Roman Nicolae – declarație politică – “Poporul român trebuie să ştie – Perpetuarea naţiei poate fi în pericol!”

Domnul Nicolae Roman:

Domnule preşedinte de şedinţă,

Doamnelor şi domnilor colegi,

Astăzi, fiindcă poporul român trebuie să ştie, mă voi referi la tema “Perpetuarea naţiei poate fi în pericol!”

Din analiza comentariilor referitoare la vaccinare, făcute în spaţiul public de către unii medici şi specialişti, rezultă mai multe concluzii, pe care doresc să vi le prezint.

Pentru a nu încălca cutuma cu timpul, eu am identificat, vă spun, 6 dintre ele, dar le voi prezenta pe ultimele două.

5. Întreaga campanie mass-media de promovare şi de îndemn la vaccinare, dar mai ales atitudinea ministrului educaţiei, care anunţă triumfalist numărul de copii vaccinaţi zilnic, creează confuzie privind scopurile acţiunii.

6. Conform afirmaţiilor de pe contul personal, doamna Ursula von der Leyen susţine – citez – “S-au securizat 1,8 miliarde doze pentru 2022 şi 2023”, ceea ce creează pentru cele 508 milioane de persoane ale Uniunii Europene suspiciuni privind scopul acestei activităţi. Actualele produse nu asigură protecţia, deci nu au efect imunizant, fiind necesară reluarea vaccinării în anii care urmează. Afirmaţia potrivit căreia vaccinarea masivă a populaţiei este soluţia salvatoare, înseamnă că este falsă.

Ritmul lent de vaccinare ne poate duce la concluzia că pentru campaniile de vaccinare viitoare este posibil să se aplice măsuri abuzive de determinare a populaţiei pentru a participa. Certificatul de vaccinare este de fapt unul de control al acţiunii de imunizare, nu de liberă circulaţie.

Japonia consideră că este inacceptabil să se administreze cetăţenilor săi un produs insuficient testat şi a cerut Companiei Pfizer date suplimentare.

De ce Guvernul României nu a cerut niciun fel de garanţii pentru a-şi proteja cetăţenii, dar a acordat, în schimb, imunitate firmelor producătoare?

De ce nu este informată populaţia că nu s-au făcut studii de genotoxicitate, adică capacitatea de a produce mutaţii genetice, şi nici de carcinogenitate, adică capacitatea de a induce cancer, deşi lipsa acestor studii este menţionată în prospecte?

Acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin. Situaţia este susceptibilă de a avea consecinţele menţionate anterior?

Tot mai multe voci afirmă public că vaccinarea copiilor nu trebuie să se întâmple, fiind posibilă afectarea genetică a acestora şi, implicit, a naţiei noastre.

Pentru cei constituiţi în instrumentarea acestei dictaturi politico-medicale transfrontaliere, le spun de la această înaltă tribună un singur lucru – Jos ghearele de pe copiii României! 

Deputat AUR, Circumscripţia 10 Buzău, Nicolae N. Roman.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Pentru a evita în viitor eșecuri de magnitudinea celui înregistrat pe 8 decembrie, România trebuie să facă o ajustare fermă și rapidă a raporturilor bilaterale cu țările care îi prejudiciază interesele politice și economice la nivelul Uniunii Europene. Gestul paradoxal și ilogic al reprezentantului Olandei, prin […]
AUR
Ratarea aderării la Spațiul Schengen este un eșec monumental de politică externă al Președintelui Iohannis și al Guvernului Ciucă. Pentru români, este o trezire cruntă la realitate și o dovadă în plus că umilința, compromisurile, lașitatea și impostura nu sunt instrumente cu care să poată fi […]
Adresată:  Domnului Nicolae-Ionel CIUCĂ, prim-ministru al României                    Domnului Lucian ROMAȘCANU, ministru al Culturii De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 07/12/2021 Obiectul întrebării: […]
Deputatul AUR, Dumitru-Viorel Focșa, a declarat că AUR a inițiat un proiect de lege care a fost în această săptămâna dezbătut în Comisia pentru Energie de la Senat și care prevede fuziunea dintre 2 coloși de producere a energiei electrice: CE Oltenia și Hidroelectrica. Potrivit deputatului […]
Deputatul AUR, Antonio Andrușceac, a declarat, în cadrul conferinței săptămânale de presă, că AUR își dorește să vadă în bugetul de stat și acele proiecte benefice pentru țară pe care le va depune opoziția. Liderul deputaților AUR a precizat că AUR se va opune unui buget […]
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a declarat, în cadrul conferinței de presă săptămânale, că pretextul invocat de Cancelarul Austriei că prin România sau din România există fluxuri masive de imigranți ilegal este unul rușinos din punctul de vedere al AUR. Liderul […]