Claudiu Târziu (AUR): “Începe lupta pentru debaronizarea României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene”

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.  

Într-o postare pe Fb adresată membrilor, simpatizanților AUR și tuturor românilor, liderul AUR scrie:

„La război, ca la război, nu?
Sau credeați că va fi ușor, dragi prieteni?
2024 nu e 2020, de data asta adversarii sunt cu toate tunurile pe noi.
E dreptul lor. Iar dreptul nostru este să înaintăm spre victorie, în pofida tuturor dificultăților.

Încet, încet se însenineză cerul.

Trădătorii și-au făcut treaba, dar măcar am scăpat de ei, cei fără stomac politic au capotat și e bine că au renunțat la timp, oportuniștii nesatisfăcuți s-au lăsat păgubași, iar noi nu mai avem grija sinecuriștilor de profesie, presa năimită și-a epuizat stocul de acuzații infamante.
Toate atacurile pe care le mai vedeți nu sunt decât slabele ecouri ale unei uri contra românilor, care deja s-a descărcat asupra noastră, ca un fulger. Am rezistat, iar tunetele care mai urmează nu prezintă niciun pericol.

Adevărații soldați ai cauzei naționale au rămas neclintiți în rânduri. Acesta e adevărul! Și e teribil de important.

Avem candidați în 2.400 de UAT-uri, în condițiile devansării și comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare.
Avem listă completă pentru Parlamentul European.

Avem purtători de mesaj dintre cei mai buni: George Simion, Sorin Lavric, Marius Lulea, Dan Tanasă, Gheorghe Piperea,  Șerban Dimitrie Sturdza , Adrian Axinia, Cristina Dumitrescu, Georgiana Teodorescu, Radu Baltasiu, Avram Fițiu, Mihail Neamtu, Mihai Enache, Peter Costea, Cristian Terheș, Mircia Chelaru, Antonio Andrusceac,  Monica Iagăr, Cristina Dascălu, Aurelian Popa și atâția alții… Să nu se supere colegii că nu-i pomenesc pe toți, dar am dat numai câteva nume, în ordine aleatorie, căci lista e mult mai lungă.

Avem zeci de mii de membri și simpatizanți care lucrează fără odihnă. Avem oameni care să ne păzească voturile în toate secțiile de votare.
În sondajele de opinie reale suntem la un scor aproape dublu față de alegerile parlamentare din 2020.

Avem o strategie de campanie care țintește  inima românului.

Avem tot ce ne trebuie pentru a învinge. Iar victoria înseamnă să fim pe primul loc la votul politic – cel pentru Parlamentul European.
De astăzi începe confruntarea electorală pentru 9 Iunie. Lupta pentru debaronizarea României și pentru întoarcerea la normalitate a UE. Bătălia pentru viitor.

Să aveți nădejde în Dumnezeu, că nu ne va abandona, încredere în noi, că suntem cei pe care îi știți, și hotărârea de a merge până la capăt alături de noi, pentru că numai împreună vom reuși. Și biruința va fi a noastră, a tuturor românilor.”

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, luni seară, în Suceava, la Cetatea de scaun! Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, alegeri comasate neconstituțional de frica AUR, au […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea […]
Sfânta zi de Duminică, 19 mai, a prilejuit oprirea Caravanei Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, în județul Maramureș, la Baia Mare. Sute de oameni au participat la Baia Mare la prezentarea unora dintre candidații AUR la alegerile […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]