Ramona Ioana Bruynseels este candidatul AUR pentru Primăria Sector 1 | FOTO&VIDEO

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat joi, 28 martie, candidatul pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei în persoana Ramonei Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels este președinte al Organizației de Femei AUR. Are un masterat la Universitatea Harvard Școala de Guvernare încheiat cu premii și onoruri speciale. Este absolventă de Drept la Cluj ca șef de promoție. Are o vastă experiență în sectoarele guvernamental, non-guvernamental, în mediul bancar și investiții, învățământ universitar. A fost plecată timp de 6 ani în Statele Unite ale Americii și Africa de Sud. Este mamă a două fetițe.

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, a spus despre candidatul partidului la Primăria Sectorului 1 că este o persoană care are educația necesară, a lucrat în zona antreprenorială privată și are și experiență administrativă.

„Ca și în cazul președintelui Klaus Iohannis, cetățenii din Sectorul 1 au crezut că un străin va face o treabă foarte bună. Însă, ghinion! Ca și în cazul lui Iohannis, asistăm la o mare dezamăgire și nu am făcut decât să înlocuim un baron de la PSD, cu un baron de la USR, care a început să schimbe persoane pe funcții existente cu altele din partid. A început să paraziteze instituția Primăriei. Aici, în Sectorul 1, AUR merge la victorie, merge să înlocuiască actualul primar cu un primar care să merite. AUR, pe 9 iunie, va fi partidul care va da primarul pentru Sectorul 1”, a precizat Marius Lulea.

Potrivit acestuia, „la 4 ani de când a preluat mandatul, actual primar și fostul primar, pentru că va fi fostul primar, se comportă de parcă e tot în opoziție: și la 4 ani de când a luat mandatul, tot alții sunt de vină pentru nerealizările din sector”.

La rândul său, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului București, Mihai Enache, a afirmat că Sectorul 1, cel mai bogat sector al Bucureștiului, vine după ani și ani de zile de proastă administrare.

 „Capitala noastră nu mai are nevoie de primari care după patru ani să se laude cu realizări constând în numărul de plângeri penale și numărul de blocaje pe care le-au realizat, blocând, de fapt, dezvoltările, investițiile și bunăstarea. AUR propune primari și consilieri locali care să construiască, să dezvolte și să deblocheze. Alegerea de AUR pentru Sectorul 1 este doamna Ramona Ioana Bruynseels, care va fi ajutată de consilieri locali de AUR, oameni cu realizări în viața socială, în activități economice, oameni care au experiență în administrație, oameni care au construit și au dezvoltat afaceri. Am încredere în doamna Bruynseels că va fi gata și va reuși să câștige această bătălie pe care o are de dus cu un primar în funcție, care este practic înfrânt de propriile sale nereușite, și cu cel propus de Partidul Comasat Român”, a spus Mihai Enache.

În cadrul evenimentului de prezentare, Ramona Ioana Bruynseels a declarat despre Sectorul 1 că imaginea pe care acesta o avea era de  sectorul verde, „capitala” Capitalei, sectorul cel mai curat, cel mai bine organizat, sectorul care nu numai că își propusese să anvelopeze toate blocurile, ci și toate casele, să schimbe lifturile, numai că în ultimii zece ani a rămas în urmă și acum acestuia i se potrivește un singur cuvânt, acesta fiind dezastru.

„Am decis să candidez pentru funcția de primar al Sectorului 1 din partea Alianței pentru Unirea Românilor. Le promit cetățenilor din Sectorul 1 că nu am să îi dezamăgesc. Misiunea mea și a echipei AUR este ca împreună cu fiecare locuitor al sectorului nostru să readucem mândria de locuitor și cetățean al sectorului, demnitatea, să aducem dezvoltarea și, în același timp, siguranța, ordinea și curățenia. Lucruri fundamentale, elementare, pentru orice primar, dar care iată că în ultimii patru ani în Sectorul 1 s-au dovedit să fie extrem de scumpe, pentru că nu le-am prea văzut”, a subliniat candidatul AUR la Primăria Sectorului 1.

Ramona Ioana Bruynseels a mai adăugat: „Sunt femeie, sunt mamă și sunt soție. Ca orice femeie știu importanța curățeniei și a ordinii. Doamna Clotilde Armand este excepția de la regulă, pentru că dânsa ne-a dezamăgit atunci când șobolanii roiau prin sector, atunci când gunoaiele ne cuprindeau viețile. Ei bine, pentru că femeile știu foarte bine cum să facă ordine acasă, în același stil trebuie să știm și să ne ocupăm și de sectorul nostru.

Dar curățenia nu se referă doar la ceea ce este în exterior, pe străzi, ci se referă și la ce se întâmplă în Primărie. Vreau să vă anunț cu această ocazie că încep curățenia în Sectorul 1 intrând direct și masiv în tot ceea ce înseamnă aparatul de lucru al Primăriei. Pentru că aici cei care au venit și sunt sinecuri, pile și relații îi domină pe ceilalți și nu îi lasă să se manifeste, nu îi lasă să iasă în față, sunt unii buni care muncesc, muncesc și pentru aceste sinecuri. Ei bine, s-a dus vremea acestor sinecuri! Oamenii capabili trebuie scoși, în primul rând, și ei trebuie să își facă datoria față de sector. Și, numai cu un aparat de lucru eficient poți să schimbi cu adevărat viața oamenilor din acest sector și calitatea serviciilor publice”.

Printre prioritățile candidatului AUR pentru Primăria Sectorului 1 se numără responsabilitatea, ordinea, curățenia, dezvoltarea și familia Sectorul 1.

AUR își asumă responsabilitatea de a oferi locuitorilor Sectorului 1 o opțiune reală și serioasă pentru viitorul lor. Candidatura Ramonei Ioana Bruynseels subliniază angajamentul nostru ferm față de această misiune și suntem hotărâți să muncim alături de ea pentru a aduce schimbarea pe care bucureștenii din Sectorul 1 o merită.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Marcel Ciolacu a organizat astăzi o ședință de urgență la Guvern din cauza riscului de blackout. O întâlnire care, dacă nu ar fi fost politicile distructive din domeniul energetic ale PSD și PNL din ultimii 34 de ani, nu ar fi trebuit să aibă loc. Care […]
Claudiu Târziu Parlamentul European Ursula von der Leyen
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, Claudiu Târziu, a declarat, în contextul sesiunii plenare desfășurate la Strasbourg în cadrul căreia Ursula von der Leyen a fost aleasă cu 401 voturi din 707 valabil exprimate pentru conducerea Comisiei Europene, […]
Delegația AUR în Parlamentul European a votat astăzi împotriva desemnării Ursulei von der Leyen pentru încă un mandat de președinte al Comisiei Europene. În schimb, europarlamentarii PSD – PNL – USR – UDMR au susținut-o entuziaști și au ridicat mâna aprobator pentru continuarea tuturor politicilor de […]
Parlamentul European a votat în 17 iulie, cu o largă majoritate, rezoluția privind sprijinul continuu al Ucrainei. Europarlamentarii AUR, din rândurile cărora face parte și Gheorghe Piperea,  au votat CONTRA acestei rezoluții. Gheorghe Piperea explică ce trebuie să știe românii despre rezoluția privind sprijinul continuu al […]
AUR votat împotriva implicării militare a UE în Ucraina
Delegația AUR din Parlamentul European s-a poziționat împotriva unei rezoluții privind „necesitatea ca UE să sprijine Ucraina continuu”. Textul redactat de grupul Popularilor Europeni, din care fac parte atât partidul Ursulei von der Leyen, cât și PNL, propune aruncarea Europei în haos economic și aducerea frontului […]
Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii la alegerile europarlamentare! Astăzi, europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcția de președinte al Parlamentului European! Nu putem să fim de acord cu politica dusă de doamna Metsola în ultimii ani, o politică ce a […]