Andrei Hangan – Declarație politică – Luminând bezna pandemiei: Adevărul crud despre jafurile naționale ale guvernului

De către: Senator Andrei HANGAN   

Circumscripția electorală: nr. 9  – Brăila

Grupul parlamentar: AUR

Ședința Senatului din data de: 28.11.2023

Luminând bezna pandemiei: Adevărul crud despre jafurile naționale ale guvernului

Stimați colegi,

          Astăzi vreau să vă vorbesc și să vă aduc în atenția dumneavoastră o realitate tulburătoare, un adevăr care trebuie să iasă la suprafață și mai mult pentru binele României și al cetățenilor săi. AUR a avut dreptate încă o dată, iar misiunea noastră este să dezvăluim întregul tablou al jafurilor naționale comise în timpul pandemiei.

          Într-adevăr, pandemia a fost un test fără precedent pentru conducerea țării noastre, iar rezultatele acestui test nu pot fi decât dezamăgitoare. Românii merită să știe adevărul, să cunoască fiecare aspect al modului în care guvernul a gestionat această criză și cum au fost afectați în mod direct de acțiunile sau, mai degrabă, inacțiunile acestuia.

          În timpul pandemiei, a avut loc un jaf la nivel național, iar acum, cu toții suntem datori să aducem la lumină aceste practici necinstite. Cetățenii au dreptul de a ști tot ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele cortinei deciziilor luate la vârful puterii.

          Prima noastră datorie este să dezvăluim modul în care fondurile destinate luptei împotriva pandemiei au fost cheltuite cu adevărat. S-au făcut achiziții în mod transparent și echitabil sau am fost martorii unor înțelegeri subterane care au favorizat interesele unora în detrimentul sănătății publice? Este timpul ca fiecare cetățean să cunoască fiecare detaliu, să vadă clar cine a beneficiat și cine a avut de suferit din această criză.

          De asemenea, trebuie să aducem în prim-plan modul în care guvernul a gestionat situația sistemului de sănătate. Câte echipamente medicale au fost achiziționate, câte paturi de terapie intensivă au fost pregătite și, mai ales, cum au fost tratate cadrele medicale eroice care și-au dedicat viața în lupta împotriva virusului? Este inacceptabil să ascundem adevărul despre sacrificiile acestor oameni și să le minimalizăm eforturile.

          Un alt aspect crucial pe care trebuie să-l dezvăluim este legat de gestionarea economică în timpul pandemiei. Cum au fost susținute afacerile mici și mijlocii, care reprezintă coloana vertebrală a economiei noastre? Sau am asistat la un alt jaf, unde marii jucători au fost privilegiați, iar cei mici au fost lăsați să lupte pentru supraviețuire?

          Această dezvăluire nu are ca scop doar arătarea cu degetul, ci și prezentarea unor soluții concrete pentru a remedia aceste erori monumentale. Este momentul să propunem măsuri care să asigure transparența totală în cheltuirea fondurilor publice, să protejăm sistemul de sănătate și să sprijinim adevăratele motoare ale economiei noastre.

          Stimați colegi, AUR, este dator față de cetățeni să le arate adevărul!

          Să punem lumina în bezna pandemiei și să luptăm pentru o Românie mai dreaptă și mai responsabilă.

          Noi vom fi, cu siguranță, reprezentanții care nu se tem să aducă adevărul la suprafață, chiar dacă acesta ar putea zgâlțâi fundațiile corupte ale puterii actuale.

          Vom lupta pentru redresarea clasei politice din România cu speranța unei Românii mai curate și mai drepte! Și, deja am început.

          Anul viitor va decide!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]
Georgiana Teodorescu, candidat AUR, a prezentat duminică, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul din Alianței pentru Unirea Românilor, noi informații privitoare la fraudele electorale care se află astăzi în desfășurare. ”Prima și cea mai gravă despre care am aflat recent și […]