În România condusă de PSD-PNL-UDMR, taxarea si impozitarea muncii sunt infinit mai dure decât în alte părți ale lumii! Numai la noi, un angajat dă aproape jumătate din ceea ce câștigă pentru dările la stat. Practic, statul român s-a transformat în cel mai mare cămătar cu acte în regulă!

AUR

În ultimul an, de când la guvernare se află monstruoasa coaliție PSD-PNL-UDMR, un măritiș de formă, împotriva naturii politice, am putut vedea incapacitatea acestora de a genera soluții pentru gestionarea problemelor din țară. În loc să adreseze problemele reale ale românilor, precum taxarea exagerată a muncii, guvernarea a preferat să adopte tot felul de ordonanțe de urgență sau proiecte de legi aberante, făcute doar pentru imagine, însă fără a reuși să rezolve absolut nimic.
Una dintre aberații a fost modificarea Codului Fiscal de anul trecut, prin care PSD și PNL au votat cu două mâini creșteri de taxe. Această aberație legislativă a impus și taxarea contractelor de muncă part-time la nivelul celor cu program întreg.

În timp ce coaliția propunea creșteri de taxe și impozite, AUR a venit cu soluții concrete în Parlament, prin care să reducă povara de pe umerii salariaților români, dar și pentru a determina marile companii străine să plătească o parte din profitul pe care îl fac pe spatele românilor tot aici, în România. Dacă fac profit în România, atunci să plătească taxe tot aici!

AUR propune impozitarea companiilor care au o cifră de afaceri peste 250 milioane lei anual cu 1% şi are în vedere ca salariaților români să le fie recunoscute meritele şi să fie remunerați şi stimulați conform muncii prestate prin înjumătățirea taxelor pe muncă.

Astăzi românii muncesc 2 zile din cele 5 pentru a plăti 45% din salariu taxe către stat! În același timp, companiile mari refuză să-și achite dările după ce fac profituri de milioane de euro pe spatele românilor, pe baza resurselor României, iar guvernanții ridică doar din umeri, spunând că n-au ce face.

Doar că, surpriză! Astăzi, cei care sunt la butoanele guvernării, vin și ne spun că s-au gândit la reducerea taxării muncii!!! Tocmai ei, cei care au dus impozitarea muncii la valoarea de acum?!
Ultima propunere a PSD, deși poate părea una bună, de a reduce taxarea muncii și de a impune marilor companii un impozit anual de 1% din cifra de afaceri, este una copiată de la AUR sau plagiată, ca să fie pe înțelesul celor din PNL și PSD.
Da, plagiatul a fost transformat în politică de stat în această guvernare, de la administrațiile locale, până la miniștri și prim-ministru. Chiar și ION, asistentul digital al premierului Ciucă, este infectat cu această boală.

AUR a demonstrat că are oameni capabili și soluții la problemele țării, de la nivel local până la cel guvernamental, generând propuneri viabile! Acest lucru este confirmat și de viteza cu care ba PSD, ba PNL le plagiază.

Am mai spus-o și o repet: stimați guvernanți, românii s-au convins că nu aveți niciun interes pentru a-i ajuta pe ei, ci doar pe dumneavoastră și apropiații voștri!
Soluțiile la problemele stringente vin de la AUR. Pentru acestea, le recomand celor de la PSD și PNL să facă coadă la ușa grupului AUR. Vi le dăm, dar puneți-le în slujba cetățeanului!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat la Congresul Extraordinar desfășurat sâmbătă la Alba Iulia rezoluția prin care s-a decis continuarea și extinderea Caravanei Medicale în 2024, luând măsuri semnificative pentru a acoperi un număr mai mare de zone defavorizate și pentru a facilita accesul la […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își propune să sprijine producătorii autohtoni și afacerile românești prin implementarea unor politici economice care să promoveze dezvoltarea și prosperitatea în interiorul țării. În acest sens, în cadrul Congresului Extraordinar din 2 decembrie desfășurat la Alba Iulia a fost adoptată „Strategia […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat sâmbătă, 2 decembrie, Congresul Extraordinar al partidului în cadrul căruia au fost adoptate o serie de rezoluții și au fost completate structurile de conducere ale partidului. La eveniment au participat 555 de delegați din toate județele țării. În cadrul […]
Pe 1 decembrie 2019 apărea pe scena politică din România o mișcare ce avea să schimbe cu totul peisajul politic, o mișcare ce avea să dea o nouă speranță românilor: Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Astăzi, la patru ani distanță, AUR a celebrat acest moment festiv […]
Peste 10.000 de români din toate colțurile țării au participat de 1 decembrie la Marșul Unirii organizat de AUR și George Simion la Alba Iulia. La ora 8:00 a ajuns în gara din Alba Iulia trenul Unirii cu sute de români care și-au dorit să participe […]
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București a mers cu Trenul Unirii, un proiect inedit al partidului pentru  a marca Ziua Națională a României și împlinirea a 105 ani de la Marea Unire.  Acest demers reflectă poziția sa în angajamentul pe care AUR îl are pentru […]