Ramona Ioana Bruynseels (AUR): „Este momentul ca guvernul să se concentreze pe a scoate România cu demnitate din această nouă umilință!”

„Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!  În problema chemării în judecată din partea Pfizer, e momentul ca măcar acum să începem să negociem. Adică să punem piciorul în prag.

Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro, asa cum v-ați obișnuit să o faceți de frica celor de la Bruxelles.

Pensionarii, medicii, profesorii, fermierii, transportatorii, chiar și unii angajați din sectorul public, salariații cu salariu minim pe economie, ca să nu mai vorbesc de persoanele cu handicap, mamele singure si mulți mulți alții, au nevoie de acești bani. Cum să aruncăm atâția bani pe fereastră?

A fost de ajuns cadoul de 1 miliard de euro oferit OMV anul trecut, un cadou făcut și fără a primi ceva în schimb. A fost de ajuns cât am aruncat deja pe aceste vaccinuri, pt  a se îmbogăți unii.

Haideți să ne repliem măcar acum! Da, există un contract, știm implicațiile, însă voi știți cel mai bine cum a fost el făcut, la îndemnurile cui!

Contactați reprezentanții Ungariei și Poloniei și faceți front comun cu aceste două state care și ele sunt date în judecată de aceeași Pfizer.

Ridicați problema la nivelul Comisiei Europene și mergeți până în pânzele albe amintindu-le cum a fost și explicând că, mai ales dupa toate concesiile pentru Ucraina, nu ne mai permitem să plătim și banii aceștia.

Cereți sprijinul altor state și puneți subiectul pe agenda Parlamentului European!

Strigați tare după sprijin! Nu continuați să acceptați toate aceste umilințe! Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!!!

Raspunderea celor vinovați pe plan intern – ocupați-va de ea când vine timpul, pentru că noi toți ne-am saturat să plătim cu bunăstarea noastră pentru cei care fac greșeli pe bani publici, știind că răspunderea ministerială nu funcționează în România.

Domnilor,

Este momentul să vă concentrați pe a scoate România cu demnitate din această nouă umilință!

Și, nu în ultimul rând, nu uitați de oameni! Comunicați transparent cu românii!!! Până când ne mai țineți în dezinformare?”, a declarat președinta organizației femeilor din AUR, Ramona Ioana Bruynseels.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]
Georgiana Teodorescu, candidat AUR, a prezentat duminică, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul din Alianței pentru Unirea Românilor, noi informații privitoare la fraudele electorale care se află astăzi în desfășurare. ”Prima și cea mai gravă despre care am aflat recent și […]