Împreună luptăm, împreună ducem lupta veacului nostru mai departe! Duminică, votați AUR!

Caravana Patroți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta publicului candidații la alegerile din 9 iunie, a ajuns luni, pe o ploaie torențială, la Brașov.

În fața a sute de oameni care au înfruntat ploaia, George Simion, președintele AUR, a urcat pe scenă și a adresat un îndemn la luptă:

“Mulțumim din suflet, oameni de AUR! Voi sunteți esența imnului național! Murim mai bine în luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi iarăși, în vechiul nost pământ!”.

Liderul AUR a explicat, apoi, că pe acea ploaie infernală un singur lucru l-a făcut să vină și să mărșăluiescă alături de brașoveni prin oraș și apoi să stea în ploaie alături de ei.

“Voi simbolizați mișcarea Alianței pentru Unirea Românilor! Voi sunteți oamenii de AUR care în ăștia patru ani nu au renunțat și în ciuda tuturor presiunilor, în ciuda alegerilor comasate, în ciuda multor televiziuni care au spus minciuni despre noi, ați rezistat, fie ploaie, fie vânt, fie atacuri abjecte. De la Codlea la Râșnov știu fiecare dintre aceste atacuri. Le-am avut și noi în Parlamentul României, chiar astăzi, pentru că ne luptăm cu un sistem care vrea să termine România. Suntem aici într-un oraș istoric pentru români. M-aș fi bucurat mult ca această piață să poartă numele lui Mihai Viteazul, nu a unui bolșevic care a luat parte într-o armată care voia Transilvania ruptă de țară.

Împreună luptăm, împreună ducem lupta veacului nostru mai departe! Vă mulțumesc că existați, vă mulțumesc că sunteți AUR!”, a spus George Simion.

În încheiere, George Simion a precizat că mai există un motiv și un om pentru care a venit la Brașov.

“Un om care timp de zeci de ani, aproape de unul singur, s-a luptat cu șovinismul UDMR.
În Covasna, în Harghita, în Mureș și aici, în Brașov. Omul acesta este candidatul AUR la la Primăria Brașov. Omul acesta, cu un O mare, este domnul Dan Tanasă! Nu există cetățean al României care să fie lăsat în spate.
Fie că trăiește la Miercurea Ciuc, la Sfântul Gheorghe, la Brașov, în Carei, în Babadag sau este astăzi înstrăinat în Chișinău sau Cernăuți, Londra, Paris sau Milano.
Împreună cu toții, ori punem pumnul în fața furtunii, ori pierim. Și pentru asta a fost creată Mișcarea AUR. Permiteți-mi să mă înclin și să vă promit un singur lucru: că o să lupt pentru dreptate până la capăt. Prin votul vostru de duminică puteți trimite oameni onești, oameni care să reprezinte cei patru piloni ai AUR în Parlamentul European sau îl puteți trimite pe Rareș Rujatu și femeia liberă și independentă – Mihai Tudose, reprezentanții partidului Corupt Comasat.
Este alegerea voastră. Dacă voi pe ploaia asta infernală stați și rezistați aici, eu o să fiu până la capăt împreună cu voi, acolo, în stradă, în ploaie, luptând pentru dreptul nostru de a avea o țară, pentru dreptul copiilor noștri de a avea un viitor! România noastră! România frumoasă!
Dumnezeu să binecuvinteze România și pe fiecare dintre voi!”, a conchis George Simion.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, candidat la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a spus, în discursul său că 9 iunie e o zi decisivă pentru destinul nostru național.

“Orice v-ar spune adversarii noștri, ai noștri, ai românilor. Ei vor să nu mergeți la vot, dumneavoastră trebuie să o faceți. Ei vor să nu mergeți la vot pentru ca ai lor clienți politici și dependenți de ei să îi voteze, să-i mențină la putere, să-i mențină în funcții, să le dea în continuare privilegii. Dumneavoastră trebuie să mergeți la vot și să votați în cunoștință de cauză.
Împotriva celor care ne-au umilit, ne-au jefuit și-au bătut joc de noi, au închinat țara străinilor, au făcut tot răul din ultimii 34 de ani. Pentru aceasta mergeți, votați cu sete pe 5 buletine de vot, de 5 ori AUR, voturi pentru o Românie de AUR! Asta avem de făcut, nu mai e timp de discursuri! Haideți să mergem la luptă!
9 iunie e începutul ei, pentru că vom mai avea încă 3 bătălii mari în acest an și apoi să reconstruim România!”, a declarat liderul senatorilor AUR.

Ana Loredana Predescu, candidat AUR la președinția CJ Brașov, a spus că se află în fața oamenilor dintr-o dorință mare de schimbare pentru Brașov, pentru oameni și pentru copiii noștri.

“La 41 de ani sunt conștientă că am acceptat să duc o luptă inegală. De ce inegală? Nu pentru că sunt femeie, nu pentru că poate unii cred că sunt prea tânără, nu pentru că n-aș avea pregătirea profesională necesară, pentru că le am pe toate acestea și am și foarte multă determinare și forță pentru a genera schimbare, ci pentru că mă lupt cu un ministru în funcție, cu ministrul dezvoltării, domnul Adrian Veștea, fost președinte de Consiliu Județean, pe care Partidul Național Liberal și Partidul Stat PNL-PSD au uitat să-l remanieze din funcție pentru această candidatură. Dar și asta face parte din promisiunile Partidului Stat PSD-PNL neonorate. Am acceptat să intru în această bătălie pentru că Brașovul, deși situat geografic în centrul țării, nu beneficiază de atenția și grija și fondurile necesare pentru a fi un județ dezvoltat. Domnule Veștea, ieșiți de pe drumurile principale, ieșiți din mijlocul localităților și faceți un pas în lateral, pentru că veți descoperi un Brașov situat în evul mediu, un Brașov izolat. Un Brașov izolat din exterior, pentru că lipsește mult așteptata autostradă, pentru că infrastructura feroviară este învechită, pentru că nu există niciun fel de modalitate de a ne deplasa către Brașov. Drumul morții, ați auzit de el? Da, este cel care leagă Brașovul de Sibiu.
Nu există transport public județean. Bătrânii nu pot ajunge la spitale, tinerii la muncă. Și copiii nu pot ajunge la școală.
Lupt pentru ca Brașovul și locuitorii săi, ca brașovenii, să aibă parte de șanse egale, oriunde s-ar afla.
Fie că sunt în Zărnești, fie că sunt în Râșnov, fie că sunt în Viscri, fie că sunt în Târlugeni, fie că sunt în țara Făgărașului, uitată de administrația liberală a județului, fie că sunt în municipiul Brașov.
Este momentul ca nicio localitate să nu fie lăsată în urmă și toți brașovenii să beneficieze de șanse și oportunități egale.
Pentru noi și pentru copiii noștri, pentru a-i ține aici, în țară, dar mai ales aici, la Brașov.
De aceea, pe 9 iunie, vă aștept la vot să punem ștampila pe toate cele 5 buletine! Pentru a începe schimbarea Brașovului.
Schimbarea, dragi colegi și stimați brașoveni, este în mâinile voastre!

Deputatul Dan Tanasă, candidatul AUR pentru Primăria Brașov, i-a mulțumit lui Dumnezeu la începutul diacursului său și a explicat, apoi, importanța schimbării după 9 iunie:

“Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această binecuvântare! Apa întotdeauna e binecuvântare, fraților! Pe 9 iunie, la Brașov, scăpăm de Partidul Comasat Român. Partidul Comasat Român care a venit cu Scripcaru. A venit cu un cadavru politic cu vată-n nas, împins în față. Baronul lui Băsescu, cel care s-a opus construirii aeroportului de la Brașov, Scripcaru, cel care este nașul distrugerii a zeci de fabrici în municipiul Brașov.
De numele lui Scripcaru la Brașov se leagă distrugerea industriei și construcția de supermarketuri străine și blocuri. Ăsta este Scripcaru!
Și nu uitați, la Brașov, când pui ștampila pe Scripcaru, pui ștampila pe PSD, pe Ciolacu, pe sfertodocul Ciolacu, pe trădătorul de țară Ciolacu. Ăsta este Scripcaru!
În partea cealaltă, USR ne spune să continuăm cu Coliban. Coliban, promotorul căsătoriilor homosexuale. Coliban înconjurat de indivizi care susțin legalizarea drogurilor, de indivizi care se laudă pe rețelele de socializare că s-au drogat. Ăsta este Coliban, atentul Coliban, care nici măcar nu locuiește în Brașov, locuiește în Hărman. Asta vă spun cei care fac blat la Brașov, PSD, PNL, USR, asta vă spun.
În orașul Bisericii Negre, în orașul Bisericii Sfântul Nicolae din Șchei, în orașul de numele căruia se leagă Sfântul Mitropolit Andrei Șaguna, în orașul lui Coresi, PSD, PNL, USR, vă propun să alegeți între un ateu – Coliban, un ateu declarat care a refuzat să pună mâna pe Biblie când a depus jurământul, și omul mafiei imobiliare –Scripcaru. Eu vă spun că pe 9 iunie, vom spune: Stop, ajunge!
Nu mergem nici cu Scripcaru, nu mergem nici cu Coliban, mergem cu singura soluție, singura alternativă serioasă, sănătoasă pentru primăria municipiului Brașov! Mergem cu Dan Tanasă și cu echipa Alianței pentru Unirea Românilor! Eu nu vă promit nimic, fraților. V-au promis alții destule. Au promis PSD și PNL să facă și n-au făcut nimic. Eu vă spun doar atât. Vă spun că sunt soț, sunt tată, sunt creștin ortodox, m-am luptat întotdeauna împotriva nedreptăților. Întotdeauna am protestat atunci când am văzut o nedreptate. Mi se reproșează că sunt prea vocal în Parlament. Foarte bine!
Înseamnă că nu dorm în Parlament așa cum dorm de 34 de ani trădătorii de neam de la PSD, de la USR, de la PNL și de la UDMR.
Vă promit doar atât: așa cum am făcut în societatea civilă și m-am bătut întotdeauna să îi apăr pe cei care erau supuși nedreptății, la Primăria Brașov mă voi bate să apăr interesele brașovenilor.
Pe 9 iunie mergeți la vot pentru că fiecare vot contează! Mergeți la vot și faceți diferența!
Pe 9 iunie puneți ștampila pe toate cele 5 buletine de vot pe AUR!”.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

  Adresată: Domnului Florin-Ionuț BARBU, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Situația industriei de morărit […]
Adresată:  Doamnei Raluca TURCAN, ministru al Culturii De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18.06.2024 Obiectul întrebării: Protejarea și recuperarea operelor lui Brâncuși de […]
Președintelui AUR, George Simion, i s-a restricționat astăzi accesul în incinta Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune o solicitare de restituire a telefonului mobil, confiscat în mod abuziv de procurori. „E o țară în care procurorii au voie să te ridice în mod […]
Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR). „Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne […]
  Adresată:  domnului Alexandru RAFILA, ministrul Sănătății De către: Senator Gheorghe Adrian CĂTANĂ Circumscripția electorală: nr. 34 Sibiu Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 18/06/2024 Obiectul interpelării: fără sprijin guvernamental în țară nu se mai produc medicamente inovative Stimate domnule ministru, România nu mai produce […]
  Adresată: Doamnei Luminiţa-Teodora ODOBESCU, Ministrul Afacerilor Externe De către: Senator Ionuț NEAGU, membru al Comisiei pentru  drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi Circumscripția electorală: nr. 15 Covasna Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 16.06.2025 Obiectul întrebării: Înființarea Institutului Cultural Român la Cernăuți […]