Claudiu Târziu (AUR): ”Frica și speranța. România se îndatorează tot mai mult”

”Datoria publică a ajuns la 52% din PIB, nivel foarte primejdios. În acest ritm, vom ajunge dependenți pe viață de alții.

România se amestecă în războiul din Ucraina, deși NATO nu este parte beligerantă. Ne pregătim deci pentru extinderea războiului și nu trebuie să vă mai explic ce înseamnă asta.

România este prima care se conformează tuturor măsurilor venite de la Bruxelles contra interesului național: Green Deal, PNRR, Pactul privind migrația… Rezultatele se măsoară în cifre dezastruoase pentru economie și în grade pe scara cutremurului social”, spune senatorul Claudiu Târziu, președintele Biroului Național de Conducere al AUR.

Acesta, continuă: ”România e ținută în regim de subdezvoltare, ca teritoriu de extracție a bogățiilor naturale și a resurselor umane de calitate.

România este în avangarda statelor europene care renunță până și la a mima democrația pentru a stârpi orice opoziție politică. Libertatea devine tot mai mult o iluzie.

România este un stat capturat de o mafie transpartinică și transnațională. Interfața ei este alcătuită din politicienii partidului comasat.

Pentru românii lucizi și bine informați, toate acestea sunt limpezi și le dau fiori pe șira spinării. Frica de ce urmează este tot mai pronunțată în societatea românească.

Propaganda partidului comasat liberalo-socialist vrea să anuleze această frică, agitînd sperietori false. În loc să răspundă pentru că sleiesc țara de resurse și au închinat-o intereselor străine, politicienii partidului comasat ne spun că, dacă vor fi înlocuiți de la putere, va fi mai rău. Or, singura speranță pe care o mai pot avea românii este legată de schimbarea celor care guvernează această țară, separat sau împreună, de 34 de ani.

Asta este și frica lor, a celor din PSD și PNL, că poporul va mătura cu ei pe jos în alegerile care urmează.

”De aceea, liberalii și pesediștii lovesc în speranța românilor. Ei încearcă să-i convingă pe români nu de bunele lor intenții, ci că opoziția este la fel de rea. Și pentru asta au la dispoziție toate mijloacele.

Drept pentru care lupta dintre partidul comasat PSD-PNL și singura opoziție, AUR, devine dramatică, precum cea dintre David și Goliat. Dar cu noi este Dumnezeu!”, conchide liderul senatorilor AUR.

Nu există răspunsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAI MULTE ARTICOLE

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, luni seară, în Suceava, la Cetatea de scaun! Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, alegeri comasate neconstituțional de frica AUR, au […]
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, prezent duminică, 19 mai, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, prin care AUR își prezintă candidații la alegerile din data de 9 iunie, a subliniat importanța acestor alegeri și diferențele dintre ceea […]
Sfânta zi de Duminică, 19 mai, a prilejuit oprirea Caravanei Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, în județul Maramureș, la Baia Mare. Sute de oameni au participat la Baia Mare la prezentarea unora dintre candidații AUR la alegerile […]
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud. În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare […]
Cristian Terheș, europarlamentar, cel care deschide lista Alianței AUR pentru alegerile europarlamentare din data de 9 iunie, lansează un apel urgent către cetățeni în contextul investigațiilor desfășurate de Parchetul European (EPPO) asupra președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cristian Terheș critică vehement protejarea continuă a […]
Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. […]