Roman Nicolae – declarație politică – “Poporul român trebuie să ştie – Perpetuarea naţiei poate fi în pericol!”

Domnul Nicolae Roman:

Domnule preşedinte de şedinţă,

Doamnelor şi domnilor colegi,

Astăzi, fiindcă poporul român trebuie să ştie, mă voi referi la tema “Perpetuarea naţiei poate fi în pericol!”

Din analiza comentariilor referitoare la vaccinare, făcute în spaţiul public de către unii medici şi specialişti, rezultă mai multe concluzii, pe care doresc să vi le prezint.

Pentru a nu încălca cutuma cu timpul, eu am identificat, vă spun, 6 dintre ele, dar le voi prezenta pe ultimele două.

5. Întreaga campanie mass-media de promovare şi de îndemn la vaccinare, dar mai ales atitudinea ministrului educaţiei, care anunţă triumfalist numărul de copii vaccinaţi zilnic, creează confuzie privind scopurile acţiunii.

6. Conform afirmaţiilor de pe contul personal, doamna Ursula von der Leyen susţine – citez – “S-au securizat 1,8 miliarde doze pentru 2022 şi 2023”, ceea ce creează pentru cele 508 milioane de persoane ale Uniunii Europene suspiciuni privind scopul acestei activităţi. Actualele produse nu asigură protecţia, deci nu au efect imunizant, fiind necesară reluarea vaccinării în anii care urmează. Afirmaţia potrivit căreia vaccinarea masivă a populaţiei este soluţia salvatoare, înseamnă că este falsă.

Ritmul lent de vaccinare ne poate duce la concluzia că pentru campaniile de vaccinare viitoare este posibil să se aplice măsuri abuzive de determinare a populaţiei pentru a participa. Certificatul de vaccinare este de fapt unul de control al acţiunii de imunizare, nu de liberă circulaţie.

Japonia consideră că este inacceptabil să se administreze cetăţenilor săi un produs insuficient testat şi a cerut Companiei Pfizer date suplimentare.

De ce Guvernul României nu a cerut niciun fel de garanţii pentru a-şi proteja cetăţenii, dar a acordat, în schimb, imunitate firmelor producătoare?

De ce nu este informată populaţia că nu s-au făcut studii de genotoxicitate, adică capacitatea de a produce mutaţii genetice, şi nici de carcinogenitate, adică capacitatea de a induce cancer, deşi lipsa acestor studii este menţionată în prospecte?

Acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin. Situaţia este susceptibilă de a avea consecinţele menţionate anterior?

Tot mai multe voci afirmă public că vaccinarea copiilor nu trebuie să se întâmple, fiind posibilă afectarea genetică a acestora şi, implicit, a naţiei noastre.

Pentru cei constituiţi în instrumentarea acestei dictaturi politico-medicale transfrontaliere, le spun de la această înaltă tribună un singur lucru – Jos ghearele de pe copiii României! 

Deputat AUR, Circumscripţia 10 Buzău, Nicolae N. Roman.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MAI MULTE ARTICOLE

Către: Domnul Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății Domnul Attila-Zoltán Cseke, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adresată de către: Senator Adrian Costea Circumscripţia electorală: 23 Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Obiectul întrebării: Deficitul de medici de familie în România Data: 22 iunie 2022 Stimați Domni Miniștri, […]
Adresată: Domnului Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Dorinel Cosma Circumscripţia electorală: Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Controalele la  societățile comerciale ce practică arderi ilegale de deșeuri Stimate domnule Ministru, Pe 14 aprilie au avut loc […]
 Adresată:  Domnului ministru Carol Eduard NOVAK, Ministrul Sporturilor De către:  Domnul Senator Sorin Cristian MATEESCU  Circumscripţia electorală nr.14 Constanța,  Grupul  Parlamentar  AUR – Senat  şi prezentată în şedinţa Plenului din 22.06.2022 Obiectul întrebării : situația în care fostului mare fotbalist  Stelian Carabaș  i s-a îngrădit dreptul […]
Adresată: Domnului Ministru al Transporturilor Și Infrastructurii, Sorin Mihai GRINDEANU De către: Senator Andrei BUSUIOC Circumscripția electorală: NR. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Obiectul întrebării: Probabilitatea dezvoltării unui drum de mare viteză pe ruta Tișița- Vama Albița. Data: 22.06.2022 Stimate domnule ministru, Sorin […]
Către: Domnul Sorin Mihai Câmpeanu, Ministrul Educației Adresată de către: Evdochia Aelenei Circumscripția electorală: Nr. 14, Constanța Grupul Parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) Ședința Senatului din: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Clarificări cu privire la măsuri de prevenirea abandonului școlar Domnule Ministru, Proiectul „România Educată” a început […]
Adresată: Domnului Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Andrei HANGAN Circumscripţia electorală: nr. 9 – Brăila Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 22.06.2022 Obiectul întrebării: Protejarea arborilor remarcabili Stimate domnule Ministru, România nu are, până la acest moment, o legislație […]