Coleșa Ilie-Alin – declarație politică – “Teorii marxiste aplicate în economie şi energie – pentru astăzi, apocalipsa climatică prin încălzirea globală”.

Ilie-Alin Colesa

“Teorii marxiste aplicate în economie şi energie – pentru astăzi, apocalipsa climatică prin încălzirea globală”.

De zeci de ani, apostolii apocalipsei climatice urlă că în următorul an, mâine chiar, va veni sfârşitul lumii, din cauza încălzirii globale. Ei însă sunt nişte profeţi mincinoşi, asemenea tuturor profeţilor marxişti al căror unic scop este de a ne minţi şi de a ne înfricoşa.

Conceptul de încălzire globală a fost creat şi dezvoltat în spaţiul ex-sovietic, la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Un anume Mihail Ivanovici Budiko primea Premiul “Lenin”, în 1958, pentru lucrarea “Balanţa căldurii suprafeţei Pământului”, fiind unul dintre primii care au dezvoltat teoria încălzirii globale generatoare de apocalipsă. Prima conferinţă mondială despre încălzirea globală, cu titlul “Problema încălzirii climatice produse de om”, s-a organizat la Leningrad, în 1961. Mihail Ivanovici a politizat discuţiile despre climă prin consideraţiile conform cărora capitalismul produce încălzirea globală.

De ce este apocalipsa încălzirii climatice un concept rău? Pentru că este, în esenţă, o minciună, deşi amestecă elemente de adevăr în această minciună.

Da, în ultimii 150 de ani există o foarte lentă încălzire climatică, dar este naturală. Practic, nu depinde de activitatea umană.

Acum câteva săptămâni, 1.100 de oameni de ştiinţă, cu competenţe şi cercetări în domeniu, printre care un laureat al Premiului Nobel, au semnat o scrisoare deschisă în care au semnalat acest fals.

În principal, factorii naturali cauzează încălzirea globală. Încălzirea este mult mai lentă decât s-a prezis – sub un grad în ultima sută de ani.

Previziunile în privinţa evoluţiei climei se bazează pe modele matematice false.

Mai mult, dioxidul de carbon nu doar că nu este poluant, ci stă la baza întregii vieţi de pe Pământ, este hrana animalelor. Dezastrele naturale nu s-au înmulţit din cauza încălzirii globale. Temperatura terestră nu este fixă, ci are o evoluţie ciclică. Înainte de prezenta încălzire globală a existat o perioadă rece, mica epocă glaciară dintre secolele XV-XIX, iar între secolele X şi XV a existat o perioadă mai caldă cu aproximativ 3 grade decât în prezent, numită perioada caldă medievală sau micul optim climatic medieval, foarte propice agriculturii şi vieţii.

Sunt multe mărturii istorice, arheologice şi ştiinţifice în această privinţă.

Un alt argument împotriva politicii bazate pe teoria apocalipsei climatice prin încălzirea globală este de ordin statistic.

Emisia de carbon la nivel global, generată de om, este de aproximativ 3%. Din aceşti 3% aproximativ 7% sunt generaţi de Uniunea Europeană.

Deci dacă prin reducere la absurd, omul ar dispărea din Europa, reducerea globală ar fi de aproximativ 0,25%.

Politicile bazate pe acel celebru Pact climatic “Fit for 55”, care înseamnă reducerea cu 55% până în 2030 a emisiilor de carbon cauzate de om, ar însemna per global o reducere de aproximativ 0,1%.

În prezent, noi ne sinucidem economic pentru o reducere chiar mai mică, chiar mai mică decât acest procent irealizabil. Fără a mai pune la socoteală că industria migrează în zonele cu mai puţine restricţii. În China, nu? China, acea ţară neomarxistă.

Vechile partide au dus şi duc o politică sinucigaşă, prin credinţa în apocalipsa climatică, au demonizat, au închis, au vândut, au frânat investiţiile în producerea de energie electrică folosind combustibilii tradiţionali şi energia atomică.

Deci, pentru a pune capăt acestei politici energetice sinucigaşe, vă chem pe 2 octombrie la Bucureşti, la protestul pentru o politică energetică şi economică ancorată în realitate şi suveranistă.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Democrația a fost oficial ucisă de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, disperați să rămână la putere pentru următorii 10 ani de iluzorie stabilitate. Ce nu înțeleg ei este că românii s-au săturat de cele două partide care au nenorocit România timp de 34 de ani și […]
AUR a luat act de protestele românilor în privința amplasării statuii Hidra a sculptorului contemporan Costin Ioniță în fața grupului statuar al Voievozilor Români, lucrare de artă de for public, din perioada interbelică, șapte dintre statui fiind incluse în lista monumentelor istorice. Întrebarea legitimă este cine […]
Demiterea șefului APIA, Ionuț Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri nu este altceva decât o mascaradă făcută de ministrul PSD al agriculturii, Florin Barbu, nimeni altul decât marioneta lui Paul Stănescu, doar pentru a ascunde adevăratul […]
Alături de activistul Tiberiu Boșutar, dăm startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrem să aducem investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care […]
Alianța pentru Unirea Românilor îi îndeamnă pe românii patrioți, indiferent de culoarea politică, să se alieze la alegerile locale împotriva reprezentanților PNL-PSD, care țin România în subdezvoltare de mai bine de 30 de ani. „Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de StatisticăDe către: Deputat Boris VOLOSATÎI, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țăriiCircumscripția: nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara graniţelor ţăriiObiectul întrebării: Datele recensămintelor generale ale populației României privind […]