Cristian Terheș (Alianța AUR): “Agricultura noastră este distrusă, pas cu pas, de către birocrații de la Bruxelles!”

Cristian Terheș, candidatul Alianței AUR pentru Parlamentul European, consideră că actuala Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen ne vrea săraci, plini de datorii și ținuți în frig!

„România ar putea furniza hrană aproape întregii Europe! Dar, prin ordine de la Comisia Europeană, de la Bruxelles, agricultura noastră este distrusă.

PSD și PNL au susținut adoptarea în ultimii ani a unui amalgam de legi care favorizează fermele mari în detrimentul gospodăriilor agricole mici și, implicit, pe țăranii români. Fermierii români au parte de unele dintre cele mai mici subvenții din întreaga Uniune Europeană. În același timp, importurile necontrolate ale cerealelor din Ucraina bagă fermierii români în faliment.

Putem redeveni grânarul Europei, putem fi ”hambarul” ei, în care să se producă alimente sănătoase.

Vrem egalitate în subvenții, protecție împotriva importurilor, să oferim acces la finanțări, tehnologie și educație agricolă pentru modernizarea și eficientizarea agriculturii românești.

Agricultura românească este viitorul României și noi vom lupta pentru viitorul copiilor noștri!

Ce aveți de făcut pentru asta?
Pe 9 iunie, trebuie să votăm Alianța AUR!

Și nu doar pentru asta! Ci și pentru că mineritul din România dispare, la comanda UE și a birocraților globaliști! UE doreşte ca pretinsa energie verde, care nu e deloc verde, să înlocuiască sursele tradiționale, precum cărbunele.

Astfel, România e obligată de Ursula von der Leyen, prietena lui Iohannis și a ”coaliției” comasaților, să-și închidă termocentralele și minele.

În tot acest timp, state precum Germania natală a Ursulei sau Polonia redeschid minele de cărbuni. În contextul internațional în care fiecare țară îşi caută soluții pentru a-și asigura independența energetică, slugile de la PSD şi PNL supun România falimentului, distrugând sistemul energetic!

Virgil Popescu, ministrul trădător român care a întreprins aceste măsuri în România, înaintea tuturor, ajunge acum, drept recompensă, în Parlamentul European pe lista PSD şi PNL!

Doar în România actuala guvernare PSD și PNL își dorește să ne transforme din producători de energie în importatori.

Ce o să facă europarlamentarii AUR după alegerile din 9 iunie? Ne vom împotrivi acestor politici de vasalizare a României şi sărăcire a românilor!

Rămâne cum am stabilit! Pe 9 iunie votați candidații Alianței AUR!”, a spus Cristian Terheș.

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat astăzi, la Bruxelles, că au trecut trei zile de la închiderea urnelor și, totuși, președintele AEP Toni Greblă refuză să explice de ce nu se anunță rezultatele finale. „Încercăm să înțelegem cum e posibil ca […]
Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale. „România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun […]
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că democrația este pusă sub semnul întrebării, în contextul în care 5% din voturile românilor exprimare la alegerile europarlamentare au fost anulate. „Într-un stat condus de hoți, nu se putea altfel decât ca aceste alegeri să fie fraudate, pornind de la […]
AUR a reușit la alegerile din 9 iunie un scor istoric. După doar 4 ani de la înființare, AUR este a doua forță politică a României după alianța comasaților. Am reușit ca în 4 ani de zile aproape să ne triplăm numărul de voturi obținute, de […]
Au trecut mai bine de 15 ore de când s-au închis urnele, iar Biroul Electoral Central refuză să publice rezultate parțiale oficiale. Între timp, sunt răspândite date neverificate, care induc intenționat lumea în eroare. Pe site-uri specializate sunt încărcate procese verbale neverificate, fără să se fi […]
Georgiana Teodorescu, candidat AUR, a prezentat duminică, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul din Alianței pentru Unirea Românilor, noi informații privitoare la fraudele electorale care se află astăzi în desfășurare. ”Prima și cea mai gravă despre care am aflat recent și […]