Adrian Axinia (AUR): ”România nu este feuda lui Ciucă, Iohannis sau Ciolacu! Este țara noastră, a românilor”

Cu o pompozitate remarcabilă, Nicolae Ciucă face anunțul despre Congresul Partidului Popular European la București. Însă, pe cine mai crede PNL-ul că poate să impresioneze?

Poate doar amicii lor de peste hotare și superiorii din Uniunea Europeană, față de care s-au dovedit a fi niște slugi umile, mereu gata să se închine pentru câteva posturi la Bruxelles.

Pare că ne aflăm într-o repriză a deja cunoscutului spectacol, având deja un precedent în 2012, când PDL încerca același număr. Atunci, pentru a arăta că încă mai contează, Bucureștiul a fost onorat cu prezența unor grei ai politicii europene precum Angela Merkel sau Jose Manuel Barroso.

Acum, în turneu vine nimeni alta decât pupila doamnei Merkel, adică Ursula von der Leyen, și coșmarul europenilor, Karl Nehammer, cancelarul austriac și principalul adversar al intrării României în Schengen.

Se pare că PNL își reia vechea tactică de a invita personalități europene importante pentru a da impresia că încă sunt relevanți. Însă, întrebarea rămâne: câtă atenție le acordă cu adevărat acești lideri europeni și, mai important, cât de mult le pasă de România în afara discursurilor politice de fațadă?

Propaganda penelistă, ca și cea pedelistă (una și aceeași), încearcă să ne prezinte acest eveniment ca fiind unul istoric pentru România, încearcă să le vândă popularilor europeni care vor veni la București o minciună.

Părerea românilor despre Ursula von der Leyen, despre cancelarul Nehammer, a fost exprimată public prin proteste cu mii și zeci de mii de români. Chiar cred Ciucă, Bode și alte glume de lideri politici liberali că o să le meargă această manipulare?

Nu o să vă meargă. Românii vor spune exact ce gândesc despre prietenii din PPE ai PNL-ului și cei care țin România în genunchi.

Sub conducerea Ursulei von der Leyen, România se confruntă cu provocări economice și sociale majore. Scăderea producției de cărbune cu aproape 20% în 2023 și condițiile materiale și sociale dificile pentru un sfert din tineret evidențiază dificultățile structurale. Inflația în creștere și investițiile străine nu par să se traducă în îmbunătățirea calității vieții pentru majoritatea românilor, în timp ce corporațiile internaționale prosperă pe teritoriul nostru.

Pactul Verde European, promovat de aceeași Ursula, pare să prioritizeze agenda de mediu în detrimentul sectoarelor esențiale precum educația, sănătatea și agricultura. Această orientare este tot mai contestată, așa cum demonstrează protestele din ce în ce mai frecvente ale fermierilor și medicilor, precum și situația precară a sistemului medical românesc.

Alegerea de a aloca 6 miliarde de euro către HERA, care în mod critic este văzută ca un canal de finanțare a industriei farmaceutice germane, intensifică sentimentul că fondurile europene ar putea fi mai bine utilizate. Considerând nevoile acute ale României în infrastructura sanitară, această alocare de fonduri stârnește întrebarea: câte spitale moderne ar fi putut fi construite cu aceste sume, de 6 miliarde de euro pe care Ursula îi bagă într-o instituție fantomă menită să sprijine Big Pharma?

Este evident că demnitatea unei națiuni este pătată și suveranitatea compromisă atunci când liderii ei par să servească interese externe în detrimentul celor naționale. România nu poate fi niciodată respectată pe plan internațional dacă ai săi conducători își neglijează proprii cetățeni. Este timpul pentru un vot ferm și critic, care să denunțe aceste eșecuri și să revendice o direcție politică care pune românii pe primul plan.

Așadar, alegerile europarlamentare din acest an reprezintă momentul crucial pentru modelarea viitorului Europei, redobândirea demnității României și obținerea respectului cuvenit românilor la nivel european! În 2024, este imperios să schimbăm traiectoria pe care PSD și PNL, apropiați ai PPE, au urmat-o în ultimii 34 de ani. Odată cu încheierea mandatului lui Iohannis, trebuie să punem capăt perioadei post-comuniste în care FSN-ul, sub diversele sale manifestări – PSD, PDL, PNL, a guvernat România.

Doi actori, Ursula von der Leyen – prin vaccinările impuse, și Karl Nehammer – prin opoziția față de aderarea la Schengen, vor prezenta o viziune despre o Europă condusă de globaliști, care neglijează istoria și identitatea națională.

Noi, reprezentanții AUR, transmitem un mesaj clar: România nu este feuda lui Ciucă, Iohannis sau Ciolacu! Este țara noastră, a românilor, care refuză să-și piardă identitatea. Ne vom lupta pentru aceasta prin intermediul europarlamentarilor AUR, aducând vocea noastră în Parlamentul European.

2024 reprezintă punctul de cotitură, unde schimbarea trebuie să însemne evoluție, nu întoarcere la dictatura pe care PSD și PNL par să o pregătească prin încălcările repetate ale Constituției și legislației românești! Este timpul să respingem această direcție și să aducem o nouă paradigmă pentru viitorul țării noastre.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Nicușor Dan fuge de promisiunile electorale din 2020
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, însoțit de membri AUR din București, s-au prezentat la sediul Prefecturii București unde Nicușor Dan își depunea candidatura pentru un nou mandat, pentru a-i aminti acestuia de promisiunile neonorate. Astfel, aceștia au afișat mai multe pancarte uriașe cu promisiunile […]
Stadionul Cotroceni Muzeului Risipirii Banului Public
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, a prezentat un nou exponat din cadrul Muzeului Risipirii Banului Public: stadionul Cotroceni, evaluat la zeci de milioane de euro și abandonat de 15 ani. La inaugurare au participat Lidia Vadim Tudor, candidatul AUR pentru Primăria Sectorului 5, Monica […]
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, anunță Conferința “Make Europe Great Again” din acest weekend de la Palatul Parlamentului ca fiind cel mai mare si mai important eveniment al mișcării conservatoare organizat până acum în România.   “Institutul Conservator […]
Mihai Enache AUR Primăria capitalei provocare
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre noii candidați ai Coaliției PSD-PNL pentru postul de primar al Bucureștiului. Acesta a subliniat că acum, în loc de un candidat pierzător Coaliția are doi candidați pierzători și a detaliat: […]
Claudiu Târziu președintele CNC al AUR
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a vorbit, în cadrul conferinței de presă a AUR de marți, 23 aprilie, despre evenimentul M.E.G.A., cel mai mare eveniment conservator desfășurat vreodată pe pământ românesc. ”Partidul AUR prin Institutul pentru Studii Politice […]
Deputatul AUR Adrian Axinia atrage atenția că România s-ar putea confrunta în acest an cu o situație economică fără precedent, din cauza măsurilor luate de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. „Este o nebunie ce vedem în momentul de față. Practic, cu banii împrumutați, Guvernul încearcă să creeze […]