Muncaciu Sorin-Titus – declarație politică – “Organizaţia Mondială a Sănătăţii se doreşte a fi transformată într-un decident absolut al politicilor medicale”

“Organizaţia Mondială a Sănătăţii se doreşte a fi transformată într-un decident absolut al politicilor medicale”

În perioada 22 mai-28 mai 2022 se desfăşoară la Geneva a 75-a ediţie a Adunării Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi nu întâmplător are loc şi Forumul Economic Mondial de la Davos.

De ce are această adunare o importanţă capitală? Deoarece, în data de 18 ianuarie 2022, delegaţia americană a administraţiei Biden a introdus un număr de amendamente care vor schimba faţa acestei lumi în ceea ce priveşte politica medicală.

Aceste amendamente fac ca vechiul regulament al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii să fie transformat şi să dea posibilitatea tehnocraţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii să ia toate deciziile, în defavoarea statelor respective.

Şi acum am să încep să enumăr câteva dintre aceste modificări.

Prima a fost faptul că naţiunile au dreptul la recurs sau la respingerea acestor amendamente timp de 18 luni în regulamentul vechi. Acum au numai şase luni.

După aceea, definiţia urgenţei medicale este schimbată, lăsând la latitudinea directorului OMS să declare o urgenţă medicală în afara fostului regulament.

Apoi, raportarea acestor urgenţe medicale care înainte era apanajul statelor suverane, acum va fi posibil să fie făcută şi de organizaţii nonguvernamentale şi de organizaţii din acestea de intelligence sau de alte state.

Decizia de a declara urgenţă, de interes regional sau de interes internaţional, aparţine tot birocraţilor de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Astfel, statele respective nu sunt consultate în mod obligatoriu, cum era în regulamentul trecut, faţă de declararea acestor urgenţe pe teritoriul lor naţional. Aceasta este o încălcare gravă a suveranităţii unui stat. Atunci când o organizaţie internaţională poate să decidă ce este urgenţă pe teritoriul unui stat naţional, este o încălcare gravă a suveranităţii.

De aceea, eu aş dori să ştiu cine au fost reprezentanţii noştri la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi ce mandat au avut referitor la aceste amendamente. Pentru că, încă o dată, este o încălcare gravă a Constituţiei României atunci când un reprezentant al statului român aprobă ca declararea unei stări de urgenţă pe teritoriul României să se facă de alte entităţi decât cele naţionale.

Apoi, se formează un comitet de stabilire a stării de urgenţă. Acest comitet este format de către preşedintele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi câteodată poate să nu cuprindă membri sau tehnicieni ai statului respectiv. De aceea vă spun că această modificare a regulamentului actual al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii înseamnă de fapt instituirea dictaturii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Dacă ţinem cont că această organizaţie este finanţată preponderent de către companii din Big Pharma, vă daţi seama la ce dependenţă ne putem aştepta.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Către: Domnul Nicolae-Ionel CIUCĂ, Prim-ministrul Guvernului României   De la: Doamna Raisa ENACHI, Deputat AUR, circumscripția electorală nr. 39 Vaslui Subiectul întrebării: Verificările la domiciliu. Românii rămân fără carte de identitate? Se anulează cartea de identitate? Stimate Domnule Prim-ministru, Ministerul Afacerilor Interne a organizat, pe data de […]
˝Admite în parte cererea modificată. Anulează în parte Ordinul ANRE nr. 15/2022 astfel cum a fost modificat prin Ordinul nr. 95/2022, respectiv art.11 alin. 3 capitolul IV din Anexa la Ordinul 15/2022, modificat prin Ordinul nr. 95/2022. Cu drept de a formula recurs, în termen de […]
Către:Domnul Nicolae-Ionel Ciucă, Prim-Ministru al Guvernului României           Domnul Adrian Câciu, Ministrul finanțelor De la: Antonio ANDRUȘCEAC, Deputat AUR, circumscripția electorală 4 Bacău Subiectul întrebării: Informații privind împrumutul extern al României în anul 2023 Stimate domnule Prim ministru, Stimate domnule Ministru, Deși contractarea de împrumuturi externe este în […]
Adresată: Domnului Petre DAEA, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale De către: Deputat Gianina ȘERBAN, circumscripția electorală nr. 25 Ilfov Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Obiectul întrebării: Programe și subvenții pentru susținerea fermierilor și a agriculturii din România Stimate domnule ministru, Potențialul agricol al României este […]
Adresată: Domnului Ministru al Mediului,Apelor și Pădurilor                Barna Tanczos De către:  Mitrea Dumitrina                 Deputat AUR, circumscripția nr. 29 Neamț Data: 25.01.2023 Obiectul întrebării: Clarificări asupra jalonului PNRR privind operaționalizarea gestionării unitare a deșeurilor în conformitate cu Planul național de gestionare a deșeurilor                                                 […]
Adresată: Domnului  Ministru al Transporturilor și Infrastructurii                   Sorin Mihai Grindeanu De către:  Mitrea Dumitrina,                 Deputat AUR, circumscripția nr. 29 Neamț Data: 25.01.2023 Obiectul întrebării: Clarificări privind jalonul PNRR corespondent strategiei de dezvoltare a infrastructurii feroviare 2021-2025 Stimate Domnule Ministru,             Așa cum […]