În România condusă de PSD-PNL-UDMR, taxarea si impozitarea muncii sunt infinit mai dure decât în alte părți ale lumii! Numai la noi, un angajat dă aproape jumătate din ceea ce câștigă pentru dările la stat. Practic, statul român s-a transformat în cel mai mare cămătar cu acte în regulă!

AUR

În ultimul an, de când la guvernare se află monstruoasa coaliție PSD-PNL-UDMR, un măritiș de formă, împotriva naturii politice, am putut vedea incapacitatea acestora de a genera soluții pentru gestionarea problemelor din țară. În loc să adreseze problemele reale ale românilor, precum taxarea exagerată a muncii, guvernarea a preferat să adopte tot felul de ordonanțe de urgență sau proiecte de legi aberante, făcute doar pentru imagine, însă fără a reuși să rezolve absolut nimic.
Una dintre aberații a fost modificarea Codului Fiscal de anul trecut, prin care PSD și PNL au votat cu două mâini creșteri de taxe. Această aberație legislativă a impus și taxarea contractelor de muncă part-time la nivelul celor cu program întreg.

În timp ce coaliția propunea creșteri de taxe și impozite, AUR a venit cu soluții concrete în Parlament, prin care să reducă povara de pe umerii salariaților români, dar și pentru a determina marile companii străine să plătească o parte din profitul pe care îl fac pe spatele românilor tot aici, în România. Dacă fac profit în România, atunci să plătească taxe tot aici!

AUR propune impozitarea companiilor care au o cifră de afaceri peste 250 milioane lei anual cu 1% şi are în vedere ca salariaților români să le fie recunoscute meritele şi să fie remunerați şi stimulați conform muncii prestate prin înjumătățirea taxelor pe muncă.

Astăzi românii muncesc 2 zile din cele 5 pentru a plăti 45% din salariu taxe către stat! În același timp, companiile mari refuză să-și achite dările după ce fac profituri de milioane de euro pe spatele românilor, pe baza resurselor României, iar guvernanții ridică doar din umeri, spunând că n-au ce face.

Doar că, surpriză! Astăzi, cei care sunt la butoanele guvernării, vin și ne spun că s-au gândit la reducerea taxării muncii!!! Tocmai ei, cei care au dus impozitarea muncii la valoarea de acum?!
Ultima propunere a PSD, deși poate părea una bună, de a reduce taxarea muncii și de a impune marilor companii un impozit anual de 1% din cifra de afaceri, este una copiată de la AUR sau plagiată, ca să fie pe înțelesul celor din PNL și PSD.
Da, plagiatul a fost transformat în politică de stat în această guvernare, de la administrațiile locale, până la miniștri și prim-ministru. Chiar și ION, asistentul digital al premierului Ciucă, este infectat cu această boală.

AUR a demonstrat că are oameni capabili și soluții la problemele țării, de la nivel local până la cel guvernamental, generând propuneri viabile! Acest lucru este confirmat și de viteza cu care ba PSD, ba PNL le plagiază.

Am mai spus-o și o repet: stimați guvernanți, românii s-au convins că nu aveți niciun interes pentru a-i ajuta pe ei, ci doar pe dumneavoastră și apropiații voștri!
Soluțiile la problemele stringente vin de la AUR. Pentru acestea, le recomand celor de la PSD și PNL să facă coadă la ușa grupului AUR. Vi le dăm, dar puneți-le în slujba cetățeanului!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

AUR propune măsuri de sprijin pentru antreprenorii Români Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depus un proiect de lege care prevede că, în cazul construcțiilor cu destinație de producție sau depozitare, contribuabilul poate opta pentru metoda de amortizare accelerată pentru o valoare maximă de 1.000.000 lei […]
Nici săptămâna aceasta persoanele chemate la audieri în cadrul Comisiei de anchetă privind achizițiile din timpul pandemiei nu au dat curs invitațiilor transmise. Primele 7 puncte de pe ordinea de zi a comisiei au fost:  1) audierea domnului Alexandru Rafila, ministrul sănătății, 2) audierea domnului Victor […]
AUR
Federația Maghiară de Fotbal a reușit să iasă din anonimat printr-o știre mincinoasă publicată pe siteul oficial al forului. Într-un articol infirmat chiar de UEFA, oficialii maghiari pretindeau că federația europeană și-ar fi dat acceptul pentru utilizarea materialelor cu harta Ungariei mari pe stadioane.    La mai […]
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat marți, 21 martie, la Parlament, dezbaterea cu tema „Legile educației – de la intenție la realitate”. La evenimentul organizat de AUR au luat parte specialiști în domeniul educației, reprezentanți ai sindicatelor, ai Patriarhiei Române, cadre didactice, studenți, reprezentanți ai […]
AUR
Alianța pentru Unirea Românilor organizează în data de 21 martie 2023 de la ora 12:00, în sala Grupului AUR de la Camera Deputaților, o dezbatere cu tema: Legile educației – de la intenție la realitate. Comisia națională de specialitate din cadrul partidului organizează dezbaterea „Legile educației […]
Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR și președintele Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului României, a avut o întâlnire cu E.S. Ambasadorul Brândușa Predescu și echipa misiunii diplomatice a României la Sofia. Printre temele abordate s-a aflat situația culturală dificilă a comunității […]