George Simion: “Voi fi președintele care va reda puterea românilor. Planul Simion prevede împroprietărirea oamenilor” VIDEO&FOTO

Președintele AUR, George Simion, a prezentat joi planul cu care vine în fața românilor pentru a le cere votul la alegerile prezidențiale.

Prin „Planul Simion”, președintele AUR își asumă construirea a un milion de apartamente pe parcursul a 10 ani, locuințe care să fie date la un cost real românilor.

„Vrem să construim anual 100.000 de case la un preț standard de 35.000 de euro pentru apartamente de două camere. În cariere noi, cu toate sistematizările făcute și cu toate condițiile: creșe, grădinițe, spitale, locuri de joacă, parcuri, școli, policlinici. În momentul ăsta din păcate s-a construit în România, pe lângă marile orașe, un anumit tip de cartiere, cele dormitor. Strada are trei metri, nu are cum să ajungă un pompier acolo. Nu există locuri de joacă sau condițiile minime în anul 2024.

Genereația mea stă în chirii sau este îndatorată la bănci. Ce cred că trebuie să facă un președinte și un guvern este să ia apărarea propriilor cetățeni, să impună firmelor de utilități să construiască toată infrastructura necesară așa cum îi obligă legea, să impună băncilor să nu dubleze sau tripleze rata dobânzilor. De aceea, pe lângă case la 35.000 de euro apartamentul de două camere, 50.000 de euro trei camere, 75.000 de euro apartament cu patru camere cu dobândă zero, propunem refinanțarea tuturor creditelor imobiliare, în funcție de suprafața pentru care românii s-au îndatora”, a declarat George Simion.

Acesta a vorbit și despre ratele bancare uriașe pe care le plătesc românii în prezent.

„Am avut în familie și mulți aveți cunoscuți, poate chiar voi ați luat credite de la bănci și ați pornit de la un credit de 1.200 de lei și ați ajuns la 2.300 de lei. Eu consider că acest plan care este mai mult decât un plan pentru alegerile prezidențiale și este mai mult decât un plan de guvernare, este un plan de țară care vine să reconstruiască România și care este la opțiunea conducătorilor pe care România îi va avea la final de 2024. Acest plan va crea 400.000 de locuri de muncă și plus valoare în țară. Sau îi dau pe minireactoare din America? Sau pe sistemul Patriot? Sau pe 100 de mii de doze de vaccin? Toate lucruriler pe care vi le-am spus țin de decizie politică. Trebuie să vedeți ce vă oferă decidentul”, a adăugat președintele AUR.

Peste două milioane de români plătesc în prezent credite bancare pentru locuințe. Planul Simion va oferi posibilitatea românilor să își refinanțeze aceste credite, pentru a beneficia de dobândă zero.

„Vor veni cei de PSD și PNL să vă spună că nu se poate, că nu sunt bani, că nu sunt specialiști, că nu se poate să facem astfel de proiecte. Prin presa pe care o plătesc cu zeci de milioane de euro în fiecare an o să înceapă să ridiculizeze acest plan. Asta este directiva. În România astăzi sunt peste două milioane de români care sunt datori la bănci, două milioane de familii afectate, cu rate de două ori mai mari decât cele de acum patru ani, care abia supraviețuiesc de la o lună la alta. Avem aproape trei milioane de români zidari, frizeri, din horeca, cei care nu îș permit să își cumpere o bancă, pentru că nu se încadrează, venitul e prea mic. Da. Salariile sunt mici, dobânzile sunt mari, iar prețul la locuințe sunt mult prea mari. Planul Simion își propune să rezolve această problemă socială prin reconstrucția României”, a declarat Marius Lulea, inginer constructor și prim-vicepreședinte AUR.

George Simion a semnat deja primele contracte cu românii, imediat după finalizarea evenimentului care a avut loc la Camera de Comerț a României.

„Planul Simion” conține, pe lângă împroprietărirea românilor, în total, 200 de măsuri în favoarea cetățenilor acestei țări. Printre ele se numără și reducerea taxării muncii, o povară greu de suportat în contextul prețurilor din ce în ce mai mari.

„Românii au al doilea cel mai mic venit disponibil pe gospodărie din toate țările UE, deși statistica ne spune că mai sunt șase state din UE în urma noastră, inclusiv Ungaria. Există o problemă cu această sărăcie pentru că, în România, beneficiarii acestei creșteri economice sunt primele o mie de firme din țară și Guvernul. Guvern care nu știm ce face cu beneficiile pe care le are din această creștere economică. Avem în România a doua rata din UE de locuințe supraaglomerate. 40,5% din locuințele din România sunt supraaglomerate, nu se respectă standardul de suprafață pe fiecare suflet definit la nivel european. Îi admir curajul lui George Simion că a avut acest curaj să facă o propunere concretă”, a declarat Petrișor Peiu, profesor în economie.

„Statul român e cinic, are alte priorități. Statul român are ca prioritate să ajute un alt popor, să dea cu subsemnatul acolo unde i se spune că e un pion, să dea rachetele Patriot Ucrainei. Nu se preocupă de faptul că românii sărăcești. A uitat că trebuie să fie plasă de siguranță socială. Ăsta este Planul Simion”, a subliniat Gheorghe Piperea, avocat și europarlamentar AUR.

În următoarea perioadă, George Simion va merge în toate orașele țării pentru a semna cu românii contracte de angajament pentru construirea a un milion de locuințe în următorii 10 ani, dacă va fi ales președintele țării.

 

 

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

„A fost nevoie să moară oameni pentru a conștientiza și Ciolacu și Ciucă și Iohannis faptul că avem o reală problemă cu urșii în România. Abia acum și-au dat seama cât de scăpată de sub control este populația de urși, după ce o tânără și-a pierdut […]
Europarlamentarul AUR Georgiana Teodorescu, cadru didactic universitar, oferă stagii de practică și vizite la Parlamentul European elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat. Absolvenții de liceu care își doresc să acceseze aceste stagii/vizite la Parlamentul European pot trimite e-mail la următoarea adresă: [email protected] „Partidul AUR […]
„Problema urșilor care au devenit tot mai numeroși și, inevitabil, a contactului lor cu oamenii a evoluat în timp. Situația la care s-a ajuns astăzi e una critică, în care urșii atacă oameni. Alianța pentru Unirea Românilor acuză partidele Sistemului, care s-au perindat la guvernare în […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, avertizează despre implementarea unui nou instrument abuziv, care are ca scop controlul populației, fiind astfel aduse grave prejudicii vieții private a românilor. „Guvernul Ciolacu a abrogat viața privată în România. Printr-un nou abuz […]
„De mai bine de o lună, România este una dintre cele mai scumpe piețe spot de energie din Europa. Țara noastră înregistrează prețuri la energia electrică peste media țărilor europene, cu toate că producem mai multă energie decât multe alte state din Uniunea Europeană. România este […]
Aflat la Bruxelles, în aceste zile, pentru niște ședințe premergătoare preluării oficiale a mandatelor, Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și Liderul delegației AUR din Parlamentul European, europarlamentarul Claudiu Târziu, atrage atenția asupra acțiunilor nedemocratice ale stângii majoritare, care urmărește izolarea opoziției, […]