Ne-am propus reconstrucția României și restaurarea normalității în lumea europeană! FOTO & VIDEO

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, vineri, 17 mai, în județul Mureș, la Sighișoara și la Târgu Mureș.

În urma unui flashmob organizat în centrul orașului Sighișoara, participanții au ajuns în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, acolo unde erau așteptați de sute de persoane care au intonat la unison, împreună cu cei de pe scenă, imnul național al României.

George Simion, președintele AUR, le-a vorbit celor prezenți, spunând: ”Faptul că am vrut să facem acest eveniment aici nu este o coincidență. Unde altundeva să organizezi o lansare de campanie, dacă nu într-unul dintre cele mai simbolice locuri pentru ardeleni?”

”Vor spune mulți, au spus deja, că am venit aici să provocăm. Am văzut cu toții ce au transmis liderii corupți, liderii murdari, liderii șovini ai UDMR acum câteva zile, în urma discursului pe care l-am avut în județul Satu Mare, în Cetatea Ardud. Că instig la ură interetnică și că îi atac pe frații noștri maghiari.

Au omis, bineînțeles, că asta fac ei – omit, mint, dezinformează, și au uitat cumva să arate partea în care am spus că avem obligația, avem datoria și avem în noi iubire față de fiecare cetățean al României, indiferent de etnie. Român, maghiar, rrom, lipovean, turc sau de alte naționalități. Ați văzut și voi melodia: Suntem Made în România! Doar domnul Ciolacu nu a înțeles că nu există diferențe între ardeleni, între munteni, între mureșeni, între maramureșeni – unde o să fim duminică. Le-am și explicat oaspeților noștri pe care i-am avut luna trecută din toată Europa și din toată lumea la Conferința Internațională, că noi aici, în România, mai glumim și că prim-ministrul nostru a făcut o glumă la adresa moldovenilor. Dar toată țara știe că Marcel Ciolacu nu e moldovean, cel mai probabil este rrom. Și îi iubim pe frații noștri rromi! Oricum aleg ei să-și spună – și rromi, și țigani, și maghiari – suntem toți cetățeni ai acestei țări, cu toții am fost mințiți și am fost duși cu zăhărelul de către actuala clasă politică, fie că vorbim de PSD, PNL sau UDMR”, a continuat George Simion.

”Acesta nu este un discurs al urii, ci este o constatare a stării de fapt în care se află țara noastră. Faptul că AUR și George Simion atacă și PSD-ul și PNL-ul pentru modul în care și-au bătut joc de români în ultimii 34 de ani înseamnă oare că urăsc românii? Nicidecum. Fac asta pentru că iubesc România cu fiecare părticică din corpul meu. Suntem aici, în Târgu Mureș, să transmitem același mesaj pe care l-au transmis strămoșii noștri la 1848: că nu mai vrem să fim iobagi în propria țară, că suntem pregătiți să luptăm până la capăt pentru ca drepturile românilor, indiferent de etnie, să fie respectate. Suntem aici să vă spunem că nu vom face niciun pas înapoi în fața trădătorilor care vor să ne pună în genunchi și care vor să ne controleze destinele.

A venit vremea deșteptării naționale. A momentului „zero” al generației noastre. Este timpul să ne luăm țara înapoi din mâinile unui sistem care a vrut să ne fure viitorul. Până aici! Suntem în ultimul ceas! E momentul să facem scut în jurul familiei, credinței, libertății și poporului, cum au făcut strămoșii noștri care s-au jerfit pentru țară de atâtea ori”, a mai susținut George Simion în discursul său de la Târgu Mureș.

În cadrul discursului său, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și liderul senatorilor AUR, a vorbit, la Târgu Mureș despre importanța alegerilor din data de 9 iunie, cele locale și cele europarlamentare, dar și despre cele ce urmează, Parlamentare și Prezidențiale.

”Pe 9 iunie, anul curent, ca și în celelalte rânduri de alegeri care vor urma, pentru Parlamentul Național și pentru Președinția României, avem de ales între noi și ei. Când spun NOI, mă refer la toți românii, la toți bunii români, indiferent de originea lor etnică. Cetățeni români, maghiari, polonezi, rromi, germani, ruși, ucraineni, tătari, turci, dar români. Oameni care nu se rușinează de România, oameni care vor să rămână în România, oameni care vor ca România să fie din nou ce a fost și mai mult decât atât, oameni cărora le pasă de frații noștri români, care au fost siliți să plece din țară ca să trăiască mai bine, să trăiască decent.

Oameni care vor să facă din România ceea ce România merită să fie, un paradis, o țară râvnită, o țară iubită, o țară în care merită să trăiești și în care merită să te întorci.

Noi toți putem să facem acest lucru. Noi suntem noi, iar ei sunt hoții, corupții, ticăloșii, cei care ne-au batjocorit, care ne-au jefuit, care ne-au umilit, care ne-au vândut de 34 de ani încoace, care au nesocotit permanent interesul nostru, al cetățenilor obișnuiți, interesul nostru, al națiunii române, care depășește ipostaza poporului de astăzi, interesul nostru ca stat, care trebuie să facă ceva pe lumea asta, care trebuie și poate să fie important în această lume.

Ei care s-au transformat în baroni locali, care s-au înavuțit, care au furat într-atât de mult încât le-ar ajunge cât trei generații să trăiască. Fără să mai muncească. Nici nu au muncit vreodată. Ei, cei care fac toate mizeriile posibile politice, pentru a rămâne la putere, pentru a-și păstra privilegiile, pentru a putea în continuare să ne fure libertatea, să-și bată joc de sănătatea noastră, să ne lase să murim cu zile în spitale, să accepte toate porcăriile ideologice care vin de la Bruxelles cu fruntea plecată, pentru că și ei sunt lăsați mai departe de Bruxelles să facă tot ce vor să facă”, a spus Claudiu Târziu.

Acesta a subliniat: ”Ei acceptă ideologia de gen. Acceptă pornografia în școli. Acceptă să ni se interzică încălzirea cu lemne. Acceptă să ni se închidă minele. Acceptă să ni se distrugă industria. Acceptă să fim puși mereu și mereu în genunchi. Acceptă să fim la coada Europei. Acceptă orice pentru a rămâne la putere. Și o fac cu votul clienților lor politici. A celor care atârnă de ei, care primesc contracte grase, care populează instituțiile statului fără să aibă nici un fel de recomandare pentru asta, nici o calitate și nici o competență, care nu se ocupă cu nimic acolo altceva decât să se îndestuleze.

Toți aceștia sunt EI. Iar NOI, românii, avem de făcut un lucru important: să punem punct deconstrucției României, să punem punct umilinței la care suntem supuși și să începem reconstrucția României și să începem să ne ridicăm în picioare. Aici și la Bruxelles. Iar acolo, prin oastea de patrioți pe care dumneavoastră, cu votul dumneavoastră, o veți trimite, să restaurăm normalitatea alături de alți patrioți, conservatori și suveraniști din statele celelalte ale Uniunii Europene. Dumnezeu să ne ajute să facem ceea ce ne-am propus: reconstrucția României și restaurarea normalității în lumea europeană!”

Dan Tanasă, candidatul AUR pentru Primăria Brașov și deputat de Mureș, s-a adresat publicului prezent la eveniment spunând că o serie întreagă de păcălici, de tiriplici, de sfertodocți ne acuză pe noi, pe AUR, că vrem să scoatem România din Uniunea Europeană și din NATO.

”Nu! Vrem să îi scoatem pe globaliști din Uniunea Europeană. Vrem să îi scoatem din Uniunea Europeană pe cei care ne spun că doi bărbați formează o familie. Vrem să îi scoatem din Uniunea Europeană pe cei care vor să distrugă identitatea noastră națională europeană prin importul masiv de imigranți. Pe ăia vrem să îi scoatem noi din Uniunea Europeană. Pe 9 iunie PSD, PNL, UDMR și USR vă spun să votați o listă de anonimi, o listă de sfertodocți. O listă de cozi de topor. Prin comparație, AUR vă spune să votați o listă de profesori universitari, de doctori, de intelectuali, de scriitori, de întreprinzători. Dacă vă întreb acum, rapid, o să-mi spuneți unul sau două nume de pe listele celorlalte partide. În rest, sinecuri, anonimi, mulți dintre ei care stau și dorm la Bruxelles de ani de zile și care atunci când România a avut nevoie de ei, au tăcut în cazul Schengen, au tăcut în cazul batjocoririi intereselor noastre naționale. PSD și PNL vă spun că rostul nostru ca neam este să culegem sparanghelul din Germania, să îngrijim bătrâni în Italia și să culegem roșiile și căpșunile din Spania. Asta vă spun PSD și PNL. Asta vă spun USR și UDMR. Ori noi vă spunem: NU! Noi trebuie să fim respectați aici, acasă la noi! Nu trebuie să mai acceptăm ca milioane de români să plece din țara asta și să fie slugi în alte țări! Pentru asta ne vom bate noi și pentru asta ne batem noi! Suntem singurii care în ultimii trei ani de zile ne-am bătut pentru drepturile fundamentale ale românilor. Pentru drepturile fundamentale ale omului, pentru Constituție. Și asta vrem să facem și în Parlamentul de la Bruxelles. Să ne batem și să spunem NU trădării intereselor noastre naționale”, a explicat Dan Tanasă.

Doctorul Cristian Vântu, candidatul AUR pentru Primăria Târgu Mureș, a punctat încă de la început în discursul său: ”Nu am venit în fața dumneavoastră să vă spun că în 4 ani voi construi 3 poduri peste Mureș și 5 centuri ocolitoare. Da, astea le-am mai auzit și știți că nu se întâmplă. Dar m-ați fi huiduit, cu siguranță. Vă pot însă promite că în patru ani vom putea demara aceste lucrări sau că vom putea găsi finanțarea și noi cei de la AUR Mureș avem un sprijin fantastic la nivel național. Lucrurile astea se pot rezolva. Nu avem nevoie de sume mari de bani, avem nevoie doar de voință. Și firește, de votul dumneavoastră. Toate astea trebuie să înțelegeți că nu le pot face decât cu un Consiliu local care ne este loial.  

Oana Macarie, candidat AUR pentru Parlamentul European, medic voluntar în cadrul Caravanei medicale AUR, a explicat asistenței că modelul sistemului medical pe care l-a văzut în Franța poate fi aplicat și în România.

”Pentru aceasta, avem nevoie de reprezentanți care să țină cu România, nu care să lupte împotriva românilor. Avem nevoie ca România să fie reprezentată în Parlamentul European de patrioți, nu de obedienți. Vă rugăm să ne dați șansa să ducem acest proiect la scară largă în avantajul tuturor românilor. Avem ideile și oamenii necesari pentru ca toate aceste lucruri să fie implementate în România. Vă rog să rețineți: 5 buletine de vot, 5 voturi pentru AUR!”

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

  Adresată: Domnului Florin-Ionuț BARBU, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Situația industriei de morărit […]
Adresată:  Doamnei Raluca TURCAN, ministru al Culturii De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18.06.2024 Obiectul întrebării: Protejarea și recuperarea operelor lui Brâncuși de […]
Președintelui AUR, George Simion, i s-a restricționat astăzi accesul în incinta Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune o solicitare de restituire a telefonului mobil, confiscat în mod abuziv de procurori. „E o țară în care procurorii au voie să te ridice în mod […]
Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR). „Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne […]
  Adresată:  domnului Alexandru RAFILA, ministrul Sănătății De către: Senator Gheorghe Adrian CĂTANĂ Circumscripția electorală: nr. 34 Sibiu Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18/06/2024 Obiectul interpelării: fără sprijin guvernamental în țară nu se mai produc medicamente inovative Stimate domnule ministru, România nu mai produce […]
  Adresată: Doamnei Luminiţa-Teodora ODOBESCU, Ministrul Afacerilor Externe De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Înființarea Institutului Cultural Român la Cernăuți […]