Daniel Gheba – declarație de presă – Singurul partid care propune soluții concrete este AUR !

Singurul partid care propune soluții concrete este AUR !

Antagonizat, denigrat, portretizat și blamat de către o parte a presei și a televiziunilor aservite, dar iubit, apreciat de către români,  în plină expansiune și foarte implicat în societatea românească. În acest fel am putea caracteriza prezența partidului AUR pe scena politică din România.

Un partid cu totul nou, o spaimă pentru tagma de politicieni clasici ai ultimilor 33 de ani, politicieni care își simt amenințate privilegiile nemeritate și mult prea costisitoare suportate din truda unui popor sărac precum poporul român.  Partidul AUR se remarcă prin munca neobosită de care dă dovadă, prin oamenii noi și de calitate pe care îi propune, iar mai nou se remarcă printr-un plan concret de guvernare pe care l-a lansat oficial spre dezbatere publică încă din data de 11 mai 2023.

Partidul AUR a promis încă de la începutul legislaturii parlamentare din 2020 că nu va face alianță cu nici un partid ,,dinozaur’’ din rândul celor care au condamnat România la eșec și faliment. Astăzi ocupăm ultimele locuri din Europa la majoritatea aspectelor economice și sociale. Am promis că nu ne unim cu ei și ne-am ținut de cuvânt, singura alianță a noastră fiind cu poporul român.

Iată-ne acum ajunși în a doua parte a mandatului parlamentar, mandat pe care 10% dintre români l-au oferit Alianței pentru Unirea Românilor. Până acum, am reușit cu eforturi colosale dar și cu susținerea poporului să apărăm interesele civile, naționale și drepturile românilor.

  • Am fost aproape de români atunci când restricțiile aburde ale Guvernelor Orban sau Cîțu apăsau greu peste mediul de afaceri din România și suprimau în mod abuziv libertățile unui întreg popor.
  • Am fost alături de români demascând amanetarea resurselor naturale ale țării pe sume derizorii către entități străine, acțiuni girate prin personaje obscure așezate în poziții cheie ale Statului, precum fostul ministrul al energiei, Virgil Popescu.
  • Ne-am luptat punând presiune pe parlamentarii puterii să nu ne implice într-un război armat care nu este al nostru și care ne-ar aduce daune foarte grave.
  •  Am luat apărarea fermierilor români cerând interzicerea importurilor de cereale din Ucraina, cereale care sufocau fermierul român, lăsându-l cu marfa nevându-tă și conducându-l în mod sigur spre faliment.
  • Am luptat alături de părinții României pentru a opri o lege care amenința foarte mult unitatea și bunăstarea familiilor din țara noastră.

O parte dintre acțiunile antinaționale intentate de politicienii PSD-PNL-UDMR am reușit să le blocăm în legislativ, o altă parte am reușit să le amânăm, iar unele au trecut fără să se țină cont de voința populară.

Din cauza acestor motive expuse mai sus considerăm că este primordial ca partidul AUR să conducă Guvernul României în următoarea Legislatură Parlamentară. Suntem singurii care venim cu un plan concret de reconstruire și dezvoltare a României, singurii care nu am făcut rabat de la promisiunile făcute înaintea alegerilor.

Ne dorim ca România să redevină un actor important al regiunii, să aibă diplomați și reprezentanți specialiști și patrioți, care să reprezinte interesele naționale și care să reporteze victorii pentru binele național ! Fie ca aceste obiective mărețe să fie binecuvântate de Mântuitorul Iisus Hristos iar oamenii care vor lucra la împlinirea lor să aibă parte de o amintire veșnică ! Vom învinge răul prin bine și vom ajuta la dăinuirea neamului nostru !

România va dăinui cu ajutorul iubirii de Dumnezeu și al iubirii față de patrie !

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

CĂTRE, BIROUL PERMANENT AL SENATULUI           În conformitate cu prevederile art. 74 alin. (1)  și ale art. 75 din Constituția României, republicată, precum și cu prevederile art. 92 alin. (2) și (4) din Regulamentul Senatului, republicat, vă înaintăm propunerea legislativă „Lege pentru modificarea și completarea Legii […]
CĂTRE, BIROUL PERMANENT AL SENATULUI În conformitate cu prevederile art. 74 alin. (1) și ale art. 75 din Constituția României, republicată și cu prevederile art. 92 alin. (2) și (4) din Regulamentul Senatului, republicat, vă înaintăm propunerea legislativă intitulată„LEGE pentru completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul […]
CĂTRE, BIROUL PERMANENT AL CAMEREI DEPUTAȚILOR În conformitate cu prevederile art. 74 alin. (1) și ale art. 75 din Constituția României, republicată, și cu prevederile art. 92 alin. (1) din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat, vă înaintăm propunerea legislativă intitulată „Lege pentru modificarea art. 16 alin. (1) […]
CĂTRE, BIROUL PERMANENT AL SENATULUI În conformitate cu prevederile art. 74 alin. (1) și ale art. 75 din Constituția României, republicată și cu prevederile art. 92 alin. (2) și (4) din Regulamentul Senatului, republicat, vă înaintămPropunerea legislativă ”Lege pentru aprobarea Programului național de conformare a fondului […]
CĂTRE, BIROUL PERMANENT AL SENATULUI În conformitate cu prevederile art. 74 alin. (1) și ale art. 75 din Constituția României, republicată și cu prevederile art. 92 alin. (2) și (4) din Regulamentul Senatului, republicat, vă înaintăm propunerea legislativă intitulată„Lege pentru modificarea Legii nr.126/1995 privind regimul materiilor […]
CĂTRE, BIROUL PERMANENT AL SENATULUI În conformitate cu prevederile art. 74 alin. (1) și ale art. 75 din Constituția României, republicată și cu prevederile art. 92 alin. (2) și (4) din Regulamentul Senatului, republicat, vă înaintăm propunerea legislativă intitulată„Lege pentru completarea art. 128 din Legea învățământului […]