Dan Tanasă (AUR): “Ursula și toți birocrații de la Bruxelles, alături de guvernele trădătoare din România, trebuie să răspundă pentru jaful din pandemie”

Iată că se dovedește, încă o dată, că AUR a avut dreptate în privința modului în care au fost făcute achizițiile din timpul pandemiei.

Parchetul European confirmă toate acuzațiile AUR privind jaful secolului la adresa Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene.

După ce procurorii din România au deschis un dosar cu privire la achiziția de vaccinuri în pandemie, în cazul căreia vorbim despre un prejudiciu de 1 miliard de euro, Parchetul European a început investigația asupra jafului pe care Ursula von der Leyen l-a instrumentat în privința achiziției de vaccinuri Covid-19 în valoare de 20 miliarde euro de la firma Pfizer.

Pentru a șterge urmele manevrelor sale frauduloase, Ursula a acționat asemenea unui veritabil escroc, distrugând mai multe mesaje SMS schimbate cu directorul general de la Pfizer, în vederea aranjării achiziției de vaccinuri.

În consecință, Ursula – Hoața supremă a Europei, este investigată pentru imixtiuni în funcțiile publice, adică abuz în serviciu, distrugerea de SMS-uri, corupție și conflict de interese. Alianța pentru Unirea Românilor a fost singurul partid care a apărat cu îndârjire interesul public și s-a opus jafului secolului, cumpărării de către Guvernul României, la ordinul Ursulei von der Leyen, a milioane de doze de vaccin anti-Covid.

Un număr de 35 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost furnizate României, dintre cele circa 80 de milioane comandate și a căror valoare se ridica la peste 1 miliard de euro.

Probabil că nu s-a fi ajuns în acest punct dacă românii aveau în Parlamentul European reprezentanți adevărați, patrioți, care să se lupte până la capăt pentru a face lumină în privința achizițiilor uriașe de vaccinuri.

În timp ce Ursula, în hoția ei, comanda vaccinuri în valoare de 20 miliarde euro din banii europenilor, inclusiv ai românilor, europarlamentarii PSD și PNL mergeau împotriva interesului național și încurajau acest jaf european.

Acum, pentru a-și continua slugărnicia față de Ursula și Comisia ei, dacă vor fi aleși, o vor susține tot pe actuala șefă a Comisiei pentru încă un mandat de cinci ani în fruntea Comisiei Europene. Vechile partide nu îi mai reprezintă pe români, fiind aservite oligarhiei de la vârful Uniunii Europene. În urmă cu aproape o lună, AUR a protestat împotriva prezenței în România a Ursulei și bandei sale de hoți la congresul Partidului Popular European, organizat de PNL.

Am fost singurii care au criticat achizițiile făcute de Comisia condusă de Ursula von der Leyen, singurii care au semnalat încălcărea drepturilor și libertăților europenilor.

Din 9 iunie, AUR va fi singurul partid care îi va reprezenta cu demnitate pe români în Parlamentul European și care se va lupta împotriva corupției practicate de oligarhia de la vârful UE.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

“Polemică mare ieri pe internet, după ce un lector al universității București, bărbat, a venit la muncă îmbrăcat în haine de femeie. Românii au reacționat așa cum ar fi reacționat oricare alt om normal la cap, exprimându-și dezgustul si nedumerirea in privința acestui cadru didactic. Dar […]
„Un nou caz revoltător de abuz și neglijență a ieșit la lumină în județul Neamț, dezvăluind condițiile inumane din Centrul de Abilitare și Reabilitare „Casa Colibri” din Războieni. Saltele și haine murdare, fecale pe pereți și mâncare neadecvată sunt doar câteva dintre neregulile descoperite recent. Această […]
După ore îndelungate de discuții cu reprezentanții autorităților locale britanice, la care au luat parte și parlamentarii AUR Antonio Andrușceac și Gheorghe Adrian Cătană, copiii familiei de români care au fost luați din sânul familiei se întorc acasă. Antonio Andrușceac este deputat, dar și specialist în […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, a criticat soluția propusă de ministrul agriculturii, Florin Barbu, prin care ministerul să intervină cu un mecanism prin care să le fie amânate ratele la bănci o anumită perioadă fermierilor. Marius Lulea consideră că, prin această măsură, datoria fermierilor va crește, subliniind […]
George Simion, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al României, a inaugurat luni, 22 iulie, sediul de campanie pentru alegerile de la finalul anului la Magazinul București în prezența a sute de persoane. Oamenii prezenți la evenimentul de deschidere a sediului au semnat contractul de înscriere […]
România se confruntă cu una dintre cele mai severe secete din istoria recentă, fiind cea mai afectată țară din Uniunea Europeană. Din cauza secetei extreme, UE riscă să piardă 800.000 de tone de porumb, jumătate din această cantitate fiind din România. Mai mult, recoltele fermierilor noștri […]