Andrei Hangan – Declarație politică – Luminând bezna pandemiei: Adevărul crud despre jafurile naționale ale guvernului

De către: Senator Andrei HANGAN   

Circumscripția electorală: nr. 9  – Brăila

Grupul parlamentar: AUR

Ședința Senatului din data de: 28.11.2023

Luminând bezna pandemiei: Adevărul crud despre jafurile naționale ale guvernului

Stimați colegi,

          Astăzi vreau să vă vorbesc și să vă aduc în atenția dumneavoastră o realitate tulburătoare, un adevăr care trebuie să iasă la suprafață și mai mult pentru binele României și al cetățenilor săi. AUR a avut dreptate încă o dată, iar misiunea noastră este să dezvăluim întregul tablou al jafurilor naționale comise în timpul pandemiei.

          Într-adevăr, pandemia a fost un test fără precedent pentru conducerea țării noastre, iar rezultatele acestui test nu pot fi decât dezamăgitoare. Românii merită să știe adevărul, să cunoască fiecare aspect al modului în care guvernul a gestionat această criză și cum au fost afectați în mod direct de acțiunile sau, mai degrabă, inacțiunile acestuia.

          În timpul pandemiei, a avut loc un jaf la nivel național, iar acum, cu toții suntem datori să aducem la lumină aceste practici necinstite. Cetățenii au dreptul de a ști tot ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele cortinei deciziilor luate la vârful puterii.

          Prima noastră datorie este să dezvăluim modul în care fondurile destinate luptei împotriva pandemiei au fost cheltuite cu adevărat. S-au făcut achiziții în mod transparent și echitabil sau am fost martorii unor înțelegeri subterane care au favorizat interesele unora în detrimentul sănătății publice? Este timpul ca fiecare cetățean să cunoască fiecare detaliu, să vadă clar cine a beneficiat și cine a avut de suferit din această criză.

          De asemenea, trebuie să aducem în prim-plan modul în care guvernul a gestionat situația sistemului de sănătate. Câte echipamente medicale au fost achiziționate, câte paturi de terapie intensivă au fost pregătite și, mai ales, cum au fost tratate cadrele medicale eroice care și-au dedicat viața în lupta împotriva virusului? Este inacceptabil să ascundem adevărul despre sacrificiile acestor oameni și să le minimalizăm eforturile.

          Un alt aspect crucial pe care trebuie să-l dezvăluim este legat de gestionarea economică în timpul pandemiei. Cum au fost susținute afacerile mici și mijlocii, care reprezintă coloana vertebrală a economiei noastre? Sau am asistat la un alt jaf, unde marii jucători au fost privilegiați, iar cei mici au fost lăsați să lupte pentru supraviețuire?

          Această dezvăluire nu are ca scop doar arătarea cu degetul, ci și prezentarea unor soluții concrete pentru a remedia aceste erori monumentale. Este momentul să propunem măsuri care să asigure transparența totală în cheltuirea fondurilor publice, să protejăm sistemul de sănătate și să sprijinim adevăratele motoare ale economiei noastre.

          Stimați colegi, AUR, este dator față de cetățeni să le arate adevărul!

          Să punem lumina în bezna pandemiei și să luptăm pentru o Românie mai dreaptă și mai responsabilă.

          Noi vom fi, cu siguranță, reprezentanții care nu se tem să aducă adevărul la suprafață, chiar dacă acesta ar putea zgâlțâi fundațiile corupte ale puterii actuale.

          Vom lupta pentru redresarea clasei politice din România cu speranța unei Românii mai curate și mai drepte! Și, deja am început.

          Anul viitor va decide!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Democrația a fost oficial ucisă de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, disperați să rămână la putere pentru următorii 10 ani de iluzorie stabilitate. Ce nu înțeleg ei este că românii s-au săturat de cele două partide care au nenorocit România timp de 34 de ani și […]
AUR a luat act de protestele românilor în privința amplasării statuii Hidra a sculptorului contemporan Costin Ioniță în fața grupului statuar al Voievozilor Români, lucrare de artă de for public, din perioada interbelică, șapte dintre statui fiind incluse în lista monumentelor istorice. Întrebarea legitimă este cine […]
Demiterea șefului APIA, Ionuț Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri nu este altceva decât o mascaradă făcută de ministrul PSD al agriculturii, Florin Barbu, nimeni altul decât marioneta lui Paul Stănescu, doar pentru a ascunde adevăratul […]
Alături de activistul Tiberiu Boșutar, dăm startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrem să aducem investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care […]
Alianța pentru Unirea Românilor îi îndeamnă pe românii patrioți, indiferent de culoarea politică, să se alieze la alegerile locale împotriva reprezentanților PNL-PSD, care țin România în subdezvoltare de mai bine de 30 de ani. „Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de StatisticăDe către: Deputat Boris VOLOSATÎI, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țăriiCircumscripția: nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara graniţelor ţăriiObiectul întrebării: Datele recensămintelor generale ale populației României privind […]