Dan Tanasă (AUR): ”PNL continuă neabătut umilirea și trădarea românilor, la ordinul stăpânilor de la Viena”

Austria, prin blocarea accesului României în Spațiul Schengen, încalcă tratatele europene.

Scopul grofilor austrieci este să șantajeze România pentru a dispune cum vor ei de gazele din Marea Neagră, precum și pentru a pune mâna pe salinele și industria sării din România pentru firma Salinen Austria, o intenție veche de 17 ani a austriecilor, chiar dacă această companie este de 10 ori mai mică decât firma românească SALROM.

Ministrul liberal de Interne Cătălin Predoiu a ținut să fie la Viena în momentul farsei numite accederea României în inexistentul „Schengen aerian”. Predoiu s-a pretat la această umilință pentru că așa a pocnit din degete stăpânul lui, Gerhard Karner, ministrul austriac de Interne, care a anunțat la conferința de presă ținută cu iobagul Predoiu alături de el, că România va intra în Schengen atunci când vor vrea mușchii lui.

Ministrul austriac de Interne a vrut să arate că suntem la cheremul lui și al cancelarului Karl Nehammer, dar totuși ne mai aruncă și niște firimituri gen „Schengen aerian”, ca nu cumva să „explodeze mămăliga” și să pericliteze transferul bogățiilor românești către Austria. Prin rolul de bufon, Predoiu a umilit o întreagă națiune.

O prezență ireală este și liberala Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, care a dat declarații halucinante în problema Schengen. Încă rămâne întrebarea: în fața cui răspunde doamna Vălean? A Ursulei von der Leyen, a PPE sau în fața românilor? Pentru că este evident că interesele românilor sunt lăsate la urmă.

Despre aderarea României la Spațiul Schengen, Adina Vălean a declarat într-un interviu electoral că „într-un moment pe care nu îl cunoaștem încă, poate se face o breșă, sau poate încăpățânarea (austriecilor n.n.) va dura etern”.

Iată că Adina Vălean s-a apucat să ghicească, la fel ca Mercedesa sau Brățara, renumite ghicitoare, deși ea este comisar european și trebuia să fie prima care ar fi trebuit să sesizeze Comisia Europeană privind încălcarea tratatelor europene de către Austria. Comisarul pentru Transporturi nu face nimic, deși transportatorii români de TIR înregistrează pierderi de miliarde de euro din cauza Austriei.

Adina Vălean a fost impusă de oligarhia de limbă germană de la vârful PPE pe lista de candidați PSD – PNL pentru Parlamentul European. Ea, ca și alții de pe aceeași listă, nu își reprezintă alegătorii români, ci pe stăpânii de la Bruxelles, Viena sau Berlin.

AUR, apărătorul patriei române în Europa, susține unica soluție credibilă în problema opoziției ilegale a Austriei:

a) Comisia Europeană – CE condusă de Ursula von der Leyen se pretinde gardianul tratatelor europene. Ca atare, Guvernul României trebuie să solicite CE să deschidă procedura de impeachment asupra Austriei si să o sancționeze cu suma de 10 milioane euro pe zi, până când Guvernul de la Viena va înțelege să respecte tratatele europene.

b) Guvernanții să pună punct așa-ziselor negocieri pe sub masă cu Austria pentru intrarea in Schengen, adică tratativelor secrete de transfer al bogățiilor naturale românești către Austria și să facă publice pretențiile grofilor.

A devenit evident că numai AUR poate pune capăt acestor umilințe la care este supus poporul român de către grofii austrieci și oligarhia de limbă germană de la conducerea Partidului Popular European (PPE) în frunte cu Ursula von der Leyen.

PNL, care este doar anexa sau unealta din România a PPE, trădează și umilește poporul român! Pe 9 iunie, putem oferi României speranța că lucrurile se pot schimba!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, luni seară, în Suceava, la Cetatea de scaun! Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, alegeri comasate neconstituțional de frica AUR, au […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea […]
Sfânta zi de Duminică, 19 mai, a prilejuit oprirea Caravanei Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, în județul Maramureș, la Baia Mare. Sute de oameni au participat la Baia Mare la prezentarea unora dintre candidații AUR la alegerile […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]