DECUPLAȚI OLIGARHIA DE LA APARATELE CARE O ȚIN ÎN VIAȚĂ!

Fiecare contribuabil din România, persoană fizică, firmă privată, ONG, companie de stat sau instituție publică contribuie prin taxele și impozitele pe care le plătește către bugetul de stat la finanțarea tuturor partidelor parlamentare.

Nu contează dacă ești sau nu interesat de politică.

Nu contează că ești de stânga sau de dreapta.

Nu contează dacă ești membru sau simpatizant al unui partid.

Indiferent de valorile și de preferințele tale politice, cotizezi involuntar la finanțarea PSD, PNL, USR, ALDE, Pro România și Forța Națională (așa că nu ai auzit de acest partid? – este înființat de Meleșcanu).

Nu contează că unele dintre aceste partide nici măcar nu au participat la alegerile din 2016 și sunt înființate de traseiști; primesc și ele, lună de lună, sume importante de la bugetul țării.

Când vine vorba de mărirea alocațiilor, a pensiilor sau de investiții, cunoaștem cu toții placa stricată pe care ne-o pun guvernanții: creșterile trebuie să fie sustenabile, nu ne putem întinde mai mult decât ne permite economia, măririle de pensii, salarii (ale bugetarilor) sau alocații nu trebuie să adâncească deficitul bugetar și să pună în pericol viitorul țării, trebuie să ținem cont de productivitate, etc.

Par argumente rezonabile, cu care nu prea ai cum să nu fi de acord. Numai că niciunul din aceste argumente nu mai este valabil atunci când vine vorba de subvențiile acordate partidelor parlamentare. Pentru ele se găsesc întotdeauna bani, indiferent cine este la guvernare, indiferent cine controlează majoritatea parlamentară, indiferent de „productivitate”. Toți își dau mâna ca să se înfrupte din bugetul statului.

Ultima ispravă de acest fel este subvenția acordată chiar în această lună. În plină campanie electorală, Guvernul Orban a alocat de 10 ori mai mulți bani pentru partidele parlamentare decât în lunile anterioare. Partide și oameni pe care îi vezi la televizor că mimează lupta pe viață și pe moarte își încasează lunar subvenția de la stat, asemeni unor drogați care își pompează în venă substanțele fără de care nu pot trăi.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) se finanțează exclusiv din cotizațiile membrilor și donațiile simpatizanților, așa cum ar trebui să facă orice partid care își propune să reprezinte interesele cetățenilor.

A.U.R. propune eliminarea oricăror subvenții acordate de la bugetul țării pentru partidele politice. Vom propune o altă lege de finanțare a partidelor politice, care să încurajeze finanțarea exclusiv din surse private, prin donații deductibile din impozit și verificarea riguroasă a modului în care sunt atrași și cheltuiți banii de către partidele politice.

Actualele partide parlamentare, găștile transpartinice care au alungat milioane de români din țară și i-au adus la exasperare pe cei care au rămas, sunt racordate de ani de zile la bugetul de stat, asemenea unor paraziți care sug seva organismelor gazdă. Bugetul României alcătuit din contribuțiile oamenilor și ale firmelor ține în viață în mod artificial niște partide toxice.

La alegerile din acest an ai șansa să decuplezi oligarhia de la aparate.

Votează A.U.R.! Votează pentru normalitate!

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Deputatul AUR, Dumitru-Viorel Focșa, a declarat că AUR a inițiat un proiect de lege care a fost în această săptămâna dezbătut în Comisia pentru Energie de la Senat și care prevede fuziunea dintre 2 coloși de producere a energiei electrice: CE Oltenia și Hidroelectrica. Potrivit deputatului […]
Deputatul AUR, Antonio Andrușceac, a declarat, în cadrul conferinței săptămânale de presă, că AUR își dorește să vadă în bugetul de stat și acele proiecte benefice pentru țară pe care le va depune opoziția. Liderul deputaților AUR a precizat că AUR se va opune unui buget […]
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a declarat, în cadrul conferinței de presă săptămânale, că pretextul invocat de Cancelarul Austriei că prin România sau din România există fluxuri masive de imigranți ilegal este unul rușinos din punctul de vedere al AUR. Liderul […]
AUR
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă cu fermitate limbajul extremist și xenofob exprimat în spațiul public de sociologul Gelu Duminică și atrage atenția asupra încercării de resuscitare a unor practici de represiune din perioada nazistă și din comunism. Gelu Duminică a evocat posibilitatea deportării deputatului George […]
Ordonanța care introduce taxa pe soare este un nou tun marca Virgil Popescu! Este uluitor tupeul cu care ministrul Energiei dă românilor asigurări că nimeni, niciodată, nu va plăti taxe pentru energia solară, în același discurs în care enumeră situațiile în care statul se angajează să […]
Basarabia e Romania
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernelor de la București și Chișinău inițierea imediată de consultări bilaterale, precum și cu partenerii politici europeni și euro-atlantici, pentru stabilirea etapelor și măsurilor concrete în vederea reunificării statului și a națiunii române. Congresul național al Alianței pentru Unirea Românilor […]