George Simion la Râmnicu Vâlcea: „Nu am nici cea mai mică emoție că în fața voastră îi aveți pe cei care câștigă alegerile europarlamentare din 2024”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat joi, 30 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, lista pe care o propune pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. AUR propune o listă compusă din profesioniști, oameni care și-au demonstrat fidelitatea pentru România.

Președintele AUR, George Simion, a declarat celor peste 700 de persoane prezente la eveniment că AUR are cea mai bună listă de candidați pentru Parlamentul European.

„Cred că avem pe lista pentru Parlamentul European mai multe cadre didactice, mai mulți șefi de promoție, mai mulți oameni care și-au luat pe bune doctoratul decât au toate celelalte partide împreună oameni care au luat Bac-ul la timp. M-a întrebat Cristina, soția lui Vicențiu, unde i-ați găsit? E normal, cumva, având în vedere calitatea proastă a oamenilor care ne conduc de 30 de ani, pentru că se lucrează foarte mult la inducerea ideii că noi românii nu ne putem conduce singuri, că suntem incompetenți, că suntem incapabili, că suntem slabi. (…) Nu am nici cea mai mică emoție că în fața voastră îi aveți pe cei care câștigă alegerile europarlamentare din 2024 de pe 9 iunie. O să câștigăm pentru că Europa nu e a lor, a minților bolnave de la Bruxelles, a celor care vor să anuleze popoarele, națiunile, a celor care vor să ne țină cetățeni de mâna a doua. (…) Cred că eu, voi, copiii noștri avem dreptul să trăim într-o lume mai bună, nu în cea imaginată de mințile bolnave și hulpave care conduc azi România”, a spus George Simion.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a afirmat că România are nevoie să fie reprezentată de patrioți în Parlamentul European.

„Cred că victoria poate fi apropiată doar dacă toată lumea înțelege miza acestor alegeri care altminteri până acum au fost tratate ca fiind foarte puțîn importante. Miza este enormă. Miza este pusă pe libertatea noastră, pe sănătatea noastră, pe suveranitatea statului nostru, pe modul nostru de viață, pe tot ceea ce ne face pe noi români și tot ceea ce face din România, România. Dacă tot mai multă lume va înțelege lucrul acesta, vom învinge. Avem nevoie că România să fie reprezentată de patrioți. Noi vă garantăm că suntem hotărâți să mergem până la capăt în această bătălie și că nu ne vom lasă până nu vom învinge”, a subliniat Claudiu Târziu.

Europarlamentarul Cristian Terheș, cel care va deschide lista de candidați la alegerile europarlamentare din partea AUR, le-a spus celor prezenți că România are nevoie de oameni politici la Bruxelles care să aibă puterea să ceară drepturi pentru propria națiune.

„Votul din 2024 la europarlamentare este despre România și despre fiecare dintre dumneavoastră. Cum e reprezentată România la nivel european? Stă în genunchi sau stă drept? Când îți ceri drepturile nu le ceri în genunchi. România are nevoie de oameni politici la Bruxelles care să aibă puterea să ceară drepturi pentru propria națiune. Iar dacă drepturile nu se dau, atunci se iau”, a precizat Cristian Terheș.

Acesta a mai spus că românii nu mai pot permite la nivel de societate ca cineva aflat într-o funcție publică vremelnică să se mai joace cu sănătatea noastră.

„Gândiți-vă doar pentru o secundă ce s-ar fi întâmplat cu noi, cu toți, ca societate, dacă în 2020 AUR nu ar fi fost în Parlament. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă o mână de oameni în Parlament nu ar fi expus nenorocirea care ni se pregătea. Și ce ni se pregătea? Aflăm acum. Ați văzut dosarul DNA de peste un miliard de euro. (…) Cei care au încălcat legea, cum s-a întâmplat și cu echipa USR-PNL-Cîțu și restul, clar trebuie să răspundă penal. Dar mai e o răspundere, iar aia e politică. Când v-ați încredințat soarta în mâinile unor reprezentanți să îi trimiteți ba în Parlamentul României, ba în Parlamentul European, ba să fie președinte, primar, nu cred că le-ați dat un cec în alb ca cineva să se joace cu viețile dumneavoastră”, a arătat Cristian Terheș.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să cunoască candidații pe care noi îi propunem.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea […]
Sfânta zi de Duminică, 19 mai, a prilejuit oprirea Caravanei Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, în județul Maramureș, la Baia Mare. Sute de oameni au participat la Baia Mare la prezentarea unora dintre candidații AUR la alegerile […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, vineri, 17 mai, în județul Mureș, la Sighișoara și la Târgu Mureș. În urma unui flashmob organizat în centrul orașului Sighișoara, participanții au ajuns în Cetatea Medievală din Târgu […]