Suntem forța care va schimba și Iașul și întreaga Românie!

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat un marș electoral la Iași la care au participat peste o mie de persoane.

Înaintea acestuia, Claudiu Târziu, președintele Consiliulul Național de Conducere al AUR, le-a adresat participanților câteva cuvinte despre votul din 9 iunie.

“Dragi susținători ai Mișcării Naționale de Renaștere! Scurt și cuprinzător: pe 9 iunie trebuie să votăm pe toate buletinele de vot AUR, pentru a recuceri România, a o elibera din mâinile mafioților și a o reconstrui și, de asemenea, să cucerim cât mai multe locuri în Parlamentul European pentru ca împreună cu suveraniștii, conservatorii, patrioții din alte state ale Uniunii Europene să reușim să restabilim, să restaurăm normalitatea în Uniunea Europeană. Tot ce se întâmplă la Bruxelles, tot ce se decide acolo și este acceptat, fără murmur, cu capul plecat, în genunchi, la București, ne afectează pe toți până în ultimul sat, până în ultimul cătun.
Au comasat alegerile ca să ne blocheze pe noi, să încerce să ne învingă, nu vor reuși, dar ne-au dat un prilej extraordinar de a vorbi despre legătura dintre Bruxelles, București, Iași și oricare altă localitate din România.
Pentru că, ce hotărăsc ei acolo? Să închidă minele, să ne interzică încălzirea cu lemne, să ne pună să mâncăm insecte în loc de carne, să ne țină în țarcuri de 15 minute, spunând că în felul ăsta ne oferă o viață mai bună, exact ca în lagărul socialist, după modelul cel mai totalitar cu putință, totul se răsfrânge aici.

Totul este suportat de noi și de aceea trebuie să luăm de la firul ierbii, să câștigăm sat cu sat, oraș cu oraș, județ cu județ, țara întreagă și să mergem și la Bruxelles și să ne luptăm acolo pentru drepturile noastre, să ridicăm România de la stat de mâna a doua, la ceea ce merită, să ne batem pentru demnitatea românilor în Europa și, nu în cele din urmă, să facem din această țară ceea ce ne dorim cu toții și anume un loc în care să ne placă să trăim, un loc râvnit de străini, și un loc în care să se poată întoarce și să dorească să se întoarcă românii noștri, cele șase milioane de români plecați în pribegie pentru a-și câștiga existența. Asta avem de făcut pe 9 iunie!
Dragi prieteni, ei cred că suntem slabi. Difuzează pe toate canalele știri negative despre noi. Ne acuză de toate relele. Ei care sunt extremiști, care ne-au închis în case, care ne-au omorât bătrânii, care au vrut să ne distrugă, care au cumpărat milioane de doze de vaccin nefolositoare, ei care s-au dovedit fasciști, ei ne acuză pe noi de extremism.
Ei spun despre noi că suntem în disoluție, că ne vom desființa. Spun asta de patru ani și jumătate de când am apărut.
Ei spun astăzi că nu vom câștiga alegerile. Ajutați-ne să-i contrazicem cu un vot! Cu un vot ne putem schimba destinul! Cu un vot, umăr lângă umăr, inimă lângă inima, cu Dumnezeu înainte! Doamne ajută!

În fața ieșenilor adunați la Palatul Culturii a fost prezent și doctorul Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR pentru Primăria Iași.

“Bună seara Iași, bună seara România! Moldova nu e a lor, e a noastră! Iașiul nu e al lor, e al nostru! România nu e a lor, e a noastră! Și să știți că vreau să profit de această ocazie să îi mulțumesc în primul rând domnului președinte pentru spijinul și încrederea acordată pentru că, domnule președinte, George, împreună suntem o forță! Suntem forța care va schimba și Iașul și întreaga Românie! Vrem dreptate pentru Iași, vrem dreptate pentru România! Iar pentru noi toți AUR înseamnă valori naționale, tradiție, cultură, așa cum și Iașul trebuie să devină un reper pe acest domeniu. Domnule președinte, AUR înseamnă valorile tradiționale, înseamnă o familie pe care trebuie să se bazeze întreaga societate, înseamnă șansa tinerilor de a rămâne în România ceea ce vreau să fac și pentru Iași, iar noi împreună putem face Iași un loc mai bun pentru noi toți.
E momentul să ne trezim! Pe 9 iunie, AUR peste tot! Soluția sănătoasă suntem noi! Votul nostru le strică jocul! Vă aștept la vot!”, a spus Tudor Ciuhodaru.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]
Georgiana Teodorescu, candidat AUR, a prezentat duminică, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul din Alianței pentru Unirea Românilor, noi informații privitoare la fraudele electorale care se află astăzi în desfășurare. ”Prima și cea mai gravă despre care am aflat recent și […]