea familiilor din țara noastră.

O parte dintre acțiunile antinaționale intentate de politicienii PSD-PNL-UDMR am reușit să le blocăm în legislativ, o altă parte am reușit să le amânăm, iar unele au trecut fără să se țină cont de voința populară.

Din cauza acestor motive expuse mai sus considerăm că este primordial ca partidul AUR să conducă Guvernul României în următoarea Legislatură Parlamentară. Suntem singurii care venim cu un plan concret de reconstruire și dezvoltare a României, singurii care nu am făcut rabat de la promisiunile făcute înaintea alegerilor.

Ne dorim ca România să redevină un actor important al regiunii, să aibă diplomați și reprezentanți specialiști și patrioți, care să reprezinte interesele naționale și care să reporteze victorii pentru binele național ! Fie ca aceste obiective mărețe să fie binecuvântate de Mântuitorul Iisus Hristos iar oamenii care vor lucra la împlinirea lor să aibă parte de o amintire veșnică ! Vom învinge răul prin bine și vom ajuta la dăinuirea neamului nostru !

România va dăinui cu ajutorul iubirii de Dumnezeu și al iubirii față de patrie !

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR votat împotriva implicării militare a UE în Ucraina
Delegația AUR din Parlamentul European s-a poziționat împotriva unei rezoluții privind „necesitatea ca UE să sprijine Ucraina continuu”. Textul redactat de grupul Popularilor Europeni, din care fac parte atât partidul Ursulei von der Leyen, cât și PNL, propune aruncarea Europei în haos economic și aducerea frontului […]
Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii la alegerile europarlamentare! Astăzi, europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcția de președinte al Parlamentului European! Nu putem să fim de acord cu politica dusă de doamna Metsola în ultimii ani, o politică ce a […]
Sute de români stabiliți în Spania s-au întâlnit luni, 15 iulie, cu președintele AUR, George Simion. Cu acest prilej, aceștia au semnat și contractele de înscriere în Planul SIMION, program ce are ca obiectiv înlesnirea întoarcerii acasă a românilor din diaspora. „Avem o țară atât de […]
„Guvernarea PSD-PNL a înregistrat o nouă „performanță” în materie economică. Datoria guvernamentală a urcat, în aprilie 2024, până la 852,816 miliarde lei. Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,1%. La această valoare a datoriei, conform legii, guvernul este obligat să ia măsuri urgente! […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, reacționează la afirmațiile făcute de ministrul energiei, Sebastian Burduja, care a declarat că vizează implementarea unui sistem de contorizare inteligent, care să-i taxeze mai mult pe cetățenii care folosesc energie […]
Pentru a-şi asigura poziția în fruntea Comisiei Europene, Ursula von der Leyen promite imposibilul: mai mult Green Deal pentru a obține voturi în Parlament şi mai puțin Green Deal pentru industrie şi noi toți, arată europarlamentarul AUR, Adrian Axinia. Acesta a subliniat că, în această săptămână, […]