Daniel Gheba – declarație politică – Singurul partid care propune soluții concrete este AUR !

Singurul partid care propune soluții concrete este AUR !

Antagonizat, denigrat, portretizat și blamat de către o parte a presei și a televiziunilor aservite, dar iubit, apreciat de către români,  în plină expansiune și foarte implicat în societatea românească. În acest fel am putea caracteriza prezența partidului AUR pe scena politică din România.

Un partid cu totul nou, o spaimă pentru tagma de politicieni clasici ai ultimilor 33 de ani, politicieni care își simt amenințate privilegiile nemeritate și mult prea costisitoare suportate din truda unui popor sărac precum poporul român.  Partidul AUR se remarcă prin munca neobosită de care dă dovadă, prin oamenii noi și de calitate pe care îi propune, iar mai nou se remarcă printr-un plan concret de guvernare pe care l-a lansat oficial spre dezbatere publică încă din data de 11 mai 2023.

Partidul AUR a promis încă de la începutul legislaturii parlamentare din 2020 că nu va face alianță cu nici un partid ,,dinozaur’’ din rândul celor care au condamnat România la eșec și faliment. Astăzi ocupăm ultimele locuri din Europa la majoritatea aspectelor economice și sociale. Am promis că nu ne unim cu ei și ne-am ținut de cuvânt, singura alianță a noastră fiind cu poporul român.

Iată-ne acum ajunși în a doua parte a mandatului parlamentar, mandat pe care 10% dintre români l-au oferit Alianței pentru Unirea Românilor. Până acum, am reușit cu eforturi colosale dar și cu susținerea poporului să apărăm interesele civile, naționale și drepturile românilor.

  • Am fost aproape de români atunci când restricțiile aburde ale Guvernelor Orban sau Cîțu apăsau greu peste mediul de afaceri din România și suprimau în mod abuziv libertățile unui întreg popor.
  • Am fost alături de români demascând amanetarea resurselor naturale ale țării pe sume derizorii către entități străine, acțiuni girate prin personaje obscure așezate în poziții cheie ale Statului, precum fostul ministrul al energiei, Virgil Popescu.
  • Ne-am luptat punând presiune pe parlamentarii puterii să nu ne implice într-un război armat care nu este al nostru și care ne-ar aduce daune foarte grave.
  •  Am luat apărarea fermierilor români cerând interzicerea importurilor de cereale din Ucraina, cereale care sufocau fermierul român, lăsându-l cu marfa nevându-tă și conducându-l în mod sigur spre faliment.
  • Am luptat alături de părinții României pentru a opri o lege care amenința foarte mult unitatea și bunăstarea familiilor din țara noastră.

O parte dintre acțiunile antinaționale intentate de politicienii PSD-PNL-UDMR am reușit să le blocăm în legislativ, o altă parte am reușit să le amânăm, iar unele au trecut fără să se țină cont de voința populară.

Din cauza acestor motive expuse mai sus considerăm că este primordial ca partidul AUR să conducă Guvernul României în următoarea Legislatură Parlamentară. Suntem singurii care venim cu un plan concret de reconstruire și dezvoltare a României, singurii care nu am făcut rabat de la promisiunile făcute înaintea alegerilor.

Ne dorim ca România să redevină un actor important al regiunii, să aibă diplomați și reprezentanți specialiști și patrioți, care să reprezinte interesele naționale și care să reporteze victorii pentru binele național ! Fie ca aceste obiective mărețe să fie binecuvântate de Mântuitorul Iisus Hristos iar oamenii care vor lucra la împlinirea lor să aibă parte de o amintire veșnică ! Vom învinge răul prin bine și vom ajuta la dăinuirea neamului nostru !

România va dăinui cu ajutorul iubirii de Dumnezeu și al iubirii față de patrie !

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Ziua a treia de la Conservative Political Action Conference – CPAC a fost marcată de discursul susținut de Donald Trump, fostul și cel mai probabil viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii. Cu acest prilej, președintele AUR George Simion a subliniat că suveranismul trebuie să fie […]
Aflat la Washington DC, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a rostit un discurs la cea de-a cincea ediție a „International Crisis Summit”, eveniment din marja Conservative Political Action Conference – CPAC, cea mai mare conferință a liderilor conservatori […]
În cea de-a doua zi a Conservative Political Action Conference (CPAC), delegația AUR a continuat seria de întâlniri oficiale cu reprezentanți ai Partidului Republican din Statele Unite și cu oficiali europeni, dar și din alte colțuri ale lumii. Președintele AUR, George Simion, a acordat mai multe […]
O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor […]
Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, la Washington DC, că ceea ce se întâmplă zilele acestea în România nu este doar un simplu act politic, ci este un atac asupra instituțiilor statului, asupra competitorilor politici care le sunt potrivnici celor aflați […]
Președintele AUR, George Simion, a transmis, din Statele Unite ale Americii, de la CPAC, un mesaj cu privire la ultimele evoluții de pe scena politică din România. Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în România este inimaginabil, un atac asupra democrației. „Ceea ce se […]