Dan Tanasă (AUR): “Ursula și toți birocrații de la Bruxelles, alături de guvernele trădătoare din România, trebuie să răspundă pentru jaful din pandemie”

Iată că se dovedește, încă o dată, că AUR a avut dreptate în privința modului în care au fost făcute achizițiile din timpul pandemiei.

Parchetul European confirmă toate acuzațiile AUR privind jaful secolului la adresa Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene.

După ce procurorii din România au deschis un dosar cu privire la achiziția de vaccinuri în pandemie, în cazul căreia vorbim despre un prejudiciu de 1 miliard de euro, Parchetul European a început investigația asupra jafului pe care Ursula von der Leyen l-a instrumentat în privința achiziției de vaccinuri Covid-19 în valoare de 20 miliarde euro de la firma Pfizer.

Pentru a șterge urmele manevrelor sale frauduloase, Ursula a acționat asemenea unui veritabil escroc, distrugând mai multe mesaje SMS schimbate cu directorul general de la Pfizer, în vederea aranjării achiziției de vaccinuri.

În consecință, Ursula – Hoața supremă a Europei, este investigată pentru imixtiuni în funcțiile publice, adică abuz în serviciu, distrugerea de SMS-uri, corupție și conflict de interese. Alianța pentru Unirea Românilor a fost singurul partid care a apărat cu îndârjire interesul public și s-a opus jafului secolului, cumpărării de către Guvernul României, la ordinul Ursulei von der Leyen, a milioane de doze de vaccin anti-Covid.

Un număr de 35 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost furnizate României, dintre cele circa 80 de milioane comandate și a căror valoare se ridica la peste 1 miliard de euro.

Probabil că nu s-a fi ajuns în acest punct dacă românii aveau în Parlamentul European reprezentanți adevărați, patrioți, care să se lupte până la capăt pentru a face lumină în privința achizițiilor uriașe de vaccinuri.

În timp ce Ursula, în hoția ei, comanda vaccinuri în valoare de 20 miliarde euro din banii europenilor, inclusiv ai românilor, europarlamentarii PSD și PNL mergeau împotriva interesului național și încurajau acest jaf european.

Acum, pentru a-și continua slugărnicia față de Ursula și Comisia ei, dacă vor fi aleși, o vor susține tot pe actuala șefă a Comisiei pentru încă un mandat de cinci ani în fruntea Comisiei Europene. Vechile partide nu îi mai reprezintă pe români, fiind aservite oligarhiei de la vârful Uniunii Europene. În urmă cu aproape o lună, AUR a protestat împotriva prezenței în România a Ursulei și bandei sale de hoți la congresul Partidului Popular European, organizat de PNL.

Am fost singurii care au criticat achizițiile făcute de Comisia condusă de Ursula von der Leyen, singurii care au semnalat încălcărea drepturilor și libertăților europenilor.

Din 9 iunie, AUR va fi singurul partid care îi va reprezenta cu demnitate pe români în Parlamentul European și care se va lupta împotriva corupției practicate de oligarhia de la vârful UE.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, anunță Conferința “Make Europe Great Again” din acest weekend de la Palatul Parlamentului ca fiind cel mai mare si mai important eveniment al mișcării conservatoare organizat până acum în România.   “Institutul Conservator […]
Mihai Enache AUR Primăria capitalei provocare
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre noii candidați ai Coaliției PSD-PNL pentru postul de primar al Bucureștiului. Acesta a subliniat că acum, în loc de un candidat pierzător Coaliția are doi candidați pierzători și a detaliat: […]
Claudiu Târziu președintele CNC al AUR
Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a vorbit, în cadrul conferinței de presă a AUR de marți, 23 aprilie, despre evenimentul M.E.G.A., cel mai mare eveniment conservator desfășurat vreodată pe pământ românesc. ”Partidul AUR prin Institutul pentru Studii Politice […]
Deputatul AUR Adrian Axinia atrage atenția că România s-ar putea confrunta în acest an cu o situație economică fără precedent, din cauza măsurilor luate de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. „Este o nebunie ce vedem în momentul de față. Practic, cu banii împrumutați, Guvernul încearcă să creeze […]
Adresată: Domnului Mircea FECHET, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor De către:  Senator Andrei HANGAN Circumscripţia electorală: nr. 9 Brăila Grupul parlamentar: AUR Şedința Senatului din data de: 23.04.2024 Obiectul întrebării: Provocările în aplicarea Planului Național pentru stoparea traficului de deșeuri din lipsa de personal Stimate domnule […]
Adresată: Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Nicoleta-Mioara Cîrciumaru De către: Senator Andrei BUSUIOC  Circumscripția electorală: nr. 39, Vaslui Grupul parlamentar: Alianța pentru Unirea Românilor Data: 23/04/2024 Obiectul întrebării: Sancțiunile privind nerespectarea obligațiilor de declarare în cadrul sistemului RO e-Transport Stimată Doamnă Preşedinte, […]