În România condusă de PSD-PNL-UDMR, taxarea si impozitarea muncii sunt infinit mai dure decât în alte părți ale lumii! Numai la noi, un angajat dă aproape jumătate din ceea ce câștigă pentru dările la stat. Practic, statul român s-a transformat în cel mai mare cămătar cu acte în regulă!

AUR

În ultimul an, de când la guvernare se află monstruoasa coaliție PSD-PNL-UDMR, un măritiș de formă, împotriva naturii politice, am putut vedea incapacitatea acestora de a genera soluții pentru gestionarea problemelor din țară. În loc să adreseze problemele reale ale românilor, precum taxarea exagerată a muncii, guvernarea a preferat să adopte tot felul de ordonanțe de urgență sau proiecte de legi aberante, făcute doar pentru imagine, însă fără a reuși să rezolve absolut nimic.
Una dintre aberații a fost modificarea Codului Fiscal de anul trecut, prin care PSD și PNL au votat cu două mâini creșteri de taxe. Această aberație legislativă a impus și taxarea contractelor de muncă part-time la nivelul celor cu program întreg.

În timp ce coaliția propunea creșteri de taxe și impozite, AUR a venit cu soluții concrete în Parlament, prin care să reducă povara de pe umerii salariaților români, dar și pentru a determina marile companii străine să plătească o parte din profitul pe care îl fac pe spatele românilor tot aici, în România. Dacă fac profit în România, atunci să plătească taxe tot aici!

AUR propune impozitarea companiilor care au o cifră de afaceri peste 250 milioane lei anual cu 1% şi are în vedere ca salariaților români să le fie recunoscute meritele şi să fie remunerați şi stimulați conform muncii prestate prin înjumătățirea taxelor pe muncă.

Astăzi românii muncesc 2 zile din cele 5 pentru a plăti 45% din salariu taxe către stat! În același timp, companiile mari refuză să-și achite dările după ce fac profituri de milioane de euro pe spatele românilor, pe baza resurselor României, iar guvernanții ridică doar din umeri, spunând că n-au ce face.

Doar că, surpriză! Astăzi, cei care sunt la butoanele guvernării, vin și ne spun că s-au gândit la reducerea taxării muncii!!! Tocmai ei, cei care au dus impozitarea muncii la valoarea de acum?!
Ultima propunere a PSD, deși poate părea una bună, de a reduce taxarea muncii și de a impune marilor companii un impozit anual de 1% din cifra de afaceri, este una copiată de la AUR sau plagiată, ca să fie pe înțelesul celor din PNL și PSD.
Da, plagiatul a fost transformat în politică de stat în această guvernare, de la administrațiile locale, până la miniștri și prim-ministru. Chiar și ION, asistentul digital al premierului Ciucă, este infectat cu această boală.

AUR a demonstrat că are oameni capabili și soluții la problemele țării, de la nivel local până la cel guvernamental, generând propuneri viabile! Acest lucru este confirmat și de viteza cu care ba PSD, ba PNL le plagiază.

Am mai spus-o și o repet: stimați guvernanți, românii s-au convins că nu aveți niciun interes pentru a-i ajuta pe ei, ci doar pe dumneavoastră și apropiații voștri!
Soluțiile la problemele stringente vin de la AUR. Pentru acestea, le recomand celor de la PSD și PNL să facă coadă la ușa grupului AUR. Vi le dăm, dar puneți-le în slujba cetățeanului!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Protest inedit al candidatului AUR la Primăria Municipiului București, Mihai Enache, față de candidatura Gabrielei Firea, în contextul în care aceasta locuiește în afara Capitalei, mai exact, în județul Ilfov. Mihai Enache i-a pregătit fostului edil pâine și sare la ieșirea din Voluntari și la intrarea […]
  Adresată:  Domnului Ion-Marcel CIOLACU, prim-ministru al României De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 21/05/2024 Obiectul întrebării: Chișinăul, în complicitate tacită cu Patriarhia […]
    Adresată:  Doamnei  Maria Monica GUBERNAT, președinte al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 28.05.2025 Obiectul întrebării: […]
  Adresată:  Domnului Ion-Marcel CIOLACU, prim-ministru al României Domnului Adrian-Ioan VEȘTEA, ministru al Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației Domnului Iustin-Marinel CIONCA-ARGHIR, președinte al Consiliului               județean Arad Domnului Ilie BOLOJAN, președinte al Consiliului județean Bihor Domnului Sándor TAMÁS, președinte al Consiliului județean Covasna Domnului Csaba BORBOLY, președinte […]
Nicolae Ciucă a încălcat legea! Biroul Electoral Central din Municipiul Timișoara a admis plângerea formulată de AUR în care sesizam faptul că Nicolae Ciucă prejudiciază campania electorală prin panourile uriașe amplasate în țară în care își face reclamă. Cu scopul fals de a-și promova cartea pe […]
  Adresată:  Doamnei Ancuța Gianina OPRE – Președintele Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea […]