Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume. Vocea poporului român trebuie să se facă auzită!

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta publicului candidații la alegerile europarlamentare și locale din data de 9 iunie, a ajuns joi seară în Bacău, acolo unde a fost așteptată de sute de persoane entuziaste.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, care a trăit în Bacău 28 de ani, a spus, cu emoție, că este legat de acest oraș și de județ prin toate rădăcinile de familie, prin tot ce a reușit să fac din cariera sa de jurnalist – întâi local și prin toți oamenii dragi pe care Dumnezeu i-a dus în fața sa și în calea sa.

“Deci, vin acasă cu mare emoție, vin acasă la frați, la prieteni, la oameni care vor să facă o schimbare, care înțeleg că acum e momentul schimbării, care speră că noi suntem cei care putem face schimbarea și care lucrează alături de noi pentru această schimbare. Bacăul, orașul Bacău, arată astăzi de parcă ar fi fost uitat de edilii lui vreo 20 de ani. Bacăul care trepida de viață, în care erau bani, în care se petreceau lucruri frumoase, în care îți era drag să trăiești, pare estompat, pare blurat, pare îndepărtat. De ce? Pentru că băcăuanii n-au avut șansa unui primar care să se ocupe de oraș așa cum se cuvine în ultimii ani. De aceea trebuie adus un primar care se pricepe, care este trăitor al valorilor noastre și care este hotărât să meargă până la capăt în această luptă. Noi vi-l propunem!”, le-a spus liderul senatorilor AUR celor prezenți la eveniment.

“Județul Bacău este astăzi o umbră a ceea ce era cândva. Acest județ a fost unul dintre cele mai puternice județe, din punct de vedere economic. Era un județ care nu doar că avea și exploata bogății naturale, dar producea de la șuruburi până la avioane, încălțăminte, stofă, mâncare, orice. Era capabil să producă. Erau bani, era o viață bună. Dar a pățit și el exact ceea ce au pățit toate județele țării sub conducerea aceluiași FSN, cu mai multe fețe, care astăzi și-a dat arama pe față și s-a reunificat. PSD și PNL nu sunt decât două fețe ale vechiului FSN. Și-au bătut joc de acest județ, l-au sărăcit, l-au jefuit, l-au distrus. Nu mai sunt fabrici, nu mai sunt uzine, oamenii de afaceri nu sunt ajutați să refacă ce au furat ei. Noi nu mai avem locuri de muncă aici, băcăoanii au plecat peste hotare cu sutele de mii. La jumătate cred că este astăzi populația județului. Unde sunt frații noștri? În Italia? În Spania? În Anglia? În Germania? De ce? Pentru a pune o pâine pe masă. Asta au făcut cei de la putere, cei care ne guvernează de 34 de ani. Trebuie să schimbăm lucrurile astea și putem face dacă punem omul potrivit la locul potrivit.
Dacă alegem o echipă de AUR la Consiliul Județean, un președinte care știe, vrea și poate. Avem soluția, avem viziunea, avem echipa! Trebuie doar ca dumneavoastră să-i acordați încrederea și votul”, a completat Claudiu Târziu.
În încheiere, Claudiu Târziu, care candidează pentru Parlamentul European pe 9 iunie, a spus că aceste alegeri sunt despre existența noastră, nu doar la nivel județean, ci la nivel național. De votul din 9 iunie depinde dacă vom mai avea o țară, dacă vom mai putea trăi după vechiul nostru mod de viață, dacă ne vom recupera sau ne vom păstra normalitatea, dacă vom putea să ne educăm copiii după valorile noastre, dacă vom mai avea voie să-L mărturisim pe Dumnezeu, dacă vom mai avea libertatea de mișcare, de asociere, de întreprindere a unor activități economice.

“De ce toate acestea sunt în primejdie și trebuie apărate în 9 iunie? Pentru că, dragi prieteni, la Bruxelles se clocesc politici criminale împotriva națiunilor care compun Uniunea Europeană. Vi se par cuvinte grele? Ei bine, ele exprimă realitățile rele. Politicile care vizează distrugerea și mai mult a economiei din Uniunea Europeană sub pretextul că salvează mediul, nu salvează niciun mediu, dar sigur ne termină pe noi. Politicile care ne rescriu istoria, care inoculează, germenele, virusul dezmățului în noile generații, politicile care strâmbă minți și corup suflete, politicile care vor să ne pun într-un țarc de 15 minute, care vor să ne interzică încălzirea cu lemne, care vor să ne închidă industriile pe care le consideră poluante, să ne închidă minele, politicile care nu ne dau dreptul să sperăm că vom avea o șansă egală cu alte state pentru dezvoltarea economică.
Toate aceste politici, emană de la Bruxelles, sunt primite la București cu capul plecat, fără murmur, de către politicieni ajunși la putere fără nicio virtute. Fără nicio valoare și fără niciun crez, hotărăsc doar să se îmbogățească ei și ai lor pentru următoarele cinci generații. Deci trebuie să ne păstrăm suveranitatea, trebuie să o apărăm, trebuie să o afirmăm. Suveranitatea înseamnă dreptul nostru de a spune NU când e NU și DA când e DA, în interesul național. Trebuie să ne apărăm familia de politicile distructive, de diluarea noțiunii ei prin tot felul de invenții, prin surparea ei pe baza ideologiei de gen. Trebuie să ne apărăm copiii noștri de o astfel de ideologie, trebuie să ne apărăm libertatea noastră, să nu o admitem, să ni se dea voie să călătorim pe baza unui pașaport medical, așa cum s-a încercat să ni se impună un certificat medical în pandemie. Aveți oastea, aveți arma care este votul, nu trebuie decât să ascultăm chemarea la luptă și să facem ceea ce trebuie! Pe 9 iunie vom învinge! Dumnezeu să ne ajute!”, a conchis Claudiu Târziu.

Cristina Dumitrescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, le-a vorbit celor prezenți despre cât de importantă este lupta pe care o ducem până, și, pe 9 iunie.

“Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume. Vocea poporului român trebuie să se facă auzită! Iar pentru asta avem nevoie de patrioți în Parlamentul European, dar și în administrația publică locală! Nu de politicieni de carton! Suntem mebru cu drepturi depline în Uniunea Europeană, încă din ianuarie 2007 și credem într-o Europă puternică, care să răspundă tuturor nevoilor cetățenilor ei. Interesele României trebuie să primezee atunci când vorbim de apartenența noastră la marea familiee europeană. În data de 9 iunie, poporul român are de dus o luptă importantă și trebuie să se prezinte la urne! Pentru a face alegerea între globalismul reprezentat de coaliția toxică PSD-PNL și patriotismul promovat de AUR!
Pot încerca să vă convingă că votul dumneavoastră nu contează, că toți politicienii sunt la fel, că oricum alții decid, nu dumneavoastră. Însă, nu este așa!

Cristina Dumitrescu a continuat apoi cu un exemplu edificator:

“Am să vă spun o povestioară de prin 2019, în primăvară, când se adunau semnături pentru alegerile europarlamentare. La metroul de la Piața Victoriei am văzut o mare mulțime de oameni. Și îmi spune colegul meu Adi: Ia uite, a ieșit PNL-ul la strâns semnături! Și zic: Da, sunt destul de mulți… Zice: Dar au ieșit și cu circul după ei. Și zic: Care circ? Zice: Păi uite, e Rareș Bogdan acolo. Am traversat strada și imediat ce am traversat strada m-am simțit cuprinsă de umăr de cineva. Cine credeți că era? Ludovic Orban! Era la PNL pe vremea aceea. Și spune: Doamnă, vă rog frumos, puteți să ne acordați o semnătură de susținere pentru alegerile europarlamentare? Și spun: Nu, îmi pare rău, am seemnat deja pentru altcineva. Și mă întreabă: Dar se poate ști pentru cine ați semnat? Zic: Da, sigur, nu este niciun secret. Pentru un independent: George Simion. Spune: Doamnă, știți că aveți un vot pierdut dacă votați un independent? Și zic: Nu, domnule Orban, votul meu nu va fi niciodată unul pierdut! Și asta ar trebuie să rețină toți românii: că votul meu și al dumneavoastră, al tuturor celor care l-ați votat pe George Simion la alegerile europarlamentare din 2019, nu a fost un vot pierdut! Chiar dacă el nu este europarlamentar, acest vot a dus la nașterea celui mai importante mișcări de redeșteptare națională! S-a născut România Mare, în Europa, în august, iar în decembrie a luat naștere Alianța pentru Unirea Românilor. Votul dumneavoastră nu a fost pierdut, al meu nu a fost pierdut și iată ce am reușit în toți acești ani! Și astfel de afirmații aș vrea să audă toți oamenii care nu votează. Care stau liniștiți în case în ziua votului și nu îi interesează viitorul lor. Nu își dau seama că acest fapt, dezinteresul lor, îi va afecta la un moment dat. Și aș vrea să iasă totuși la vot și să fie atenți pe cine votează, pentru că toate aceste afirmații au de fapt ca scop demoralizarea poporului român. Inducerea acelei idei false, că bătălia nu este importantă. Dar, vă gândiți, dacă Ștefan cel Mare nu ar fi dus bătălia de la Podul Înalt, dacă Mihai Viteazu nu ar fi dus bătălia de la Giurgiu, dacă tu nu ajungi la vot, asta înseamnă că mercenarii coaliției toxice vor avea o putere de vot de 2 sau de 3 ori mai mare și ei îți vor decide viitorul. Nu îi lăsați să facă acest lucru! Asta ți-o spun ție, alegătorule, care poți merge pe 9 iunie la vot! Și poți trimite patrioți în Parlamentul European și poți trimite patrioți în administrația publică locală! Nu te mai lăsa amăgit că votul tău nu contează! Pe 9 iunie avem o luptă grea de dus! Pe 9 iunie, mergeți la vot! Puneți ștampila pe cele 5 buletine de vot pe AUR și faceți alegerea de AUR, pentru că puteți schimba destinul acestei țări!”

Gelu Margină, candidatul AUR pentru funcția de președinte al CJ Bacău, s-a adresat publicului care l-a ovaționat, spunându-le:

“Oameni de AUR ai acestui județ,  pe 9 iunie o să realizăm o revoluție în România, care va fi o revoluție a ștampilei. Va aduce la putere în România adevărații patrioți și nu slugile altor interese pe plan mondial”, a zis, în deschidere, acesta.

Apoi, a continuat:

“După alegerile din data de 9 iunie, colegii noștri patrioți aflați astăzi aici, între noi, vor merge la Bruxelles, acolo unde vor apăra interesele atât ale noastre, celor care ne aflăm în țară, dar și interesele tuturor românilor care vor lucra în străinătate. Mai bine zis, vor apăra toate drepturile românilor, oriunde s-ar afla”.

“Pentru ca acest lucru să se întâmple, dragii mei, mergeți din casă în casă, mergeți și discutați cu oamenii pe stradă și pe 9 iunie trebuie să facem o schimbare covârșitoare în România, pentru că dacă anul acesta nu vom reuși să facem această schimbare, peste patru ani globalismul va fi atât de adânc pătruns în toate statele europene și în țara noastră, încât nu știu ce mai putem salva”, a încheiat Gelu Margină.

Dragoș Ștefan, candidatul AUR la Primăria Bacău, i-a întrebat pe băcăuani de ce creded că le este frică celor de la PSD și PNL de AUR, de ce cred că ne jignesc?

“Vă spun, pentru că le este frică! Pentru că noi spunem adevărul! De asta au comasat alegerile. De asta ne mint zi de zi. Pentru că, în realitate, ne apropiem de 30% în sondaje! De asta ne mint! Și în sondajele făcute de ei. Noi nu facem sondaje, dragi băcăuani.Nouă ne este suficient să stăm de vorbă cu dumneavoastră. De acolo știm că ne iubiți și că așteptați lucruri mărețe de la noi. Alături de mine am o echipă de oameni vrednici la Consiliul Local. Oameni care știu clar ce au de făcut. Poate că nu suntem perfecți. Dar de un lucru sunt sigur: avem soluții și suntem mai buni ca ei! Oameni buni, dragi prieteni, pe 9 iunie se scrie prima pagină din viitor! Să nu vă fie indiferent ce se întâmplă! Mergeți și sprijiniți AUR! Vorbiți cu rudele, prietenii și colegii dumneavoastră. AUR este alegerea corectă! Pe 9 iunie câștigăm! Victorie!”, a spus acesta.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

  Adresată: Domnului Florin-Ionuț BARBU, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Situația industriei de morărit […]
Adresată:  Doamnei Raluca TURCAN, ministru al Culturii De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18.06.2024 Obiectul întrebării: Protejarea și recuperarea operelor lui Brâncuși de […]
Președintelui AUR, George Simion, i s-a restricționat astăzi accesul în incinta Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune o solicitare de restituire a telefonului mobil, confiscat în mod abuziv de procurori. „E o țară în care procurorii au voie să te ridice în mod […]
Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR). „Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne […]
  Adresată:  domnului Alexandru RAFILA, ministrul Sănătății De către: Senator Gheorghe Adrian CĂTANĂ Circumscripția electorală: nr. 34 Sibiu Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18/06/2024 Obiectul interpelării: fără sprijin guvernamental în țară nu se mai produc medicamente inovative Stimate domnule ministru, România nu mai produce […]
  Adresată: Doamnei Luminiţa-Teodora ODOBESCU, Ministrul Afacerilor Externe De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Înființarea Institutului Cultural Român la Cernăuți […]