Ramona Ioana Bruynseels (AUR): „Este momentul ca guvernul să se concentreze pe a scoate România cu demnitate din această nouă umilință!”

„Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!  În problema chemării în judecată din partea Pfizer, e momentul ca măcar acum să începem să negociem. Adică să punem piciorul în prag.

Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro, asa cum v-ați obișnuit să o faceți de frica celor de la Bruxelles.

Pensionarii, medicii, profesorii, fermierii, transportatorii, chiar și unii angajați din sectorul public, salariații cu salariu minim pe economie, ca să nu mai vorbesc de persoanele cu handicap, mamele singure si mulți mulți alții, au nevoie de acești bani. Cum să aruncăm atâția bani pe fereastră?

A fost de ajuns cadoul de 1 miliard de euro oferit OMV anul trecut, un cadou făcut și fără a primi ceva în schimb. A fost de ajuns cât am aruncat deja pe aceste vaccinuri, pt  a se îmbogăți unii.

Haideți să ne repliem măcar acum! Da, există un contract, știm implicațiile, însă voi știți cel mai bine cum a fost el făcut, la îndemnurile cui!

Contactați reprezentanții Ungariei și Poloniei și faceți front comun cu aceste două state care și ele sunt date în judecată de aceeași Pfizer.

Ridicați problema la nivelul Comisiei Europene și mergeți până în pânzele albe amintindu-le cum a fost și explicând că, mai ales dupa toate concesiile pentru Ucraina, nu ne mai permitem să plătim și banii aceștia.

Cereți sprijinul altor state și puneți subiectul pe agenda Parlamentului European!

Strigați tare după sprijin! Nu continuați să acceptați toate aceste umilințe! Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!!!

Raspunderea celor vinovați pe plan intern – ocupați-va de ea când vine timpul, pentru că noi toți ne-am saturat să plătim cu bunăstarea noastră pentru cei care fac greșeli pe bani publici, știind că răspunderea ministerială nu funcționează în România.

Domnilor,

Este momentul să vă concentrați pe a scoate România cu demnitate din această nouă umilință!

Și, nu în ultimul rând, nu uitați de oameni! Comunicați transparent cu românii!!! Până când ne mai țineți în dezinformare?”, a declarat președinta organizației femeilor din AUR, Ramona Ioana Bruynseels.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR a luat act de protestele românilor în privința amplasării statuii Hidra a sculptorului contemporan Costin Ioniță în fața grupului statuar al Voievozilor Români, lucrare de artă de for public, din perioada interbelică, șapte dintre statui fiind incluse în lista monumentelor istorice. Întrebarea legitimă este cine […]
Demiterea șefului APIA, Ionuț Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri nu este altceva decât o mascaradă făcută de ministrul PSD al agriculturii, Florin Barbu, nimeni altul decât marioneta lui Paul Stănescu, doar pentru a ascunde adevăratul […]
Alături de activistul Tiberiu Boșutar, dăm startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, prin care vrem să aducem investigații de proporții despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care […]
Alianța pentru Unirea Românilor îi îndeamnă pe românii patrioți, indiferent de culoarea politică, să se alieze la alegerile locale împotriva reprezentanților PNL-PSD, care țin România în subdezvoltare de mai bine de 30 de ani. „Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm […]
Adresată: Domnului Tudorel ANDREI, Președinte al Institutului Național de StatisticăDe către: Deputat Boris VOLOSATÎI, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țăriiCircumscripția: nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara graniţelor ţăriiObiectul întrebării: Datele recensămintelor generale ale populației României privind […]
Către: Domnul Ion-Marcel CIOLACU, Prim-ministrul RomânieiDe la:Dan TANASĂ, Deputat AUR, circumscripția electorală 28 Mureş Subiectul întrebării: Renovarea Palatului Victoria Stimate domnule Prim-ministru, Având în vedere anunțul recent al Premierului Marcel Ciolacu privind planurile de reabilitare a Palatului Victoria, finanțate cu fonduri europene, exprimăm preocupare specială asupra […]